- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balinov
titán
Crások, aki DX-rol szokott rendelni annak altalaban mennyi ido alatt jon meg csájnábol a cucc?
-
Balinov
titán
szepjoreggeltet!
-
Balinov
titán
válasz
cellpeti #14210 üzenetére
regen kerni kellett (es a biztositonak adni is) egy un. zold kartyat. Ervenyes amugy kulfoldon, de a csekkel nem tud mondjuk egy osztrak rendor sokmindent kezdeni, ellenben a zoldkartyaval igen. info
En egyszer kertem anno, a KOBE-tol, bementem az usz-re, 5perc alatt adtak, ingyen. azota nem tom mi a helyzet
-
Balinov
titán
aki mar vett a Fias Parkanyinal kamerat az elmondana, hogy milyen arszintel dolgoznak? Honlapjukon nem talalok semmi infot, ez a resz
-
Balinov
titán
Gyorben ki milyen boltot ajanl, ahol milc, dslr gepekbol van valasztek? Edigital?MediaMartk?FiasParkanyi?
Valakinek nincs elado MILC/DSLR gepe, lehetoleg garis?
-
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #14166 üzenetére
2x-3x izzit ismeros, nekem a reugeotba 86aH-s lett, mikor nyar kozepen megmakkant az elozo. meg 990Ft-os szloven izzitogyertyak. Csillaggarazsban -10 alatt 2x izzit es utana pocc, mire kiertem a rabcahidig, mar nyomta is a meleget. -10 alatt viszont tenyleg 2-3x izzit, az a biztos.
Jok azok a regi francia szivok, de autoszerelo ismi is mondta, igazan a Peugeot,Citroen, ami jo, ronóéké nem sikerult ugy.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14159 üzenetére
probald ki 1x. En sokaig ha Vera ugy itta es raneztem a teasbogrere hanyni tudtam volna, viszont egyszer jol atfazva kiprobaltam es qrva finom
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #14155 üzenetére
80+ AH-s akksi, uj izzitogyertyak.
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #14140 üzenetére
nem ez volt az az oszver asrock lap, ahol eleg sok vga kompatibilitasi hiba volt?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14089 üzenetére
egyebkent hogy muxik ez a bundle vasarlas?
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #14062 üzenetére
eleg jo kornyek, nincs annyira benn a surujeben, ugyhogy talan kevesebb a bevandorlo, remelhetoleg.
az jo felallas, a legtobbet ugy lehet gyakorolni szvsz az elejen, ha olyanok kozt vagy, akik egymas kozt is angolulnak, ez magyar/lengyel/litvan gettoban nem all fen. Volt egy ismi, o magyargettoba szabadult, lengyelek kozott dolgozott az elejen, igy sajat bevallasa szerint se fejlodott lofas*t se a zangolja jo ideig
ir se az, volt egy eszak-dublini kolleganom a Bobcatnal...na ot 4 ev utani is fizikai fajdalom volt teljesen megerteni...
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #14056 üzenetére
nem volt rossz az a jegorszagos cucc...igaz, itt ra van irva 1£, de 1,59€-ert adjak...szarul arazza be a cuccokat az IL...
tenlyeg, amugy magyar/lengyel/litvan gettoban laksz vagy valami normalis arcokkal, akikkel lehet is az angolt fejleszteni?
most nezem, az a hsz-em volt a 14000-ik. meg is jutalmazom magam erte egy kv-val.
-
Balinov
titán
Potkivanok,
megkerdeztem a Gmail-es topikban is, de hatha ti is tudtok valami okosat, nemreg hasonlo temat bonczolgattak a hozzaertok Valkinek vmi jo tippje/5lete?
kb jo egy eve (minimum) kerdeztem mar ezt, akkor a dolgok akkori allasa szerint nem volt lehetseges, de mivel azota eltelt jo sok ido, ujra megkerdeznem.
Gmail-t webes feluleten hasznalva van-e olyan statisztikara lehetoseg, hogy meg tudom nezni, melyik feladotol hany darab uzenet erkezett? Mint pl. Outlook 2007-ben a rendezes felado szerint, vagy hasonlo.
Letezik ilyen? Barmilyen megoldas erdekelne. Email fiok takaritashoz kellene, tobb ezer email van a fiokomban, kb 2006/2007 ota. Viszont most Droidon is nezem az emaileket, jo lenne kipucolni az inboxot, hogy tenyleg csak azon email elemek maradjanak meg, amik kellenek/kellhetnek. (Egeszkonkretan a sok subscription notification emailt szeretnem kigyalulni)Utoljara ugy oldottam meg, hogy otthoni gepen Outlook `07 ala beallitottam a gmail fiokot es ott pucoltam ki. Ha lehet, ezt most el szeretnem kerulni, amennyiben lehetseges es van elegansabb megoldas.
Koszi minden tippet, otletet.udv
Balinov -
Balinov
titán
potkivanok!
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #14018 üzenetére
obazz,tenyleg, le se esett,hogy ez ugyanaz. latszik, milyen gyakran lepek be a steam-be.
cellpeti, koszonom,akkor inkabb megsem
-
Balinov
titán
kinek hogy tetszik az uj YT?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #13958 üzenetére
N7-re kb 3 hete kinnvan a 4.2. most mar meg a 4.2.1 is. Az igaz, hogy downgradeltem 4.1.2-re, mert laggolt ..
Egyebkent dicsretes a ZTE hozzaallasa. Barcsak a HTC is kovetne
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #13952 üzenetére
oba*meg
-
Balinov
titán
mobal, latom te is tervezed az N7-et. Melyik verziot fogod venni?
-
Balinov
titán
ftc, te ezt hasznalod? AfterShot Pro
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #13872 üzenetére
a gyoker
-
Balinov
titán
gyogyreggelt kivanok
-
Balinov
titán
Srácok, Győrben hol van valaszték bőröndökből?
bazz, de fura magyar billen irkalni
-
Balinov
titán
Srácok, belvárosban milyen cukraszatot ajánlotok, ma kéne egy torta
-
Balinov
titán
Drymano,mehetek ma a gepert? Bocs,tegnap keson ertunk gyorbe,meg szarul is voltam nagyon....
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
szepnapokat..
gyerekek, ne repuljetek. ne ryanairrel...kesz gyotrelem ryanair kompatibilisen pakolni
-
Balinov
titán
ftc, nemet amazonon 129€ a Kindle Fire (nem HD)
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #13652 üzenetére
hehe..HTC-nel forditva, mire az en regiomra kijon a friss verzio FOTA-n (2.2, 4.0.4, 4.1.x) addigra kb mindenhol mashol kinnvan mar hetekkel elobb, szoval utana lehet nezni, mit basztak el
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #13650 üzenetére
latom te se akarsz eltevedni
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #13636 üzenetére
Rabas kollegamtol vettem meg hasznaltan, es mar T18 sw volt rajta
-
Balinov
titán
válasz
Csygusz #13633 üzenetére
Szerintem ez gyarto fuggo. Pl. HTC. minden keszulek zart bootloaderrel jon ki. XDA-s megoldassal ki lehet nyitni/be lehet zarni (mar ha nem csinaltal draga teglat belole). Hivatalos bootloader nyitas lehetseges, asszem IMEI alapjan a htcdev-en, de amit ott nyitsz, veszti a gyari garit. Mivel ezek jellemzoen nem 5eFT-os kategoriaju telefonok nem biznam a szolgaltato kegyeire,hogy gariban vagy azon kivul javitanak-e esetleg.
Egy biztos (ill. 2, nem akarok flamet nyitni), mindig erdemes kellokeppen tajekozodni, mit bukik az ember a buheraval.
-
Balinov
titán
válasz
MR_Joe #13630 üzenetére
HOS-nal nem voltam en se biztos benne, ugye ez mar microSIM-es, igy vago hianyaban csak kb 2 hete tudtam kiprobalni (arab mobilsufnis 1€-ert megvagta,meg adott egy adaptert is). Ma/holnap kiprobalom ugyanazta vagott T-s kartyat Vera SGSIII-aban is, hatha neki is mazlija van.
amugy en is W, meg ugy abbol az idobol, mikor az Ericsson T10 volt a meno
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #13607 üzenetére
megakptam, koszonom
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #13605 üzenetére
asse jo, mert kb 1 honapja tettem fel az MW2-t (mig az MW1 szerverunket csiholtak eletre az e|K's fijjug),.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #13603 üzenetére
tenyleg? miota kihalt az MW2 multi, szinte be se lepek steam-re
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #13600 üzenetére
elvileg ugyanaz a nick, de nem tudom lecsekkolni, elfelejtettem a jelszavam, a jelszomegerositeshez meg kene telepiteni a steam klienst, azt meg melohelyen nem lehet
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #13596 üzenetére
nemtom miaz, csak kb-ra, de ha gondolod, johet
-
Balinov
titán
kozvetlen szomszed az illeto ill van-e erositod nagyobb hangfalakkal?
ha mindket kerdesre igen a valasz forditsd a hangfalakat a kozos fal fele, toldsd le a Prodigy-tol a Smack my bitch up c. szamot, tedd be loopolva a lejatszoba, told fel a hangerot es menjel el nyugodtan dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest