- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
saen
veterán
Nekem a Zoltan tűnt nagyon erősnek, kirakod és minden körben kinnt marad, az azért elég jónak tűnt. Ciri se rossz, ha elbukod a kört akkor újra kezedben lesz. Persze biztos minden paklinak megvan a maga erőssége, csak még nem annyira ismerjük a játékot.
Lényeg a lényeg, nagyon szeretnék closed beta meghívót kapni -
saen
veterán
Én Northrend paklival játszottam és mindkét ellenfelem mást játszott. A szörnyes ellenfél viszont hülye volt, én elengedtem az első kört, ő meg kirakta a teljes kezét feleslegesen, utána már nem volt mivel küzdjön. A mirror meccs az kemény volt és volt lap amit nem láttam előtte és nem is értem miért szivatott meg, nem volt időm megnézni, csak nagyon fogytak a lényeim
Szoros meccsben azért tudtam így is nyerni. Ismerni kéne a lapokat nagyon, mert fogalmam sincs, hogy mik vannak a deckekben. Sajnos meg se lehet nézni őket, nagyon fapados ez a verzió. Angollal nekem nincs gondom, csakhát nincs mit olvasni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Autós topik
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest