- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
cellpeti #3700 üzenetére
pedig tuti, nem PS. Nezzetek meg ezt, meg ezt a videot. Ez egy Bagger 288 a nemet Krupp-tol es a kep pont azt mutatja, ahogy egy foutat keresztez az utja. Ha megnezitek jobban a kepeket, lathato, hogy a rosseb tudja hany meter vastag fo/zuzottko,akarmi toltest csinaltak az utra, hogy az a 45ezer tonna atmenjen rajta
-
Balinov
titán
válasz
cellpeti #3675 üzenetére
amazonon ezek vannak 12-14fontert, ingyen hazhozszallitassal ide Irorszagban. Sandisk Ultra Class6-et nezz, azt biztosan kapsz otthon, az is boven jo egy bridge gepbe
atalakito nelkul kiprobaltad, ugy jo?
-
Balinov
titán
válasz
cellpeti #3591 üzenetére
namegegyket dolog:
bar SD specifikus dolgot nem emlit, azert egy FW update lehet megoldana a gondodat. A felelossegg a Tied, ez csak egy tanacs elvegre.
a geped manualja is irja a 12. oldalon, a geppel, ne pc-vel formazd a kartyat
"
Format memory cards before i rst use, and be sure to reformat all memory cards after using them in a computer or other device"a 12.2mp-es szenzor neked 2,5-3mbyte-nal nagyobb jpeg-et nem fog kikopni, igy ahogy speed is irta, Class10 teljesen felesleges. Pl. Nikon a Kingston-t nem ajanlja egyaltalan, ellenbe SanDisk-et, Lexar-t igen. Nekem a D5000 vazhoz 1 8GB-os UltraII van, meg egy szinten 8-as Extreme III HD. Elobbi Class6, 15mbyte/sec R/W sebesseggel, utobbi egy Class10 30mbyte/sec R/W, de meg az UltraII-vel is siman megy a burst mode, mind jpeg-be,mint NEF-be. Fotos szaklapok, amiket olvasok, a SanDisk-en kivul meg a Lexar-t ajanljak, azzal nincs tapasztalatom.
En a helyedben, ha bebizonyosodik, hogy az atalakitos megoldas a kehes, akkor egy 4/8GB-os SanDisk Ultra-ba ruhaznek bele, meg a 4gigassal is tobb, mint 1000db kep fer fel.
Extra info: aposom 10mp-es Pana kompaktjahoz a kitben egy 2GB-os Kingston C4 volt, anyum 8mp-es Pentax Optio-jaba szinten. Utoljara mikor ittvoltak mindketten kapta 1-1 4GB-os TDK Class 6-ost es mindketten meg voltak vele elegedve, sokkal hamarabb loveskepes a kartya, mint a C2-es kingstonokkal.
udv
Bali -
Balinov
titán
válasz
cellpeti #3591 üzenetére
fat vagy fat32.
anno, mikor tukros vazat nezegettem akkor mondtak nalam okosabba, hogy a digitgepek nem nagyon szeretik az atalakitos sd-s megoldast, plane ha 2 kulon markaju cuccot hasznalsz egyben. Nincs otthon egy mezei SDHC egy kiproba erejeig? Eros gyanus, hogy a kingmax adapter + verba microSD nem csipazza valamiert most egymast
-
Balinov
titán
válasz
Borokafa #3575 üzenetére
Nemhogy olcso, de meg asrock-ot se nagyon talalok, ott ahol szoktam/tudok vasarolni.
Van az ASRock 970 EXTREME4 AM3+ meg ASRock M3A770DE/A/ASR. Elobbi 94, utobbi 52€. FX4100 van 105-ert, FX6100 143-ert, 8GB DDR3 kitet meg talalok 50€ alatt..szoval postaval 300€ alatt meg lehetne uszni + a regi lap+proci+ram+huto is er vmit.Olyan kene ami a Q8200 + P45 + 2x2GB DDR800 kombotol erosebb, foleg raw edit-nel, LR-el, meg PS-el. Jatek nem izgat, COD4 Multi mar mostani gepen is fix 125fps 1080p-ben
-
Balinov
titán
Bulldozer ala milyen chipsetes lapot erdemes venni? Mondjuk egy 6100BE vagy 4100BE ala.
-
Balinov
titán
akkor ez picvideo mjpeg kodek lesz. felbontasoz es minoseghez kepest bazinagy a fajlmeret,nem? azt a freemake cumot probald ki, fapados, de freeware es eleg jonak nez ki. Esetleg VirtualDub-ban megvagni. (utobbinal direct stream copy video/audio fulon, kijelolod, kivagod a reszeket es fajl save avi as)
-
Balinov
titán
tegyel fel egy MediaInfo-t, kisakkozuk, mi a legjobb megoldas
-
Balinov
titán
Koszi Dorien,
hasonlo receptet ismerek en is, de ugy latszik az eleszto a kulcs. Itt ilyen 5dkg-os elesztokockat max lengyel vagy magyar boltba talalsz, teszkoban van 5dkg-os elesztopor, de szerintem az sem az igazi, mult hetvegen pl. forrovizbe dobtam bele egy tasakkal, de baszott megdagadni. Szerencse, hogy anyamek hoztak 4-5db otthoni jofajtat, legkozelebb megproszalom azzal.
Nem, nem annyit keresek az teny, de meg igyis draga. Melohelyen szoktunk pizzazni, PizzaHut-bol egy 9"-os Canadian Supreme szoktunk rendelni tobben, ha 50€ felett rendelsz, 50% kedvezmeny, igy 6.50 fejenkent, mert szoktunk adni a pizzafuti sracnak 1€ borravalot fejenkent.
-
Balinov
titán
Dorien, mint belsos, leirnad roviden a franko hazi pizzateszta receptyet? finom vagy reteslisztet hasznalsz? Esetleg vegyesen? Elesztoport, vagy rendes 5dekas elesztos csomagot hasznalsz hozza?
amugy meg mit vitatkoztok a pizzaaron. itt ami tenyleg jo pizza (Domino's) az a Large-ban kb 20€, darabja. Igaz, a masfeleves voucher kod meg mindig muxik netes fizetesnel (30€ felett 10€ kedvezmeny)
-
Balinov
titán
válasz
philoxenia #3328 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #3322 üzenetére
meg nem regeltem, meg kek nezni, muxik-e egyaltalan magyar Visa vagy Mastercard-dal. .ie domaines oldal is egyenlore 5.99GBP arat ir, nem tudom eurositva mennyi, de az itcafe-s hirben 9US$-nak megfelelo £-t vagy €-t irnak.
Lehet, otthon fogom csak kiprobalni, melohelyen megsem illik.
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #3320 üzenetére
nalunk nalunk, nem otthon nalunk. viszont kozbe kiderult, van 1 honapos ingyenes probaidoszak is, de a reg-kor megkell adni a kartyaadataidat, amirol ha hosszabbitasz vonjak havonta. Persze 1 honapon belul barmikor felmondhatod a probaszerzodest, mivel az elso honapban nem terhelik meg a hitelkartyat egyaltalan.
-
Balinov
titán
mi ez a pangea?
-
Balinov
titán
Sracok, ugynezki par heten belul kell vennem egy nyomtatot. Fujj,meg ejnyebejnye tudom, te a csikos plazaban 50€-ert adjak a Canon PIXMA MP272. Megeri ezt megvenni? Sokkal tobbet nem szanok ra. Vagy esetleg inkabb Epson tajan nezzek korul (HP-t, Kodak-ot, Lexmarkot nem akarok). Epson-om volt, kvazi meg voltam vele elegedve, Canon tintas Barnes-em viszont meg sose volt.
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Gyogyreggelt, gyogyreggelt.
Vegre bejon nekem is az uj hardverapro. Haaat, nem is tudom. mondjuk engem abszolut nem erdekel, ugysem hirdetek semmit eladasra.
Viszont tegnap este kb 3-4 oran keresztul meg a PH!-ra sem tudtam belepni.
-
Balinov
titán
Gyogyreggelt fiatalok!
-
Balinov
titán
BUEK minden kedves gyor es nem gyorkornyeki forumtarsamnak!
-
Balinov
titán
csak ne egy ilyen TU-134-el menjel, mert meg a vegen Jazznak lesz egy kis beragadt keszlete
-
Balinov
titán
válasz
philoxenia #2727 üzenetére
aztakurvaheccencsegit!
-
Balinov
titán
nektek muxik a zindex.hu?
-
Balinov
titán
válasz
Bobrooney #2654 üzenetére
nekeverjuk a szezont a fazonnal. Eceteshal gy.k.
-
Balinov
titán
Na, eceteshal, toltottkaposzta kesz
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #2587 üzenetére
szabi, gondoltal arra, hogy elkezdesz lottozni? granulalok!
-
-
Balinov
titán
gyogyreggelt az urasagoknak
-
Balinov
titán
válasz
cellpeti #2518 üzenetére
hule kerdes, de itt mar megkerdezted?
-
Balinov
titán
Ezt lattatok? Velemeny?
-
-
Balinov
titán
igazabol ez csak a ma reggeli pelda, a 10-eves fiestatol a 11D rendszamos luxuskocsikig megy ez. nameg a masik kedvencem, varosi ut, tengerpart mellett, nyil egyenes kb 2-3km-es szakasz, 60-as tabla, es a birkak mennek 30-40-el sokszor. nyilegyenes sima varosi ut, de van olyan szeles, mint a 85-os.
-
Balinov
titán
jah, valaki mondja meg miert jo autopalyan, 120-as tablanal a belso savban 80-90-el cammogni, hogy az ember kenytelen legyen kulso savbol elozni? ja, es mindezt 30-as koruli ffi sofor, 535D-vel
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #2406 üzenetére
pont ezert jegyeztem meg tegnap. Command rate 2T
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
aham.
ha nagyon tutira akarsz menni, nezz egy ilyet (ez buy it now ar, free shipping-gel)
-
Balinov
titán
en szoptam nyaron egy K8M-es VIA-s S754-es lappal, amin a VIA Sata vezerlo (SATAI) nem komallta a WD 250-es SATA2-es vinyot,hiaba volt a vinyo visszajumperelve sata1 kompatibilis modra. Mint Dry kifejtette anno, ez a VIA vezerlo feature-je. Azota nem hallottam ilyen gondrol, ha intel/AMD chiset sata vezerloje, akkor annak lefele kompatibilisnek kell lennie.
errol egy vicc:
Ket pc beszelget
-Hallottad, hogy mi kompatibilisek vagyunk??
-HE?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest