Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Jan. 2-4 közt kirándulni megyünk ROmániába, Felsőgirdára. Nem mi vagyunk a programszervezők, nem tudom pontosan, hová fogunk menni, mennyire magasra, hegyes utakra, és nem tudom milyen időjárás várható (hidegen kívül amennyire néztem, hóesés is várható már dec. utolsó napjaitól). Úgyhogy ebből kifolyólag gondoltam jobb felkészülni, és beszerezni hóláncot. Mit gondoltok? Ez ügyben kérnék segítséget. Passat GTE-vel nem jók a tapasztalataim nagy havon, úgy 2 éve már Árpádföldre is nehezen küzdötte fel magát. FB csoportban valaki írta egyszer, hogy neki bejött a Michelin Easy Grip Evolution kompozit hólánc (zokni). Úgyhogy erre gondoltam. 215/55/R17-es gumi, Michelin honlap szerint ha minden igaz az evo 11 a rá való. Amazonon van jó árban. Ha valóban ez az evo 11 jelű kell nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest