- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzos
őstag
Dell 3537 i5-ös 2 hetes masina eladó [link]
Szimpatikus ára: 135.000.- -
Jazzos
őstag
Csanakon másnak is lassú a Vidanet? Az utóbbi 2-3 napban elég gyalázatos. 2 évig nem nagyon volt gond vele, nem volt okom szidni. De most...
-
Jazzos
őstag
Kell valakinek 17" vagy 19"-os működőképes CRT? Holnap viszem ki a hulladékudvarba, ha nincs rá jelentkező.
-
Jazzos
őstag
Hát akkor kezdjük...
BULLDOG KARAJCSONT!
-
Jazzos
őstag
Dell Inspiron 6400 T2400, 1GB DDR2, 300GB körüli HDD, töltővel, rossz akksival valakinek 24999 ft környékén?
-
Jazzos
őstag
válasz
stairmaster #24662 üzenetére
Ebből még tuti van 1db-om: [link], Asusból polcon már nem sok minden van.
-
Jazzos
őstag
válasz
stairmaster #24658 üzenetére
Van, milyen kell? Win-es, vga-s, pirosfehérzöld, sokévgaros?
-
Jazzos
őstag
Belépő szintű tintás multifunkciós nyomtatót keresek, van valakinek eladó?
-
Jazzos
őstag
válasz
Thocy a ZAGY #24517 üzenetére
Van 10.1"-es kijelzőnk raktáron. Be kéne hoznod (laptop.hu üzlet - Jókai utca) és ránézünk a gépre.
-
Jazzos
őstag
Valakinek 17"-os új Dell 3721-es noti? i5/4gb/500gb, nettó ár alatt vihető! Bővebb infó privátban.
-
Jazzos
őstag
Maradnak az offline bulik, kapcsoljátok ki az internetet.
Majd ásunk fasza kis alagutat a határokon túlra, azon hozzuk be az internetet és feketén áruljuk. Vagy az ülés alatt becsempésszük... van itt lehetőség kérem, csak ki kell használni. -
Jazzos
őstag
Nekem meg valami olcsó lap+proci párosítás kellene, 1GB DDR-t tudok érte adni, vagy 250GB HDD-t, ha elég jó az ajánlat. microatx legyen, ddr2
-
Jazzos
őstag
Valakit érdekel munka? Egy ügyfél gépét kéne rendbevágni, spyware, vírus, egyéb takarítás, nyomtató miért nem megy, stb. Kifizeti rendesen...
-
Jazzos
őstag
válasz
kiszi07 #24006 üzenetére
Én ha nagyon unatkozom, akkor a Balatonig, oda-vissza.
Csak mostanában a kiccsalád és a munka mellett kevesebb lehetőség van, idén még csak 5700 km jött össze eddig.
Ezért keresek valami jó helyet. Az ipari parkban azért van éjjel forgalom, nem? Gondolom örülnének nekem éjjel a részeg kamionosok.
-
Jazzos
őstag
Tudtok Győr környékén olyan utat, ami szinte nulla autóforgalmas és jó minőségű? Kellene esténként valami terep, ahol tudok bringázni, edzeni.
-
Jazzos
őstag
válasz
sladka_pani #23946 üzenetére
Akkor kalandra fel, hátha találsz valakit.
-
Jazzos
őstag
válasz
sladka_pani #23934 üzenetére
Az nem üzletember, hanem balek.
A legolcsóbbnál olcsóbb újat honnan szereznének? Árgép és társain kbv a nagykerárakat látod.
-
Jazzos
őstag
Észrevettétek már, hogy a Google Earthben Győrt elég jól megcsinálták? Az összes ház és nagyobb objektum full 3d-s, de nem ez a 3d building rajzolgatós fajta, hanem ráhúzzák a textúrát vagyis mittomén hogy magyarázzam el, nézzétek meg. Rajta van már tök jól a nemrég épült házunk is.
-
Jazzos
őstag
válasz
atos19881101 #23847 üzenetére
Megírom én itt is, kell a cucc, számla nem kell róla, mennyit kell érte adnom melyik hó hányadik itt Győrben?
-
Jazzos
őstag
válasz
atos19881101 #23842 üzenetére
nem gond 1-2 hét, csak tutira legyen meg.
-
Jazzos
őstag
Tudna segíteni nekem valaki szlovákiából ezt [link] beszerezni?
-
Jazzos
őstag
válasz
Cathfaern #23812 üzenetére
én 2x25 szűk fekvőtámasznál tartok, ill. támasz mellett másfél percet megy a kézenállás. Húzodzkodás elég gyér, kb 2x8 ami megy pihentségtől függően.
Fegyenc2-ből érdemes a különböző testtartásokat (törzscsavarás, L-tartás, híd) csinálni, nagyon egészséges és hálás dolog.
-
Jazzos
őstag
válasz
Cathfaern #23810 üzenetére
Egyik barátom a Bem térnél szokta nyomni. Konditeremért sztem nem érdemes fizetni, ha saját testsúlyos edzést akarsz. De jó ideig otthon is lehet a húzódzkodáson kívül csinálni mindent.
Egyébként tök király a dolog, én sokkat nagyobb izmokat növesztettem vele, mint a szokványos konditermi ugrálással.
Az sem rossz, de ez nagyon állat.
-
Jazzos
őstag
válasz
zsigee #23780 üzenetére
Kb. innen indulnak felfelé: [link], mondjuk a gari miatt én inkább ezt venném: [link]. Ezek 4GB-s gépek, de fillérekért tudunk bele tenni +2GB bővítést.
Bár ha 3d tervezésre lesz, akkor én mindenképp legalább ezt venném: [link], plusz billentenék bele egy ssd-t, anélkül xart sem ér már egy gép így 2014 derekán. -
Jazzos
őstag
válasz
memphis221 #23698 üzenetére
Közben gondolkoztam rajta újra, ez akár lehet természetes is. Nem Intel vagy IBM lap véletlenül?
-
Jazzos
őstag
válasz
memphis221 #23698 üzenetére
Hirtelen ez a vicc jutott eszembe [link], egyébként táp is lehet vagy lap. Vagy más.
-
Jazzos
őstag
Én hasznaltautón néznék magánszemélytől. Ugyan időb kerül, mire kiszűröd a szarokat meg leinfózod a kocsikat, de szerintem megéri foglalkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest