- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #27873 üzenetére
azaz, jol gondolod....Multkor a 25dkg-os kokuszreszeleket szorta ki par marek liszttel...Volt egy azon az ajton, csak a zar masik fele a sutore volt felerositsve, de az meg beszart, Landlord hozott ujat, de mar nem volt elfekvobe (kell mas fiokra).
Megmondom Anyueknak, nezzenek be es hozzanak.
Megszidassal nincs gond, rosszat csinalunk finoman ra szoktunk paskolni a kezere, ha nagyon rosszat csinal, egy enyhe suhintas a fenekre meg monduk kozbe, hogy nem szabad, rosszat csinaltal. alt. el is pityeredik,szoval tudja o is,hogy a hatarokat feszegeti
-
Balinov
titán
Sracok,gyorben hol lehet konyhaszekreny/ruhasszekreny/fiokajtora valo gyerekzarat venni?
-
Balinov
titán
válasz
Jazzos #27689 üzenetére
szallas.hu-t neztem, de ettol csak huzosabb arak lennenek fureden. Amugy Nemeth Panzio
-
Balinov
titán
Sracok, kurvara nem vagyok tisztaba az otthoni/balatoni udulesi arakkal. Fureden, foutcan (Petofi) 6fo+gyerekre 28k/ej az mennyire realis ar? Augusztus 20-i hetvege utan
-
Balinov
titán
válasz
Jazzos #27680 üzenetére
ezaz, kevertem az optibayyel a dolgot. Van egy 120GB-os Sandisk Extremem meg a Quad desktophoz vettem 2-3 eve, de nincs hasznalva. Azt viszont nem tudom,hogy az OEM W7HPx64-re frissitett W10x64 licenszel lehet-e majd gebaszom, mert ugye az OEM licensz a Pavilion DV6 oridzsi hw-jez van kotve...
-
Balinov
titán
Köszi srácok, lassan végez Vera a muszakkal, aztán Spuri haza és végre kibontok egy Guinnesst
-
Balinov
titán
válasz
Jazzos #27579 üzenetére
Canonnal nem tudom, de pl. a Nikon Magyarorszag a garis cuccokon alt. ingyen csinal szenzor/lencse tisztitast, hotpixel mappinget. Canon szervisz tudtomal a hirhedt camera kft...esetleg a kenonos topikba bedobnam, hogy megy ez a tisztitas Canoneknel.
Laptop kijelzo azert mas, mint egy lencse elem, azt te is latod? Amugy nem veletlen a bajonett feloli vegen levo lencseelem foltos? Arra egy 2-3eFt-os Lenspen is jo es siman meg tudod te is csinalni.
-
Balinov
titán
válasz
bhonti #27455 üzenetére
de, de, pont epp emiatt esz a rosseb. Mielott a V1-es NSA325 megdoglott ugyanaz a verzioszamu TM klienssel aktiv voltam. Ez kb karacsony elott 1-2 hettel tortent es a Horizon box-on a leguccso FW-t a Virgin/UPC valamikor november elejen tolta ki kozpontilag. Ja, meg utana volt gondom a modem reszevel es csinaltak ra egy remote resetet...Na ott b**am el,hogy nem voltam otthon, melobol hivtam oket es ugye eselyem nem volt lejegyezni a beallitsasokat.
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #27445 üzenetére
Laci es Tobbiek,
hamar modemkedes, lenne egy hot lama kerdesem
NASon (Zyxel nsa325v2) fut a TM 2.8x, TMGUI-val gyonyoruen elerem tabrol, telorol, laptopokrol, viszont a TMGUI-val ellenorizve a port amit hasznal nem nyitott.
Sajna az UPC Horizon-os Samsung STB admin feluletet is bemutato manual-t nem talalok.
a nas az 192.168.192.55, TM a 9091-es porton, de a hianyos halozati tudasommal itt meg akadtam...
-
Balinov
titán
válasz
Joker88 #27413 üzenetére
Koszi, lekopogom, kb 1,5-2oraja nyuzom Vera Pavilion DV6-jat, de eddig nem baszakodik a wifi. Ezt meg par hp.com forumon ajanlott dolgot beallitottam, eddig stabil. pingtest.net-tel 23ms ping, 3ms jitter, wifin persze.
Igaz, hogy a Boardcomm vezerlo kicsit tulajdonosagai kicsit mashogy neztek ki
-
Balinov
titán
KKUK!
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #27304 üzenetére
koszi Laci!
a kraft megvan, legalabbis a gyari halozati adapterrel ment vagy 1,5-2evig, szoval azzal elvileg nincs gond (remelem)
hddnelkuli bootot a szaktopikban ajanlottak, nem sok sikerrel, mert ugyis reboot loopol
elemet lehet kicserelem, lehet eloregedett (tenyleg, desktop gepeknel is van hasonlo jelenseg ,csak ott felejt a bios).
pl. ha vinyokkal bebootol es par mp-ig rendben van, akkor ip alapjan siman elerem, meg az admin feluletre is be tudok lepni, csak csinalni nem tudok semmit, mert mire valamelyik almenut betoltene, megy a reboot ujbol.
mac alapjan meg nem hiszem,hogy a zyxel start utility barmit is latna, ha ip alapjan nem talalja..probaltam
Koszi!
B
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #27260 üzenetére
az usb-set Laci en is ezert vetnem el, Patrik epp abban a korban van, amikor mindenhez hozzanyul, megrancigal, leszed, felvesz, satobbi
Oke,hogy a DV6 egy multimedijjas szorny, de azert egy expresscard nem lett volna rossz,ha belekerul. Abban sem vagyok biztos, megmondom oszinten,hogy miniPCI-es a jelenlegi Boardcomm..
szetszedni mondjuk nem ordogtol valo,ugyse garis mar, meg ideje lenne kipucolni belulrol, W10-et raupdatelte Vera a W7HP-re, azota meg desktop mutogatas alatt is porog a zentillator...nem lennek meglepve, ha kicsit mar posztosodott volna a hutesen a pororoszlan falka
-
Balinov
titán
Sracok, ha adott egy Pavilion DV6 (Asszem AMD A6-xxxx + dedikalt Radeon), de nincs rajta express card, se semmi ilyen bovites akkor ha dual band wifi-t akarok akkor csak egy usb-s wifi stick a megoldas?
Boardcomm-os vezerlo N-es, de csak 2.4Ghz es a hazban gyk mindenki UPC-s es a 2.4ghz-es csatin tolja, mig az 5Ghz-esen talan 2 lakas a mienkkel egyutt..
-
Balinov
titán
válasz
sotetlovag97 #27255 üzenetére
en benne lennek megint, csomo uj arc van itt az elmult 7-8 evben, csak nekem kb majusban lesz legkozelebb jo, kb akkor megyunk ujbol haza
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #27036 üzenetére
jajj..most latom, magas labdat dobtam be, mekkora kapacitasut mi? 62aH-st lattam, par helyen, hogy az a javallott minimum
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #27033 üzenetére
naja, bar itt nem igen megy 0 ala meg telen sem nem akarok reszkirozni, keresek bele egy nagyobbat. Mondjuk Delphi markaju (talan gyari Yaris
?? csak kisebb kapacitassal?
A4-be 60valamekkorat vettem, Puntoba volt 50-es koruli, 205-be otthon meg 86, de oda kellett is az izzitogyertyaknak
-
Balinov
titán
Sracok, Toyotasok, Avensisbe nem keves kisse a 40aH-s akksi?
-
Balinov
titán
Sracok, mit er manapsag egy GB EP45-DS3R lap Q8200-vel, Corsair S775 coolerrel, 2x2gb DDR2-800-as Geil-el? van egy asus 4870-es is meg egy Force3D 4850 (mind2 512MB)
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #26775 üzenetére
az a resze megvolt, Laci, az a 3-4 relevans talalat mind arrol szolt, hogy A) hogy bontsuk meg az elejet,hogy hozzaferjunk az izzofoglalatokhoz, vagy a mar kibontott lampatestet muhelyasztalra teve hogy kell kicserelni (az a resze mar morickas!)
Vegulis megoldottam, ropke masfel ora alatt, csillagfeju, laposfeju csavarhuzo, 10-eskulcs, kis WD40 (az akksihoz, hogy picit arreb tudjam toszogatni). par kurvaanyazas, karcolas, meg 2 cigi...viszont fasza let, vegre latok! a LED-es helyzetjelzo meg brutal fasza!
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #26765 üzenetére
Helyzetjelzo a led, marha fasza, végre látok, igaz, másfél oramba tellett kicserelni, a pár tompított h7essel (azok GE Markajuak)
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #26759 üzenetére
mamint W5W 501-t ne? itt legalis
-
Balinov
titán
Toyota-s kollegak. Jobb oldalon a refi es az index kivetelevel kiment a helyzetjelzo meg a tompitott izzom.Ket kerdesem lenne:
1. Gugliztam, bonyolult-e kicserelni az izzokat, van ahol azt mondjak, igen, van aki meg azt mondja nem. 2007-es a sarkany, de valszeg 2006 evvegi gyartas.
2. h7 55w a tompitott, ez megvan, de mi a tipusa a helyzetjelzonek? W5W 501? Rakhatok bele ilyen LED-es verziot?
2.5...
Erdemes ha cserelek egy adott tipusu izzot mindket oldalon kicserelni, meg akkor is ha csak az 1ik oldal ment tonkre?
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #26565 üzenetére
Laci, ez mehetne 1-es hsz-be is, annyira jol megfogalmaztad.
Toyotas kollegaktol: mi az ajanlott kereknyomas az Avensisnel? 205/55R16 V91. 7vegen vegre sikerult lecserelnem a kinai papucsokat Bridgestone Turanza T001ekre, de nem vagyok biztos, hogy a gumis jol lotte be a kereknyomast? 2.2Bar?
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #26455 üzenetére
lg-s suite-val nekem is voltak kinjaim, egyszer volt egy ismeros nalunk, valami korai droidos lg-je volt, hat ugy gyalultam le a geprol a pc shitet,hogy ihaj.
Amugy foverzio frissitesnel sem kell,hogy a FOTA frissites gondot okozzon. N7-en, meg asszem M7-en is siman OTA update volt, mikor ICS-rol JB-re ment, aztan meg M7/M8-akkal is siman ment a JB->LP frissites, nulla adatvesztessel.
A backup meg jo dolog, csak esszel kell hasznalni. Eloszor en is coptam tavaly, mikor meglett az M8,es bekapcsoltam, hokozbe mar jott az sms,hogy az adatcsomagom 2/3at mar felhasznaltam,es hogy vigyazzak, mert utana szamlaznak. Mondommiaqrvaanyad, es akkor lattam,hogy a foto sync be volt love..
-
Balinov
titán
válasz
szaki04 #26438 üzenetére
most hogy otthon volutnk havernak az S6 Edge-t nyustoltem ugy 10percig, nem vadiuj keszulek, mar boven be van lakva ,de tenyleg smooth.
Droidbol also, meg talan kozepkategoriat, kerulni kell, ha lehet, csak felso vagy high-endbe szabadna gondolkozni, az alatt tenyleg foldhozbaszommmingyartezaszart csalodas
-
Balinov
titán
Sracok, Szigetben a Radnotin a sarga hazak alatt megvan meg az az ATM? Nem emlekszem, melyik banke volt, talan valami takarekszovetkezete. a Dozsapalya, Honda szalontol visszabb mindjart a varos fele a sargahazak aljaban, 2 eve volt mellette egy pogancsas is.
-
-
Balinov
titán
válasz
Dorien #26246 üzenetére
Koszi Dorien, Barum-okat neztem itt is, Totyara kell majd osszel/telen, mert ami most van rajta valami kinai szar az hangos is, meg kicsit imbolygos az uttartasa. 205/55R16-ban ugy latom itt kb picivel az autogumibolt.hu-s akcios ar felett van, szerelessel. Igaz, ez nem Polaris,hanem Bravuris 3HM
-
Balinov
titán
Sracok, jol dolgozo fogorvost tudtok ajanlani Gyorben? fogtomes cellal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest