- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos19881101
senior tag
válasz
Balinov #26761 üzenetére
Ha legális is, én akkor sem raknék be. Tény, hogy kevesebbet fogyaszt (de gondolom nem hagyod égve mikor leparkolsz így nem is értem) viszont a vetítési képük általában elég gyatra a rendes izzókéhoz képest (lásd).
(#26760) Jazzos
Én emelt fényerejűt használok így azt párban cserélem. Általában egyszerre is pukkannak el sokszor ... Azok az égők amikben már több száz óra benne van szerintem veszítenek a tulajdonságaikból ellenben mint az újak.(#26762) mm00
A CAN-BUS miatt jelez neki. Be kellene kötnie egy ellenállást és akkor nem jelezne. -
atos19881101
senior tag
válasz
sotetlovag97 #26486 üzenetére
Ár?
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy eladó APC szünetmentesem. Akit érdekel privátban keressen.
-
atos19881101
senior tag
válasz
sladka_pani #26086 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a felajánlást!
Valószínűleg még futok pár kört környékbeli festőknél, aztán meglátom mi alakul ...
-
atos19881101
senior tag
válasz
atos19881101 #26081 üzenetére
-
atos19881101
senior tag
válasz
sladka_pani #26083 üzenetére
Szia,
Tőlem sem áll messze a fényezés. Az ok ami miatt fényezőt keresek az az, hogy sajnos nem tudom hol magam megoldani a festést. Erről lenne szó amúgy:
Csupán színre kell fújni + matt lakkozni. Ennyi az egész művelet. Szétszedni sem kell semmit, mert előkészítve adom oda sőt ha kell akkor meg is csiszolom ... Amiért erre az egészre már nem akarok vagyont fizetni az az, hogy sokszor megjártam már vele. Próbáltam lefóliázni az egészet (direkt autóbelsőbe szánt fóliával) ami kb 1 hétig tartott majd levált. Ezt kb 2x is megismételtem, majd feladtam. Elvittem fényezőhöz, aki azt mondta no problem és megcsinálja ... 10k-t fizettem érte, és 2 hétig volt nála. Valahol az alap kilátszik, a lakk tele van porral és repedezett a lakk + valahol összeugrott ... Sajnos voltam olyan hülye, hogy elhoztam tőle (csak már kellett a műanyag mivel hosszabb útra mentem).
A sok szétszedésnek köszönhetően a műanyag elemek eltörtek, így kellett egy másikat vennem bontóból ... Mivel nem akarom eljátszani megint az egészet (már így is egy rakat pénzt vágtam ki rá) ezért szeretném véglegesen megcsinálni. Persze tudom a jó munkát meg kell fizetni stb. De 20k-t akkor sem tartok megfelelőnek egy ekkora méretű elemért (főleg ha pl egy sárvédőhöz hasonlítjuk). És a kérdés hogy mindezt miért kell? Mert a váltó körüli műanyag karcos volt. Bontottat nem találtam, ezért gondoltam átfestem ... na akkor kezdődött minden. Bár hagytam volna az egészet ... -
atos19881101
senior tag
Lenne egy eladó Balaton Sound bérletem. Elővételes áron: 40 000Ft
-
atos19881101
senior tag
válasz
stairmaster #26079 üzenetére
Persze ez jogos. De a 20k egy ekkora méretű műanyagért akkor is sok sztem. 5k kb a festék (kérdeztem festék boltban). 15k maga a munka? Az rengeteg ... Szerintem max 2 óra munka lehet vele (csiszolás, fújás).
Matricával már próbálkoztam. Nem jó a tapasztalatom velük ... az állandó hőingadozástól (tűző nap, fagy) egy idő után levállik. Pedig direkt autóbelsőbe való matricát vettem.
-
atos19881101
senior tag
válasz
stairmaster #26076 üzenetére
Ott voltam. 20k-t mondtak az egészre. Az csillagászati ár nekem ezért a darabért.
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Munkájára igényes fényezőt keresek Győrben. Nincs itt köztetek valaki aki ismer ilyet? Egy autó középkonzolt kellene átfesteni nem horror áron.
-
atos19881101
senior tag
válasz
atos19881101 #25940 üzenetére
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Eladó 5db új LED E27-es foglalatú égő.
- Fényerő: 300Lumen
- 3W teljesítmény
- 6000-6500K szín (hideg fehér)
- átlagos élettartam 50000 óra
- 360 fokos sugárzási szög
- smd leddel szerelt
- 220V-ról üzemeltethetőÁr: 650Ft / db vagy 3000Ft egyben
Eladás oka: Nem lett jó oda ahova szántam.
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Van itt valaki aki tudna nekem hegeszteni 1 kis apróságot? Tényleg apróság ...
-
atos19881101
senior tag
válasz
Dryman #25270 üzenetére
Én küzdök hasonló gonddal. Én is hallok a hátsó futóműtől valami zajt, de eddig senki nem tudta megmondani mi lehet az (Győrben szinte már az összes szerelőnél voltam). Rázópad a fehérvári úti kereskedésnél levő vizsgahelyen van a kollégának. Ott is voltam már 2x - 3x.
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Nincs valakinek elfekvőben RJ50 - USB kábele?
-
atos19881101
senior tag
válasz
delikvens025 #24893 üzenetére
From Audi?
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Keresek Győrben 3.5-es 2TB vinyót garanciával. Akinek lenne jelezzen. 2db is érdekel!
-
atos19881101
senior tag
válasz
atos19881101 #24762 üzenetére
-
atos19881101
senior tag
válasz
Thocy a ZAGY #24804 üzenetére
Köszi! Akkor nem 1.5 mint a sátras.
-
atos19881101
senior tag
válasz
Balinov #24802 üzenetére
Igen a DLNA-nál így van. Csak a DLNA azonos hálózatban levő eszközöknél működik ha jól tévedek. Ez meg ugye más háló, így itt nem DLNA-n megy a lejátszás hanem a Plex megoldásával (ebben pedig már szerepe van a transzkódolásnak asszem):
A Plex azért jó, mert valós időben tudja transzkódolni a videóanyagokat, ami nem mindegy egy mobilnettes elérés alatt. Ha spórolni akarsz az adatforgalommal, akkor beállítható, hogy mobilinternettel vagy wifi kapcsolat alatt milyen minőségben töltse le az adott videóanyagot.
Ekkor a gép, amin fut a Plex, elvégzi a transzkódolást, és már a „lebutított” videóanyagot kapja meg a telefonunk-táblagépünk. A médiaszerver elérhető az androidos alkalmazásból is, de akár egy másik laptop böngészőjéből is, és itt megint hasznos lehet a DDNS.
-
atos19881101
senior tag
válasz
Balinov #24800 üzenetére
Van a plex-ben egy olyan, hogy meg tudod osztani a megosztásaid a webes felülettel (be kell jelentkezni hozzá). A Smart TV-hez meg van plex app amivel szintén ha bejelentkezel az accodba akkor látod a megosztásokat. Na ezzel idáig nincs is gond. ... Így működik is a dolog. Csak ugye gondolom ehhez kell a transcode amit ha jól olvasok akkor a Zyxel nem tud.
Nekem is csak annyi kellene, hogy tolja a tartalmat a megfelelő eszközhöz és kész. Most miniDLNA-t használok WD World + Debian -al, csak sajna ezen elég nyögvelős a plex így cserélni akarom.
-
-
atos19881101
senior tag
válasz
Balinov #24796 üzenetére
Méterben nem tudod?
Más: Látom van ZyXel NSA325v2 NAS-od. Lenne egy kérdésem ehhez. Plex -et futtatsz rajta? Ha igen, akkor tud olyat, hogy távolról egy smart tv plex appon keresztül lejátszik róla? Vagy ehhez kell a transcoding? Mert ezt sajna nem támogatja ahogy látom ...
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Nem tudja valaki véletlen közületek, hogy a Magyar Vilmos Uszoda medencéje milyen mély? Nem találok róla infót sajnos.
Köszi!
-
atos19881101
senior tag
BUÉK! :-)
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Először is BÚÉK minden kedves fórumozónak.
Lenne egy eladó WayteQ HD-95CX DVB-T vevőm kb 2 hónapot használt. E-Digital-ban vásárolt, garis, számlás. Új tv lett vásárolva így feleslegessé vált. Dobozában eladó.
Ár: 7000Ft
Érdeklődni privátban.
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Nétán valakinek egy gumi garnitúra?
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Valakinek esetleg egy NAS ház?
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Érdeklődésképp. Érdekelne valakit egy WD World Edition 2TB NAS hálózati tároló Debian rendszerrel, 1Gb-es hálózati csatlakozóval? A benne levő lemez még szinte új, garanciás. Jelenleg filmek tárolására használt, illetve DLNA-n keresztül szolgál ki egy tvt.
Érdeklődőket privátban várom!
-
atos19881101
senior tag
Hátha érdekel valakit. [link]
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Eladó lenne WD 1TB MyBook Studio digitális kijelzős külső hdd-m garanciás vinyóval, dobozában tartozékaival. Csak adatmentésre használt ... NAS lesz helyette.
Cserébe esetleg érdekelne 256GB SSD.
Érdeklődni PÜ-ben.
-
atos19881101
senior tag
válasz
memphis221 #23823 üzenetére
+ (#23824) MR_Joe
Köszi szépen mindkettőtöknek. Holnap felhívom.
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Keresek Győrben furgont vagy utánfutót vasárnap reggelre költözéshez persze nem ingyen. Lenne valakinek?
-
atos19881101
senior tag
válasz
memphis221 #23764 üzenetére
G80 az a jármű szerelde. Az új épületek közül a leghosszabb, aminek a vége majdnem Szentivánon van.
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Kihasználatlanság miatt eladó egy erősítős DVB-T beltéri antenna dobozában, minden tartozékával.
Bolti ára: ~ 10eFt
Eladási ára: 5eFtHa érdekel valakit, privátban jelezze!
-
atos19881101
senior tag
válasz
nepszter1 #23690 üzenetére
1. [Útiterv a térképen] 190 méterre Városháza felszállóhelytől, [A vonal menetrendjének mutatása] 38 jelzésű busszal,
Ipari Park, Almafa u. Czompa Kft. felé 18 megállót, kb. 26 perc, a(z) Ipari Park, Szinflex Plus Kft. megállóig utazik.
Innen 190 méterre van a célpont. Gyalogos távolság összesen: 380 méter.2. [Útiterv a térképen] 190 méterre Városháza felszállóhelytől, [A vonal menetrendjének mutatása] 15 jelzésű busszal,
Révai Miklós utca felé 23 megállót, kb. 35 perc, a(z) Ipari Park, E.ON Zrt. megállóig utazik.
Innen 180 méterre van a célpont. Gyalogos távolság összesen: 370 méter.3. [Útiterv a térképen] 100 méterre Autóbusz-állomás felszállóhelytől, [A vonal menetrendjének mutatása] 32, [A vonal menetrendjének mutatása] 34, [A vonal menetrendjének mutatása] 36 jelzésű busszal,
2 megállót, kb. 6 perc, a(z) Tihanyi Árpád út, kórház megállóig utazik.
Innen 30 méterre Tihanyi Árpád út, kórház felszállóhelytől, [A vonal menetrendjének mutatása] 38 jelzésű busszal,
Ipari Park, Almafa u. Czompa Kft. felé 15 megállót, kb. 19 perc, a(z) Ipari Park, Szinflex Plus Kft. megállóig utazik.
Innen 190 méterre van a célpont. Gyalogos távolság összesen: 320 méter.4. [Útiterv a térképen] 120 méterre Hunyadi utca, autóbusz-állomás felszállóhelytől, [A vonal menetrendjének mutatása] 2 jelzésű busszal,
Zöld utca, Szőnyi Márton utca felé 6 megállót, kb. 7 perc, a(z) Tihanyi Árpád út, kórház megállóig utazik.
Innen helyben Tihanyi Árpád út, kórház felszállóhelytől, [A vonal menetrendjének mutatása] 38 jelzésű busszal,
Ipari Park, Almafa u. Czompa Kft. felé 15 megállót, kb. 19 perc, a(z) Ipari Park, Szinflex Plus Kft. megállóig utazik.
Innen 190 méterre van a célpont. Gyalogos távolság összesen: 310 méter.5. [Útiterv a térképen] 200 méterre Bartók Béla út, munkaügyi központ felszállóhelytől, [A vonal menetrendjének mutatása] 6 jelzésű busszal,
Kismegyer, Arató utca, Major utca felé 6 megállót, kb. 8 perc, a(z) Tihanyi Árpád út, adyvárosi tó megállóig utazik.
Innen helyben Tihanyi Árpád út, adyvárosi tó felszállóhelytől, [A vonal menetrendjének mutatása] 38 jelzésű busszal,
Ipari Park, Almafa u. Czompa Kft. felé 14 megállót, kb. 17 perc, a(z) Ipari Park, Szinflex Plus Kft. megállóig utazik.
Innen 190 méterre van a célpont. Gyalogos távolság összesen: 390 méter.6. [Útiterv a térképen] 190 méterre Városháza felszállóhelytől, [A vonal menetrendjének mutatása] 7 jelzésű busszal,
Virágpiac felé 8 megállót, kb. 13 perc, a(z) Kakashegy utca megállóig utazik.
Innen 110 méterre Kakashegy utca felszállóhelytől, [A vonal menetrendjének mutatása] 38 jelzésű busszal,
Ipari Park, Almafa u. Czompa Kft. felé 8 megállót, kb. 10 perc, a(z) Ipari Park, Szinflex Plus Kft. megállóig utazik.
Innen 190 méterre van a célpont. Gyalogos távolság összesen: 490 méter. -
atos19881101
senior tag
Keresek 10m toslink kábelt. Akinek lenne eladó jelezzen.
-
-
atos19881101
senior tag
válasz
knifemaster #23187 üzenetére
Remélem nem webfejlesztés lesz a másik profil.
-
atos19881101
senior tag
válasz
korcsillio #22776 üzenetére
Szia,
Nekem lenne egy ASUS A3N-em egy kicsit már meggyötört állapotban, de netre elegendő. Ha érdekel keress meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest