- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
Srácok, nem tudja valaki, hogy hol lehet Győrben kapni maci füles pulóvert ?
Köszi előre is.
Vagy valaki külföldön lévő úriember aki karácsonyig még jön is haza, esetleg tudna szerválni? -
Bobrooney
senior tag
Urak!
T-mobile függő Galaxy Ace telóm még mindig eladó sorban van, új pár hónapos gyári akksival. Érdekelne valakit?
-
Bobrooney
senior tag
válasz
vlcsko82 #20517 üzenetére
T-mobile, Telenor, vagy Voda. Ezeket ajánlom, mert itt normálisak vannak.
De nem láttam hasznát a szilikon toknak (ne kövezzen meg senki), nem használom és eddig baja sem lett a telómnak és már 2 éves.
Kijelző fóliából nekem ez jött be a legjobban: [link] 3 db van benne. -
Bobrooney
senior tag
Urak!
Valakinek nincs véletlen eladó Mol kutakon Fiskars termékekre beváltható matricái?
-
Bobrooney
senior tag
Skacok!
Valakinek valami normi gépház eladó? Nem több tízezres.
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van eladó sorban 10-13" notija? Netezős semmi más extra, akksija lehetőleg jaó legyön!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Joker88 #20221 üzenetére
Vidd be a fürdő szobába, azt ha egész jó párás a levegő akkor rakd rá, elég könnyen fog rámenni, főleg ha kicsit rá is lehelsz. Mondjuk olyan durván nem kell párásnak lennie, meg ki tudod préselni a minimális nedvességet is alóla.
Baja nem lesz tőle (ha igen akkor máshol van elásva a kutya), mivel a zsebedben is kapja a párás környezetet. -
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy Galaxy Ászom (Ace) eladó. Nem az i-s verzió. Színe fekete. T függő.
1-2 hónapos új gyári akksival.Ha esetleg érdekelne, akkor írj pü-t!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #19677 üzenetére
Gondolom viccnek szántad Szabi, de semmi értelme a 8 magnak
Szerk: Illetve de, hogy növeld az egódat, "el tudom mondani h nekem ilyenem van"
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #19653 üzenetére
Oké amint tudom megírom a címet!
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Srácok a segítségeteket szeretném kérni. Egy agydaganatos kisgyereknek gyűjtök műanyag kupakokat, pl ásványvizes üvegekről stb...
A kislány már a gyógyulás útján van, de minden pénzük elment az orvosokra.Köszönöm szépen mindenkinek aki tud segíteni és hajlandó is segíteni!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
boogie84 #19516 üzenetére
Elvileg a nagyobb patron az XL néven megy náluk, megéri azt megvenni. Én T&S-ben vettem, és ezentúl is ott fogom a gépbe. Utángyártott patront meg HP-ba nem érdemes rakni, legalábbis nekem ez a tapasztalatom, meg Jazzos is mondta, hogy már mások is fürödtek be vele. Nekem nem ment 10 oldal nyomtatást max.. Nesze 2-3 ezer Orbánkrajcár a semmibe.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #19333 üzenetére
Hát meg egy $ is több mint ha torrentről szednék le a userek.
-
Bobrooney
senior tag
Skacok nincs valakinek fölöslegben Mol-hoz matricája? Gerber termékekre lehet beválltani, 20 db kéne.
Ha valaki meg tudna vele szánni, írjon plz -
Bobrooney
senior tag
Skacok Tablettel van kis gond, haver elrontotta sokszor a képernyőzár mintát, így most a google acc-al kéne belépni, mindent megad "állítólag" helyesen, de ennek ellenére nem engedi tovább. Járt már valaki így, lehet valamit ilyenkor vele tenni, vagy almás (bár gondolom nem).
-
Bobrooney
senior tag
válasz
memphis221 #18598 üzenetére
Ez ugye mindenkinek más, én egy ilyen garanciáztatás után biztos, hogy nem választom más gyártó termékét.
Dorien: Persze, mivel am is ajándékba kaptam, és levásárolhattam az árát amikor nem tudták megcsinálni, és vissza is kaptam
Hidd el nagyon bearanyozták a napomat
-
Bobrooney
senior tag
válasz
memphis221 #18596 üzenetére
Mondjuk a Samsonite-ot ajánlanám, apró hibával gariztattam egy noti táskát (használható de azért zavaró a hiba), annyit mondott a csaj h nem tudják javítani vásároljam le az árát, mondom nekem kellene az a táska mert ilyet nem tudok már venni, lehetne-e hogy inkább visszakérjem? Mondja persze, de vásároljam is le az árát
És van olyan utazó bőröndjük amire 30 vagy 50 év garit vállalnak. -
Bobrooney
senior tag
válasz
atos19881101 #18426 üzenetére
Ha rendelni szeretnél, akkor tópart pizzéria (kuponnal elég jó áron van!) és én pl jóllakok tőle, pedig ez már nagy szó!
Újhullám étterem még ami franya, ott a D menü (gyros tál) ez talán sem kis adag. -
-
Bobrooney
senior tag
válasz
stairmaster #18058 üzenetére
Petőfi már tegnap le volt. Szigetre be lehet jutni, nem be a dzsuvába csak a Híd utca?
-
Bobrooney
senior tag
Srácok mi a helyzet ma a győri árvízzel? Rába kettős híd és a Kossuth híd le van zárva?
-
Bobrooney
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
Skacok ez most komoly? Ilyenekért valaki fizet?
-
Bobrooney
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
válasz
runner 125 #17480 üzenetére
Rónay Jácint utcában van egy kismotor bolt ott lehet találsz.
-
Bobrooney
senior tag
Urak még egy kérdés.
Van-e valakinek és vagy tudja hol lehet beszerezni a következő terméket Győrön bellül?Kimondottan ilyen kerek / henger mágnes kellene.
-
Bobrooney
senior tag
Urak tudja valaki, hogy Győrben merre fele lehet kapni kettlebelt?
-
Bobrooney
senior tag
Skacok valakinek magnókazetták? Ingyé adom!
Min 20 db. elég drágán lettek véve akkoriban, összes tokban van, és adok hozzá tartót is.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #17351 üzenetére
Jöhet!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #17344 üzenetére
Hallgasd már meg azt a szerencsétlent, 0 zeneileg, de lehet sokat mondtam, nincs konkurenciája ennyi ami miatt meg tud élni. Kihangsúlyozom: NEM TARTOM ZENÉSZNEK!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #17335 üzenetére
PH urai jó lenne névnek, de skacok valami vinnyogásba én is benne vagyok, mindegyikkel amatőr vagyok, de úgy is csak FUN lenne az eleje nem? Aztán menne a fanky
Amúgy nem tudom mit görcsöltök, a seprűt is fel lehet húrozni sőt hólapátból csinált gitárt 1 orosz faszi. Dobnak tökéletes 2 diszperzites vödör, cintányérnak hajtogatunk vmi plélemezt azt ott a olcsó zenekar!SpeedSzabi: Haknizni nem akartam, de sose lehet tudni, én leszek az új Jaca!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #17314 üzenetére
Elektronyos gityó, meg most nemrég vettem 1 szintetizátort (megy a gőzös meg a gőzös...)
utóbbit nagyon funolom most
-
Bobrooney
senior tag
Urak, valakinek eladósorban nincs véletlen 12V-os akkumulátor töltője? Motor akksi töltéshez.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #17291 üzenetére
Akkor neked is boldog névnapot, na meg a többi Zsoltinak is!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Jazzos #17236 üzenetére
Engem sem vonz a harapott alma.
Jazzos mester, van nálad ilyen kábel?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest