- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Donki Hóte #663 üzenetére
Lövésem sincs a konkrét értékre, főleg, hogy országonként különbözik. Cégeknél ez kevésbé releváns, ők úgyis lízingelnek. Szerintem főleg a privát vásárlás torpant meg, annak köszönhető a visszaesés.
-
veterán
válasz Donki Hóte #649 üzenetére
Persze, ez is szóba került korábban. Kivezettek (felfüggesztettek) egy csomó támogatást, ezek után az lett volna a csoda, ha nem lett volna visszaesés. De ez azért messze van az összeomlástól.
Európában a flottások tartják fenn az újautó piacot, ott pedig 3-5-év a csereperiódus.
#654Hi!King
Hja, nyilván. De azt írtam korábban, hogy én nem vagyok reprezentatív felhasználó, meg hát nyilván adaptálódnék én is hozzá. Eztán csak 130-cal mennék, és kész.[ Szerkesztve ]
-
btprg
senior tag
válasz Donki Hóte #609 üzenetére
"Viccet félretéve, azt is évtizedek óta mondogatják, hogy a saját ingatlannál jobb, kifizetődőbb a bérelt ingatlan."
Ez akkor lenne igaz, ha a bérleti díj töredéke lenne egy lakáshitel törlesztőrészletének – ez Magyarországon nagyon nem így van. Józan paraszti ésszel is könnyen belátható, hogy hosszú távon bérelni valamit nem lehet olcsóbb, mint tulajdonolni, mert akkor a bérbeadónak negatív nyeresége lenne.
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
senior tag
válasz Donki Hóte #253 üzenetére
A döntéshozók érdekes állatfaj: pl. most fognak kivonni az európai értékesítésből egyes Suzuki kisautókat, pl. az 1200 köbcentis, 3,7m-es Ignist. Mert a CO2 kvóta miatt már nem érdemes forgalmazni. (A 3 tonnás SUV-okat igen, mert azok kaptak engedményt, meg amúgy is elég drágák.)
Szóval a döntéshozók szerint a kisautók a környezetvédelem fő ellenségei, ezért mindenki vegyen 2 tonnás SUV-ot, akinek meg nem telik rá, az tartsa életben a 20+ éves autóját, mert más opciója nem marad. (Amúgy az autók átlagéletkora folyamatosan nő az EU-ban, még a "gazdag" tagállamokban is.)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Barret001
addikt
Tehát a 3000 kilós autó a 12 liter benzin elégetésével kevesebbet szennyez,mint az 1000 kilós autó 4 liter benzin elégetésével. Te ezt elhiszed?
-
Ribi
nagyúr
Ott a baj, hogy f*sz szabályokat hoztak és mint már adtak páldát egy tank környezetbarátabb mint egy normál autó. Emiatt sárnehez szarokat gyártanak, mert abba mehet nagy motor, hogy sokat eszik azt pont leszarja mindneki. Ezek nem a környezetszennyezés miatt hibridek, hanem mert ezzel is "kijátszák" a szabályokat. Egyszerűen a szabályzás maitt nem lehet kis autókat gyártani kis motorral. Ami tényleg keveset is eszik, nem csak papíron. Lehet magyarázni a SUV szarok hibridségét, de azok nem fogyasztanak keveset.
#254cappa72: Érdekek vannak és ugye az volt az érdek, hogy borítsák fel az európai autógyártás. Ez megtörtén szar szabályokkal és ennek mindneki issza a levét. Ugyan ilyen érdekek mentén jön a sok orvos kintrűl, a lakosság meg mélytorokra veszi az egészet.[ Szerkesztve ]
-
Barret001
addikt
válasz Donki Hóte #237 üzenetére
Zöld rendszám.Benne van a nevében,hogy ZÖLD! a 3 tonnás 3000 köbcentis suv amit csak benzin üzemmel használnak,mitől zöld? Attól hogy van benne egy általában minimum szintre merült akku? Nekem a ZÖLD azt jelenti,hogy környezetbarát működésű. Magyarul takarékos,kis fogyasztású,tiszta üzemű jármű. .
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest