- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #19726 üzenetére
Hát ha ilyen marad, akkor befejeztem a hardverapro használatát.
-
MR_Joe
senior tag
Váz... kint a kertben garázdálkodott néhány egerentyű, ezért kiraktunk csapdát. Fogtunk is, de a biztonság kedvéért kiraktuk még. Folyamatosan eltünedezett belőle a csali, ezért rajzszöggel odatűztem a kenyérdarabot, aminek meglett az eredménye....fogtunk egy B*tt nagy meztelen csigát.. az egérfogóval...azthittem dobok egy hátast
-
MR_Joe
senior tag
Valaki jár esetleg pesten a héten? Fel kéne vinni egy telót
-
MR_Joe
senior tag
Valakinek egy DLink DIR-635-ös router? Egyetlen szépséghibája, hogy a tápja nem eredeti és egy "moddolt" táp van hozzá.
-
MR_Joe
senior tag
Vkinek egy vágógép?GBC(Rexel) ClassiCut CL200. Újonnan bőven több mint 20k az ára, alig használtan féláron vihető, vagy cserélhető épkézláb pci-e vga-ra
A kis vonalzója nincs meg, ezen kívül viszont kb hibátlan darab.
Nem gagyi vékony lemezpengés, ezen korrekt kés van -
MR_Joe
senior tag
Közben egy kérdés: valakinek nincs egy normális eladó (lehetőleg alsó tápos) házikója?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #19434 üzenetére
Jó kis cuccok ezek, hátha valaki még tudja hasznosítani
A fiam gépében a 2,8-as p4 ketyeg. Netezésre, tecsőre teljesen jó.
-
MR_Joe
senior tag
Találtam pár procit. S478-ből 1,7Ghz cerka, meg egy 2,4Ghz CeleronD, meg egy s775 2,8Ghz Celeron D, plusz egy s478 gyári hüttő egyben 2500Ft-ért? Vkinek asztalláb alá?
-
MR_Joe
senior tag
Embörök! Nem ismer valaki munkanélküli NEM KEZDŐ óvónőt, aki gyakorló katolikus? Munkalehetőség lenne számára oviban győrben. Ezen kívül további 4 óvónő kerestetik Pázmándfalura.
-
MR_Joe
senior tag
Találtam egy notebook hűtőt, valakinek nem kell? Genius NB stand 100 . 5 doboz sörért vihető
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Thocy a ZAGY #19226 üzenetére
Ahogy mondod
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Thocy a ZAGY #19202 üzenetére
Őszintén szólva a nemzetiség lényegtelen. Szlovák ősökkel rendelkezem, de a család konkrétan mindenhonnan jött. Van amerikai nagybácsitól kezdve németből áttelepült zsidóig minden a felmenők között. Persze mi már magyarnak valljuk magunkat, itt születtünk, itt élünk, ahogy szüleink is. Teljesen lényegtelen honnan jött az "úriember", az intelligens emberi viselkedés elvárható lenne nemtől, kortól, nemzetiségtől, vallástól és minden egyéb tényezőtől függetlenül. Őszintén szólva elképzelhetetlennek tartom, hogy egy nyugati országban (pl anglia, németo.) le akarjanak szorítani az útról, hogy összetörjek csak azért mert markánsan jeleztem, hogy veszélyhelyzetet teremtett az illető, a szabálytalan előzésével. Jó eséllyel nem lenne szükség erőteljes dudálásra, mert nem sűrűn találkoznék ilyen helyzettel...
Komolyan mondom, egyre jobban utálom ezt az országot. -
MR_Joe
senior tag
Napi szépség. Hazafele jövet szlovák rendszámú octavia-t vezető baromarc rámelőz záróvonalnál a kanyarban, behúz elém de úgy, hogy majdnem elvitte az orrát a kocsinak. Persze ledudáltam mire visszalassul mellém a másik sávba és ordít meg mutogat. Én kb x@rtam rá és szépen folytattam az utam a saját sávomban, ez meg visszafordul, behúz mellém dudál és szorít le az útról. Igaz jobban féltette a kocsiját mintsem hogy nekem jöjjön, de nem sok kellett volna. Ha nem jön épp egy útjelző tábla középen tuti bevág elém és leszorít. Izomagyú barátunknak úgy látszik csak ennyire futotta, gondolom ezzel próbálta kompenzálni egyéb testi méretbeli hibáit.. de azért felbaxott agyilag kissé. Most épp véletlen nem ült bent a két gyerek, de mi van, ha úgy sikerül rámhúzni a kormányt, hogy felkenődök az oszlopra a két gyerek meg hátul? Miután szlovák rendszámú meg se találják, pontosabban nem is keresik én meg leshetek. Komolyan fontolóra vettem valami önvédelmi csúzli beszerzését az ilyen marhák ellen.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #19188 üzenetére
Igazából célgép. Miután kölök 5 éves a kicsi meg 3, elsősorban az a cél, hogy "résmentes" gépet rakjak össze, amiben nincsenek fölös lukak, amibe mindenféle plüssállatot és hasonlókat lehet gyugni és kevés helyet foglal. Konkrét terv nincs, csak a fejemben egy nagyjábóli elképzelés, a többi jön menet közben. Kéne vennem valami kis hangszórót még, hogy az se legyen külön. 3 darab kábelnél ne legyen több az asztalon (táp, bill., egér). Aztán ha fogyasztható lesz a közönség számára is majd publikálom
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #19186 üzenetére
Ne is.. tudod a nagy testvér figyel
Azthiszem ma lesz időm a gyereknek összedobni egy monitor-pc-t Drukkoljatok, hogy ne vágjam le a kezem a dekopírral
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #19184 üzenetére
Ja ezt ismerem...és ha elmondanád meg kellene ölnöd
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #19182 üzenetére
Hol is dolgozol?
Hát igen, hosszú hétvégézünk szülőknél egyet, és ha jó idő lesz geocachingelünk egyet ott a környéken. Ma viszont még nem dolgozom, úgyhogy kihasználom az időt és feltekerem a hangerőt
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #19178 üzenetére
Sajna csak hét végén megyek.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #19160 üzenetére
Nem rossz cucc, bár hozzáteszem, nem gyári rommal használom
Csak egyéb célokra is kéne (szövegszerkesztés pl) így kéne legalább egy 4,5".
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #19152 üzenetére
Y300?
-
MR_Joe
senior tag
Köszi!
Közben lett itt egy 1GB DDR2 667 memória eladó. Vki?
szerk. elkelt.
-
MR_Joe
senior tag
Valakinek kis pci-e videokarija elfekvőben nem volna? Semmi komoly nem kell, csak képet adjon!
-
MR_Joe
senior tag
Van némi eladó ledszalagom, 60led/méter, hideg fehér 1100Ft/m áron. Esetleg érdekel valakit?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
vlcsko82 #19053 üzenetére
Általában lehet, de nem érdemes. Anno a Blade órajelét húztam fel 600-ról 680-700ra, de rettentő instabil lett, plusz csökkent az üzemidő. Viszont egy jó főzött rommal nyerhet az ember plusz teljesítményt. Nemrég toltam.fel az Y300- ra egy romot, hát a gyárihoz képest ég és föld. :-)
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Tuningeren1 #19042 üzenetére
Üdv! Itmediától rendeltem 16GB class 10-es maxellt nem volt 3600Ft...
szerk. már felment az ára..
-
MR_Joe
senior tag
Ehehe... "A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!"
ez még nagyon béta...
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
borzalmas az új ha! ... ha váltanak én tuti leszokom az oldalról.
-
MR_Joe
senior tag
Még jó hogy nem fordítva. Percenként 5000 sör, meg egy forint..
-
MR_Joe
senior tag
Hopsz. Dupla..
-
MR_Joe
senior tag
Még mindig van egy eladó/cserélhető Lg L3 telóm. Vodás, használatlan, occó. Vki?
-
MR_Joe
senior tag
Lg L3 vodás még mindig eladó. 19k irányár, pci-e videokarit beszámítok
Mondjuk egy Hd 6670 jöhet
-
MR_Joe
senior tag
Eladó még mindig egy LG L3 E400 vodafonos mobil, használatlan, garis. Pci-e videokarit hdmi kimenettel beszámolok.
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
Eladó 4GB DDR3 1600MHz Elixir ramocska, 2014 feb.-ig garis. Vki?
-
MR_Joe
senior tag
Eladó egy LG L3 - E400 okosteló. Voda függő, garanciás, gyári fóliás, gyári dobozos. Konkrétan használatlan
Irányár 19.000 Huf. Valaki esetleg? -
MR_Joe
senior tag
Tands +1
Ellenben van egy vadi új, beüzemeletlen nyomtatóm, épp csak a doboz lett kibontva. Ha valakit érdekel egy ilyen Hp Deskjet Ink Advantage 4625-ös nyomi, ne tartsa magában! Irányára 25k, de érdekelhet cserebere
-
MR_Joe
senior tag
Valakinek SD kártya tartó? Dupla kemény műanyag tartó. 100FT/db. Van belőle 50 db
-
MR_Joe
senior tag
Ezt láttátok?
-
MR_Joe
senior tag
Keresek bringa csomagtartóra szerelhető gyerekülést. Vkinek elfekvőben?
-
MR_Joe
senior tag
Valakinek esetleg egy Asrock A75M+A8-3820+1GB ddr3 kombó? Totyiklakóknak 30k
-
MR_Joe
senior tag
-
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Kis Joe #18093 üzenetére
Fish'n'chipsen kívül más értelmes nincs is mi?
Mikor voltunk kint angliában, elmentünk vacsizni egy egyszerűbb helyre. Étlap alapján értelmes választás nem volt csak f'n'c... arra meg épp nem voltunk vevők. Gondoltam kérek egy pizzát, azzal nem nagyon lehet melléfogni... tévedtem
Szerk.: persze nem tudom mi a helyzet íreknél
-
MR_Joe
senior tag
Legyünk fényevők
-
MR_Joe
senior tag
Szerintetek? Jól megcsinált videó
-
MR_Joe
senior tag
Embörök! Valaki nem tud ajánlani valakit itt győrben, aki megejtené a kuplung cserét a suzuki swiftemben?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
zsigee #17865 üzenetére
Erről jut eszembe: valakinek egy FSC Amilo D 7820 lapi? 2,8Ghz P4 proc, 2GB DDR400 ram (újak, ha megtalálom a papírjait még garisak is
), 40-GB HDD (100/95%. már jó ideje...), usb-s wifi, 15,4" kijelző, dvd/cdrw kombó (plusz egy alkatrésznek), radeon 9000 videokari, firewire, 2x usb, lpt, stb...10-15 perces akksi, normális állapot, win xp home matrica, gyári lemezekkel. 30k áron, vagy csere/beszámítás tabletre.
-
MR_Joe
senior tag
Kérem értelmezni a következő mondatot:
"Hullandásveszélyes gyerekek részére" -
MR_Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #17597 üzenetére
A legfontosabb a jó zár, nehogy pofáncsapják valahol...
-
MR_Joe
senior tag
Nagypapa dicsekszik az unokáknak a vadászélményeivel.
- Afrikában vadásztál, nagyapa?
- Igen, kisunokám!
- És mit lőttél?
- Hát sok zebrát, oroszlánt, meg nópliz-t.
- Nópliz? Az milyen állat?
- Fekete a bőre, két lábon jár, és azt mondogatja, hogy "No, please", "no please!"Móricka elhatározza,hogy beöltözik a farsangi bálba.
Vastagon kirúzsozza magát és szájába 2 tubus majonézt nyom.
Elindul a bálba és útközben találkozik az osztályfőnökével s megkérdezi:
- Móricka te minek öltöztél be?
- Hehe,prrrr,pattanásnak!Az öreg Pityák bácsi felszáll a buszra, megszólítja a sofőrt:
- Bocsánat uram, hol kell leszállni a Hunyadi utcához?
- Semmi gond Pityák bácsi - mondja a vezető - majd én szólok a bemondóba.
Az öregúr meg is nyugszik, leül. Mikor megérkeznek, a sofőr szól:
- Öreg Pityák, leszállás!
Mire a busz végéből három öreg nő:
- Kötyönjük tyépen!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest