- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Vótmá?
-
boogie84
veterán
Rá kellett jönnöm h korai kijelentés volt mikor azt mondtam h veszek kerékpárt bnőmnek. Akkor még nem tudtam, hogy kb 50 körül indulnak a női montik. És amit néztem ABUS lánc az is több mint 10.
Most sajnálom a legjobban h ellopták a bringáját a Kodályról a biciklitárolóból, ahová csak kulccsal lehet bemenni és nem volt feltörve a zár!
Igazából a tolvajokat úgy díjaznám mint rég. Csak ahhoz kevés Magyarország. -
boogie84
veterán
Üdv urak!
Győrben hol érdemes kerékpárt vásárolni? Ill hozzá öklömnyi vastag láncot szeretnék, mert bnőmék biciklijüket eltulajdonították.
Blaskovics? Decathlon?
-
boogie84
veterán
Hol tudnék Mazdás esetleg Mx-5 baseball sapkát venni Győrben?
Esetleg Marc Marquez-es baseball satyek is jó lenne. Vagy Repsol Hondas.
Repsolt talán a GAS-ban... bár amikor legutóbb ott jártam akkor nem volt semmi jó Hondas cucc. -
boogie84
veterán
Köszönöm a válaszokat, segítettetek! hét előtt mentem, sikerrel jártam!
-
boogie84
veterán
Udv urak! Nem tudja vki esetleg h a plazaban levo penzvalto meddig van nyitva? Akinek esteleg a plazaban van dolga meg tudna nezni esetleg? Koszi!
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Paco rabbane 1 millió parfümöt tud vki relatíve olcsón?
(#20996) Smile8822: Ugye vágod h ennek rossz vége lesz.
-
boogie84
veterán
Kutyakedvelőknek.
-
boogie84
veterán
válasz
ilovedigweed #20571 üzenetére
-
boogie84
veterán
Van olyan győri v Győr környékén kolléga akinek GTX670 2GB-os kártyája van?? Ha elindul a BF4 megoldható egy SLI teszt?
-
boogie84
veterán
válasz
zsigee #20374 üzenetére
A versenyképes fizetést hidd el megadják! Egyik simerősöm a saját bőrén tapasztalta. Korábban (5,5 évig) a Nokia Komáromban dolgozott terméktechnikusként. Ergo van középfokú végzettsége (págisz), ott keresett 130-140, esetleg 150-et (folyamatos 12 órás műszakokban - ami annyit jelent h 3 nap 12 óra nappal, 3 nap szünet, majd 3 éjszakás, majd 3 nap szünet, újra nappalos).
Amikor átkerült az Audiba egy nappalos 8 órás műszakban kapott 145-öt!!! Utána jött az új csúsztatott 2 műszak. Úgy már 170-180. Most perpill 3 műszak, kb 200 (igaz autóval kell járnia, de a benyát most már fizetik). Tavaly áprilisban került az Audiba.
Sztem igen is jól fizet. Higgyétek el.(van olyan aki diplomával dolgozik soron, vagy olyan aki léphetne feljebb is de... )
(Inkognitóban)
-
boogie84
veterán
válasz
bundilolo #20364 üzenetére
Konkrétan onnan vették fel a mostani 3 új m.társamat. Akkor miért a legkevesebb?
(#20363) freaghill: Ha nem is itthon fogsz dolgozni, akk miért tanulsz? Minek egyetem? Vagy mérnökként szeretnél kimenni? Az sem fog menni ha megvan a diplomád, ugyanis állambácsi 2 évre idehaza fog tartani. Kül bünti van!
Am meg biztos h nem fog tetszeni a fényezés. Mindig maszk.. csiszolás polírozás, hangzavar.... de kinek mi tetszik.. Bár fingom sincs mi köze a fényezésnek az informatikához... -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Remélem visszaállítják a piros pontokat!!!
-
boogie84
veterán
HP F4180 szkenner+nyomtato potom aron erdekelne vkit?
-
boogie84
veterán
Hol érdemes Győrben HP F4180-hoz tintapatront venni?? Vagy csak úgy általánosságban tintapatront.
A gyári kettő a HP 21
és a HP 22Az ábra szerint az 54-es fekete, és az 57-es színes is belemegy. Valszeg ezek a nagyobb kapacitású patronok..
-
boogie84
veterán
válasz
atos19881101 #19350 üzenetére
Tegnap még olyan probléma volt h nem működött az adatmódisítás menüpont, forduljon a TO-hoz...
Na mondom ilyen szerencsés is csak én lehetek, h eddig nem is működött a jelszó, most meg lejár a határidőm.Köszönöm a segítséged!!
-
boogie84
veterán
válasz
atos19881101 #19348 üzenetére
Hátha tudtok segíteni..
Újra felvételiztem az egyetemre, csak 10 év alatt változtak kicsit a dolgok. Azt írják levélben, hogy
25-ig lehet módosítani az adatokat.
Kérdés h az iratkozási lap, ami NEM szerepel a Ügyintézés menüben az ezekből:
25-e után fog csak generálódni??? Feltételezem igen, és azt kell majd aláírva vinni a beiratkozásra.
Előre is köszi annak aki tud segíteni!! -
boogie84
veterán
Jár közületek valaki a SZE-re?
-
boogie84
veterán
Van közületek új felvételis a SZE-re?? Egyszerűen nem tudok belépni a neptunba az új neptun kódommal és jelszavammal.
-
boogie84
veterán
válasz
Speeedfire #19088 üzenetére
-
boogie84
veterán
Rövid nyelű habtenisz szettet hol találok Győrben??
-
boogie84
veterán
válasz
Speeedfire #18864 üzenetére
Komoly.
(#18867) Kis Joe: Garancia?
-
boogie84
veterán
Keresek:
Sony EP880 gyári hálózati töltőadapter
- Bemenet: 100-240V, 50-60Hz
- Kimenet: 5V / 1500mA
Sony Ericsson EC801 microUSB-s adatkábel -
boogie84
veterán
Hol tudnek gyorben pici szamzaras lakatot vasarolni?
Es olyan karabinert kb ami porazakon van... Rugosat. -
boogie84
veterán
válasz
atos19881101 #18426 üzenetére
Sultan / Westy hajo
Sztem kicsit dragak, de finom es jo adagokat adnak mind2 helyen.
-
boogie84
veterán
Eladó:
-
-
boogie84
veterán
Üdv urak!
Hol tudnék USB - microUSB kábelt venni olcsón? Feltételezem van vagy 1000Ft az ára... Autós töltőm már van, usb, szeretnék venni egy kábelt is a Z-hez.
-
boogie84
veterán
Valakinek elado Sony Xperia Z-je? Gyari garancias.
-
boogie84
veterán
Sony Xperia Z-t keresnék [T-mobile, esetleg független]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest