- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzos
őstag
Athlon64 X2 6400+ érdekel valakit? Csak proci.
-
Jazzos
őstag
775-ös alaplapot keresek E21x0-es procihoz. Nem kell túl extra.
-
Jazzos
őstag
E2180-as proci alá valakinek lenne eladó alaplapja?
-
Jazzos
őstag
Ma hajnalban, 4:55-kor Nagy Silnicki Izabella úgy döntött, megajándékoz minket saját magával.
3 kg, 51 cm, atomaranyos kisbaba, azóta sem térek magamhoz.
-
Jazzos
őstag
Valaki megvalósította az igényemet, végre lehet jelölgetni a privit, így olvasás után is ott virít ha beklikkelem, hogy valakinek ígértem valamit.
-
Jazzos
őstag
-
Jazzos
őstag
válasz
Dorien #21231 üzenetére
Kell hozzá számla, ami nincs ingyen már. Nincs ingyen ebéd, valahogy mindig pénzbe kerül a dolog. Plusz gyakorlatban ha megnézed, mégiscsak duplán vontak tőled pénzt, ami kellemetlenséget szült. Velem még ilyen sosem fordult elő, sosem adtam 40e Ft-ot a 20e Ft-os tankolásra.
Eleve nem kell berakni a pénzt a számlára, akkor nincs gond. Lehet kérni a fizetést kp-ben. Tavaly, amikor az egyik bankos csaj számlát akart ajánlani, kérdezte, hogy mennyi pénz érkezik a számlára. Mondom kb 0. Nem kapok fizetést? Dehogynem. Lézetik még olyan cég a XXI. században, aki kp-ben adja a fizetést? Válasz. - Igen - hatásszünet- Saját.Na, arra nem tudott mit mondani, csak nézett, hogy hoppá, még létezik egy ember, aki nem droid.
-
Jazzos
őstag
válasz
Dorien #21226 üzenetére
Érdemes is hanyagolni. Lassabb, könnyebben lenyúlnak, sokba kerül, visszanyomozható minden, igazából csak hátránya van. Nem is értem, miért kattantak rá az emberek.
Bár van egy tippem, ha nem csilli-villi lenne, hanem egyszínű kb. középszürke vagy valami ilyesmi, már kb. feleannyian használnák. A sznobság átka. -
Jazzos
őstag
válasz
bundilolo #21111 üzenetére
Ok. Jókai u. 13-17-be küldd, január nemtudomhányadikán nyitunk, amikor lesz pénztárgépünk.
Mindenki másnak is infó, kiszállok a T&S-ből, januártól BNZ a tuti, a régi céget tessék törölni a memóriából. Jazzos jóságos boltja ezentúl a Jókaiban, Laptop.hu franchise ill. mindent viszek tovább, amivel eddig foglalkoztam. Kellett a fejlődés.
-
Jazzos
őstag
Valaki jár hétvégén Sopron felé? Egy csomagot kellene elvinni, nem ingyen.
-
Jazzos
őstag
válasz
memphis221 #20934 üzenetére
Sztem chipes lesz...
-
Jazzos
őstag
Haha, kivel találkoztam ma újra. Z0ty kolléga még él, jelentem.
Mászkál a városban, továbbra sincs beverve az arca.
Rászóltam, hogy "szevasz vazze, te még élsz?", erre oda akart jönni kezet fogni. Közben telefonáltam, de elhessegettem a fenébe, aki egyszer ilyen szépen átvágott engem, azt én már nem akarom tapicskolni, húzzon anyujákába.
Rákerestem a neten, hátha találok róla valamit. De egy hatósági határozaton kívül, miszerint visszavonták a jogsiját, nem találtam semmit. -
Jazzos
őstag
Zsigeee számát dobja át valaki nekem privibe légyszi.
-
Jazzos
őstag
Mennyi a vételi és az eladási ár közötti különbség most?
-
Jazzos
őstag
Vacsi új, független Nokia Lumia 625 érdekel valakit? 49e-re gondoltam, holnap megy ki apróra...
-
Jazzos
őstag
Keresek 1 vagy 2 GB XD kártyát.
-
Jazzos
őstag
Ááá, eddig bírtuk. Ma este mire hazajöttünk már csak 20.8C-t mutatott a hőmérő. Kibírtunk volna, de úgy döntöttünk, megindítjuk az idei fűtési szezont itthon. Úgyhogy most szépen duruzsol a kandalló.
-
Jazzos
őstag
Nézetetek már új kötelezőt? Az asszonynak és nekem is olcsóbb lett, de mindenhol azt cikkezik, hogy drágul. Csak nekünk van ennyire mákunk?
-
Jazzos
őstag
Régi 1155-ös procival ki tudna segíteni ma? Alaplap biost kellene frissítenem. Fél órára kellene a proci, fizetek érte. 96/824-520
Szopás ez a nap.
-
Jazzos
őstag
válasz
Dryman #20427 üzenetére
Aki drága paleosnak hirdetett cuccokat vesz, az meg is érdemli. Kb. annyit ér, mint a Norbi update szutyok. Itt fejben kell eldőlni jó irányban, ahhoz meg csak elhatározás kell. És soha nem vettem semmi dolgot, amire rá volt írva, hogy paleo, tök felesleges. Igaz, lapostévém sincs, mert attól sem leszek boldogabb.
Vérnyomásom túl jó, pulzus szintén, cukorbetegséget el nem tudnám képzelni a mostani életvitelem mellett. Miről is beszélünk? Valaki nyomja a neten a litániát, valaki meg betartja rendesen, amit elképzelt... a saját sorsáért mindenki maga felelős. És ezért a beszólásért ma én fizetem a kávét.Cukor nélkül! Pötyi nélkül pláne!
-
Jazzos
őstag
Philips HD médialejátszó érdekel valakit? Vidanettől kaptuk ajándékba, bontatlan csomagolás. Árgépen 15500-től indul, 10000 körül gondoltam, vagy nem is tudom. [link]
-
Jazzos
őstag
Esti agyzsibbasztás: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest