Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Jan. 2-4 közt kirándulni megyünk ROmániába, Felsőgirdára. Nem mi vagyunk a programszervezők, nem tudom pontosan, hová fogunk menni, mennyire magasra, hegyes utakra, és nem tudom milyen időjárás várható (hidegen kívül amennyire néztem, hóesés is várható már dec. utolsó napjaitól). Úgyhogy ebből kifolyólag gondoltam jobb felkészülni, és beszerezni hóláncot. Mit gondoltok? Ez ügyben kérnék segítséget. Passat GTE-vel nem jók a tapasztalataim nagy havon, úgy 2 éve már Árpádföldre is nehezen küzdötte fel magát. FB csoportban valaki írta egyszer, hogy neki bejött a Michelin Easy Grip Evolution kompozit hólánc (zokni). Úgyhogy erre gondoltam. 215/55/R17-es gumi, Michelin honlap szerint ha minden igaz az evo 11 a rá való. Amazonon van jó árban. Ha valóban ez az evo 11 jelű kell nekem.
-
Gabesz87
veterán
Értem. Köszönöm. Én is afelé hajlok. Sportos nem kell, meg mintha úgy rémlene valamelyik tesztből, hogy a Michelin nem is túl tartós, ami a futás teljesítményt illeti. De lehet, hogy tévedek. Na meg drága is! És a GY-ból a simát, vagy az XL-t? Nem tudom pontosan mit takar, de úgy látom, magasabb az élettartama, és ellenálóbb. Érdemesebb lehet ezt választani a picit nagyobb zaj és fogyasztás kárára?
-
Gabesz87
veterán
A fenébe. Ez nem jó hír. Hát akkor azt inkább hanyagolom.

Ez a Conti gumi viszont szerintem gyanús, mert ahogy említettem, a gyári honlapon nincs ilyen méret. Az általad linkelt oldalt én is láttam, de nincs is készleten. Gyanítom, ha nincs ilyen méret, akkor nem is lesz készlet
Most így elsőre gyorsan tesztek alapján ezeket gyűjtöttem össze (seb. és súly index nem releváns gondolom, nem tervezek konstans 250-el közlekedni):
Ebből a listából melyiket javasolnád? -
Gabesz87
veterán
De ez PremiumContact, nem SportContact. Nem tudom mondjuk mi a kül. De ahogy néztem a gyári oldalt, 235/45 R18 méretben nincs is SportContact7. Egyébként azt is lehet, hogy kisebbet veszek egy mérettel? 225/45/R18-ra gondolok. Az is jó a jelenlegi felnire? Azt hiszem 8J x 18 ET44 méret. mert ha netán 4-et veszek, akkor igazából már mindegy, ha más a mérete (ami kompatibilis persze a felnivel).
-
Gabesz87
veterán
Szerencsére nem is kért pénzt most, hogy visszamentem. De én is furcsállottam, hogy ezt hogy nem vették észre. Nincs jó tapasztalatom a gumisokkal. Sokat kipróbáltam már. Van ahol úgy elnyalták a kerékőrt, hogy le kellett vágni, ez tavaly volt. Másiknál nem tették fel a csavarra a kupakot, ami el is veszett. Szóval még nem találtam meg az igazit.

Én most végignyálaztam pár gumis boltot, de az én méretemben az általad írt Contiból és Pirelliből nem találtam sehol
Csinálok magamnak egy kis listát, összehasonlítást, szóval még nézelődök tesztek alapján is, aztán majd max visszajövök kérdezni.
4S mellett nehezen tudok elköteleződni.
De attól még talonban tartom.
-
Gabesz87
veterán
Na megvan a diagnózis a búgó, hangos kerékre. Vissza is vittem a gumishoz, megnézték, és kagylós kopás látszik, vagy inkább érződik simításra a gumi peremén. Kuka, 2 új gumi
Azt olvastam, hogy ezt a lengéscsillapító hibája idézi elő. Szép lesz megint ktg tekintetében. 2 új gumi, amennyiben valóban szükséges, lengécsillapítók, és még futómű állítás is. 
Na és akkor a nagy kérdés: milyen gumit vegyek? Tehát 235/45/R18 méret. Felhasználás terén úgy kb. 70/30 autópálya/város, az évi 15-20.000 km-re nézve. Pálya miatt elsődlegesen a fékút számít. Mindenképp valami márkás, prémium gumit vennék. Conti/Michelin/Hankook/GY/Bridgestone stb. Megerősített / sealed opciókra érdemes költeni?
Még azon agyalok, hogy vegyek-e netán 4-et egyből (valamit mintha mondott volna a gumis, hogy kis mértékben talán a másik tengelyen lévő gumin is észlelhető már ez a kopás, de még nem számottevő), ill. még a 4S-en is gondolkodom. Elvégre nem nagyon van hó, és nem is járunk vastag hófedte részen (síelni meg hasonlók. Mondjuk 1-2 éve Árpádföldre is kalandos volt felmenni, amikor hirtelen sok hó leesett
)
Ja, amúgy Passat GTE kombira lesz. -
Gabesz87
veterán
Igen, külön felnin van a téli és a nyári is (eltérő méretűek). De hát mitől deformálódhatott, hisz nem emlékszem rá, hogy előző szezonban ilyen lett volna. Téli szezon alatt meg nem volt ide-oda dobálva
AZ gondolom nem probléma, hogy eltérő sebesség indexűek vannak elől és hátul!? Az első gumik V indexűek, 0920-as DOT számmal, a hátsóak W-sek, 4222 ill. 1022-esek. -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Tegnap cseréltettem kereket, de valami mintha nem lenne OK. Elég nehéz leírni, szavakba önteni, de olyan mintha nagyon nagy lenne a gördülési zaj. Plusz a lábamon érzek enyhe vibrálást, rezgést, mintha folyamatosan rossz/döcögős úton mennék. A kormányon nem érzek ilyet. Lehet, hogy simán csak szokatlan így több hónap után, nem tudom. Vagy elképzelhető, hogy más van a háttérben? A téli gumi Hankook winter icept evo2 (215/55/R17), a nyári meg ContiSportContact 5 (235/45/R18). Gyári értékek alapján mondjuk a Conti még halkabb is (71 vs 72 dBm, mondjuk ez nem hinném, hogy hallható különbséget jelentene).
-
Gabesz87
veterán
Hát jó, meggyőztetek
1-et már berendeltem az Automax-ról, de akkor még egyet veszek. Költséges egy nap
-
Gabesz87
veterán
Hát, jó kérdés. Ezzel a gumival vettem a kocsit 2021 áprilisában, a DOT szám alapján 2018-as a gumi. Pont azon gondolkodtam, hogy 2-t már vettem előző szezon előtt mert elkoptak (csak az nem W-s, hanem sima V-s). De úgy rémlik, a kopottak, amiket cseréltem, elől voltak, most viszont ez a régi 2 W-s (és amibe kaptam a csavart) van elől. Szóval a régebbiek kerültek előre. Sajna elemet kéne vennem a tolómérőmbe, úgyhogy nem tudom megmérni a profilmélységet, de a kopásjelzők és 100Ft-os teszt alapján így fest.
-
Gabesz87
veterán
Elmentem ma autós találkozóra, erre összeszedtem egy Opel csavart
Hazafelé betértem egy gumishoz. Ahogy próbálta kihúzni, eresztett is. Noha hivatalosan nem lehetne javítani, mert öntömítős, rendes volt a srác, igyekezett megoldani, megtette amit lehetett, de sajna folyamatosan ereszt, csak lassan. Úgyhogy vehetek új gumit. Csupa olcsóság. Continental ContiSportContact 5 ContiSeal 235/45 R18 94W. ÁK ár: 64e
Az nem gond, ha egy tengelyen az egyik új gumi, a másik régi? -
Gabesz87
veterán
Nem biztos, hogy már ide illő a kérdésem, de hátha. Megvolt ma a kerékcsere, feltették a 2 új contit, amit vettem, futómű beállítás is volt. Első tengelyen a kerekosszetartas értékei mind rosszak voltak, most jó, viszont hátul a jobb kerekosszetartas a max.1.3 helyett 1.4 volt és 1.5 lett
Ez nem gáz? Mi lehet az oka? Miért nem lett vajon jó az érték? Nem mondták ott ezt, én meg meg sem néztem a papírt, csak itthon. -
Gabesz87
veterán
Találtam ContiSportContact5 gumit ugyanolyan méretben, mint nekem van, jó áron, újonnan. A kérdésem az, hogy az ugye nem probléma, hogy az én szettem 94W-s, tehát hátul ez lenne, amit meg kinéztem, 94V-s, tehát a seb.index tér el csupán. Passat GTE amúgy az alany.
-
Gabesz87
veterán
Nyári gumi cserénél egyúttal futóműbeállítást is csináltatok, mert az első gumik eléggé lekoptak, majdhogynem egy síkban van a futófelőlet a kopásjelzővel. Tehát vennem kéne 2 új gumit. Bár elvileg ha jól tudom, lehetne más fajta gumi, mint a hátsók, de lehetőleg ugyanolyat szeretnék: ContiSportContact5 235/45/R18. Kérdés, hogy vegyek-e most, vagy még várjak, lesz esetleg olcsóbb? Most olvastam épp, hogy a korom is hiánycikk lett, ami betehet a gumigyártásnak is. Ezért vetődött fel bennem, hogy nehogy aztán még a gumi is jól megdráguljon.
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
Most ősszel várható valami árcsökkenés? Passat GTE-re keresem a téli gumit, 215/55/R17 méretben, jó pár árfigyelőt beállítottam már tavasszal, de nem nagyon csökkennek az árak. Úgy hallottam, a gumi alapanyag ár is emelkedik/emelkedett, szóval ezért is gyanús, hogy lesz-e vajon egyáltalán árcsökkenés ősszel!?
Jó lenne úgy 40k körül megúszni, és jó gumit keresek, sok pályázásra, ami esőben is biztonságos.
Hankook Winter ICept Evo2 W320 XL 98V?
Vagy ha 40k környékére esne az ára:
Pirelli Winter SottoZero 3 XL 98V
Bridgestone Blizzak LM005 98V? -
Gabesz87
veterán
Na, a tegnap megrendelt felnit ma már hozza is a futár estefelé. Olyan kérdésem van, bár lehet, hogy hülyeség, hogy felni tárolásra van valami előírás, mint guminál? Vagy semmi különös, téli kerékcseréig maradhat a dobozban, és kész?
-
Gabesz87
veterán
válasz
Safranek
üzenetére
Köszi a tippeket, ma meg is vettem EZT. A 88.000 Ft-os VW felni Pesten a X. kerben, amit szintén linkeltél, sajna már nem volt meg, pedig az tuti vétel lett volna annyiért szerintem. Na de az új árhoz képest a 100 is egész jó.
Bagatel kérdés talán, de akkor ehhez ugye a 215/55 R17 gumi jó lesz? Jó pár gumira (téli), ami tesztek alapján jól szerepelt, beállítottam árfigyelőt. Amúgy a 215/55ZR17 jelölésben mit takar a Z betű? -
Gabesz87
veterán
Köszi a válaszokat. Hóláncot nem tervezek használni, szóval akkor a keresést kibővítem az ajánlott 7Jx17 ET40-re. A lentebb linkeltek közül EZ nekem nem egyértelmű, hogy új/használt? Ill. db ár, vagy 4 db? Mondjuk db-nak sok, 4 db-ra meg kevés. Bár ha használt, akkor jó ár (gondolom).
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87
üzenetére
Nem könnyű a gumi+felni vadászat a Passat GTE-re (télre). Nem lesz olcsó mulatság. Illetve a gumi hagyján, abból van 215/55 R17 méretben választék, remélem valamelyik jóféle prémium majd akciós lesz. No de a felni
A gyártó ajánlása ehhez 6.5Jx17 ET41, 5x112. Nem hogy használtan (nekem az is jó lenne, ha találnék ilyet, jó állapotút, szépet), de újonnan is alig van ilyen méret emészthető árban. Ezeket találtam. Mondjuk ez az Alcar hibrid lemezfelni érdekes. Árban szimpi, így képről is elmegy, nem tudom, a kocsin élőben mennyire nézne ki ostobán. -
Gabesz87
veterán
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Én is a Passat GTE-re nezegetek most, csak épp a téli gumikat. Legalább is kíváncsiságból köv.szezonra. És már most kerekedik a szemem, hogy nem lesz olcsó mulatság
Felni+gumi+szenzor 
Neked milyen téli van? -
Gabesz87
veterán
Gumi nyomás beállításban segítsetek légyszi. Fogalmam sincs mi lenne a megfelelő érték. Passat GTE kombi az alany, gumik 235/45 R18 Conti Sport 5. A kocsi matricajan ez van:
A 2. sorra vonatkozóan a használati azt írja:
Vehicle-dependent: comfort tyre pressure for partial load.
130-as autópálya tempora most akkor mi lenne a megfelelő, 2.6 vagy 2.3? Vagy kovessem a 3.sort, tekintve hogy csaladosan, 2 kis gyerekkel utazunk, többnyire jól megpakolt csomagtartoval. Babakocsi, kva nagy nehéz bőrönd, plusz kisebb csomagok, szatyrok. -
Gabesz87
veterán
Téli gumit mikor érdemes venni? Úgy értem mikor van esetleg akciozas, leértékelés? Illetve mit ajánlotok? Tegnap óta van Passat GTE-m, 235/45 R18 van rajta, télire ettől kisebbet (és árban is valami megúszósabbat) szeretnék. Wheel-size kalkulátor szerint az ajánlott méret 215/60 R16. Egyetertetek ezzel?
-
Gabesz87
veterán
Az uj nyari gumi tesztek fényében vennek új papucsokat a Megane 4-emre, 205/55/R16 méretben. Az a faramuci helyzet allt elő azonban, hogy család bővülés miatt az autót egesz biztosan lecsereljuk belathato időn belül, mivel 2 gyerekkel már szűkös. Szoval nem vennem a legdragabb gumit, de persze a biztonsagot nem aldozom fel az arert cserebe. Mivel videkre palyan hosszú utakat megyünk, fontos a nedves uton valo kezelhetőség, fekut. Meg persze a száraz is. Teszt alapjan elsore a Semperit Speed life 3-ra gondoltam. Szerintetek? Bar árban a bridgstone t005 es a conti premium contact 6 sem sokkal dragabb. Sebesség indexre mennyire kell figyelni? Vagy az mindegy hogy H/V? En szempontombol teljesen mindegy, mivel úgysem megyek olyan gyorsan.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Megane 4, 2016, 1.5dci, 110Le. 205/55 R16. Jövőre új nyári gumik kellenek. Nem tudom, mikor érdemes (olcsóbb) venni. Télen? Sokat megyek autópályán, szóval halk, fogyasztásra nem túl negatívan ható gumit keresek, de főként ami jól tapad, és a legfőbb, hogy esőben is! A gyári Continental gumik (talán eco contact) úgy érzem esőben nem mindig vannak a helyzet magaslatán. Kaptam pár ajánlást: Falken, Conti premium contact 6, Bridgestone Turanza T001 ill. Toyo-t is ajanlgattak.
-
Gabesz87
veterán
Hát először én is kipróbáltam volna az autó menüjéből a felismertetést, mielőtt megvágnak 4-5e Ft-al fölöslegesen. Nem beszélve arról, hogy szombaton késő du. Dunaújvásrosból indultam volna haza pestre, és a kocsi nem indult el. Valami történt a benne lévő lopásvédelmi rendszerrel, ami blokkolja az indítást is. Teljesen megmakkant, és így el sem indult a kocsi. Arra gondolok, hogy valami a gumisok baszarintottak el, mivel rádugták a szarjukat a CAN Bus-ra, és ott mennek a védelmi rendszer kábelei is. Az autó elektronikájára mondjuk nem csatlakozik rá, de másra nem tudok gondolni, mert mióta benne van a kocsiban, ilyen még sosem fordult elő.
-
Gabesz87
veterán
Apropó, a múltkor írtam itt arról, hogy a múlt heti kerékcserém alkalmával újra programozták a jeladókat, holott valószínűleg erre semmi szükség nem volt, tekintve hogy a gyári van a kerékben, nem lett cserélve, előző szezonban is az volt használva. Emiatt fizettem majdnem 11e-t! Viszont az is eszembe jutott, hogy a kerekeket nem ugyanoda szokás feltenni, ahol előzőleg voltak? Csak mert azt mondták, megcserélték az elsőket és a hátsókat, hogy egyformán kopjon. Ha ebben is hülyeséget csináltak, olyan értékelést írok róluk Google-en, hogy megemlegetik.
-
Gabesz87
veterán
válasz
blakey
üzenetére
Mármint úgy érted, hogy u.a. a szenzor, mint ami a nyári gumiban volt? Tehát ha az kerülne rá a téli gumira is, akkor nem kéne újra programozni? Mert nekem külön van a téli gumin is. Nem tudom, mondjuk mekkora macera átrakni, de most így belegondolva, nem is értem, miért vettem tavaly a téli kerék szetthez. Eszembe sem jutott, hogy át lehetne tenni.
-
Gabesz87
veterán
Na, szerencsére ma le is tudtam cseréltetni a gumikat. Viszont az ártól dobtam egy hátast. Az ár fele a jeladó programozás volt. Kérdés: ezt minden egyes kerékcsere alkalmával meg kell csinálni? Bent várakoztam a váróban, és azt láttam, hogy a srác valami cuccal a kocsiban motoszkál. Kérte a kulcsot, gyújtásra tette, és gondolom rákötötte a kis kütyüjét a kocsira ott alul (CAN?)....én azt hittem, ezt csak egyszer kell megcsinálni a téli és nyári guminál is. A kocsiban a menüben van olyan opció, hogy visszaállítás, ami "reseteli", és újra felismerteti a szenzorokat. Ez nem elég?
-
Gabesz87
veterán
Tudtok esetleg Pesten megbízható helyet, ahol a gumit el lehet tároltatni? És szakszerűen csinálják, nem ide-oda behajigálva, ill. nem arany áron. Lehetőség szerint IX. kerület, vagy innen kifelé, a környező kerületekben, minél közelebb.
-
Gabesz87
veterán
Eldöntöttem, hogy a Conti TS860/Michelin Alpin 5/GoodYear UG9 trióból a TS860-at veszem meg. Megbízható bolt plecsnivel ellátott helyről venném, szóval az ár miatt a gumiabroncsok.net-re esett a választásom. A kérdésem az, hogy a gumi gyártási évére kérdezzek rá, vagy attól azért nem kell félni, hogy több éves gumit kapok? (Bár azt sem tudom, ez a típus mikori, lehet nincs is olyan régi!?)
-
Gabesz87
veterán
válasz
zsolt1129
üzenetére
Mennyiért vetted? Csak kíváncsiságból. Én is azon agyalok, hogy rendeljem-e meg most, vagy várjak, hátha lesz valahol valami akció, vagy kupon...Meg persze függ az ártól, de a Conti TS860/Alpine 5/UG9 közül lesz valamelyik. Esetleg még a Pirelli Cinturato. Bár túl nagy eltérés ezek közt nincs, és hát 200e-es tételnél már oly mindegy 1-2e Ft különbség

-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
válasz
Kornel
üzenetére
Használtat nem szeretnék venni. Ha egy idős autóról lenne só, amire nem akarnék sokat küldeni, akkor más a helyzet, de új autóra inkább új szettet vennék. Gumit is és felnit is. Gumiból mindenképp prémium minőségűt vennék. Amiket nézegettem tesztek alapján:
Dunlop SP Winter Sport 5
Pirelli Cinturato Winter
Michelin Alpin 5
Goodyear Ultra Grip 9
Continental WinterContact TS860Árban ahogy néztem, túl nagy eltérés nincsen, 24-27e közt vannak kb.
Na de a felni kérdés, az tök homály számomra. -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Lassan el kéne gondolkoznom téli gumi szett beszerzésén (vagy netán meg is venni). Új Megane-hoz kellene szett, felnire szerelve, mert nem akarom a felnin cserélgetni a gumit. Nem hinném, hogy jót tenne neki.

Totál tanácstalan vagyok, mert azt sem tudom, hogy a nyári gumi méretben nézzek, azaz 205/55/R16-ot, vagy eggyel kisebbet 195/65/R15-öt. Ill. a másik dilemma, hogy alufelnivel, vagy acélfelni+dísztárcsa. Ha meg alufelni, akkor mégis milyet. Nincs kedvem órák/napok hosszat keresgélni. Szóval kíváncsi volnék az ötleteitekre, hátha itt megvilágosodom
Ja, amúgy ha ez számít: Bp-en lakunk, hétköznap itt van használva munkába járáshoz az autó, de pár hetente, hétvégén, hosszas autópályázás is játszik, Szabolcsba, és Csongrádba.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Deathunter79
üzenetére
Azért, mert idén új autóm lesz, és baromira fölöslegesnek érzem 44-ért új gumi megvételét pár hónapra. Erre a kis időre inkább veszek egy 80-90%-os szettet.
(#11398) belaazallat
ez igazán okos ötlet, nyáron a téli gumit használni.... -
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
4 db-os szett mind.
-
Gabesz87
veterán
Tegnap beleástam magam használt gumi keresésébe, és a következőre jutottam:
Falken SN828: 22.000 (6 mm)
Michelin Energy Saver: 30.000 (5,5-6 mm)
Continental Eco Contact 5 XL: 30.000 (5,5 mm)
Hankook Kinergy Eco: 32.000 (6-6,5 mm, 2015-ös)
Bridgestone EP150: 34.000 (6 mm)Ezek közül a Falken, és a Hankook jofogas-ról van, a többi valamilyen gumiszervíz, webshop. Többször olvastam már, hogy a "Falken-t kerülném", de azért az ár elég vonzó, pláne, hogy nekem kb. csak fél év használat erejéig kell. Viszont nem tudom, jófogásról merjek-e venni, azért egy gumistól mégiscsak biztosabb, úgy vagyok vele. Ára miatt nekem a Falcen tetszik, de nem tudom, bevállaljam-e....egyébként meg a Hankook, vagy a Continental-ra voksolnék (de gondolom ti is)
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Renault Clio II autómra szeretnék nyári gumit venni, 175/65/R14 a méret. Nem feltétlen akarok újat, mert idén, úgy él éven belül az autó eladásra kerül valószínűleg. Arra gondoltam, jó lenne ilyen 70-80%-os jófajta gumi is, csak nem tudom, hol tudnék ilyet venni. Amúgy új gumi árakat nézve az alábbiakkal szemeztem:
Hankook Kinergy Eco K425: ~11.000 Ft
Pirelli Cinturato P1 Verde: ~13.000 Ft
Bridgestone Ecopia EP150: ~13.000 Ft
Falken SN-832EC: ~11.000 Ft
Nokian Line: ~12.600 FtADAC tesztet néztem, ezek jól szerepeltek, ezért válogattam belőlük. De kíváncsi vagyok a véleményetekre, ill. segítségre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen TV-t vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ebből a listából melyiket javasolnád?
Csinálok magamnak egy kis listát, összehasonlítást, szóval még nézelődök tesztek alapján is, aztán majd max visszajövök kérdezni.
De attól még talonban tartom.
Azt olvastam, hogy ezt a lengéscsillapító hibája idézi elő. Szép lesz megint ktg tekintetében. 2 új gumi, amennyiben valóban szükséges, lengécsillapítók, és még futómű állítás is.