Új hozzászólás Aktív témák

• S0m30n3

aktív tag

válasz Lmh #4208 üzenetére

Hú mennyire egyet értek veled. Engem is nagyon idegesít, hogy 70+os területeken megmozdulni nem lehet, mert mindenhol áll két risen legalább. Ha megállnék kicsit táskát rendezgetni, vagy akármi egy percre egy kis erődben ami a miénk, akkor is teljesen biztos, hogy hamarosan már ütni fog egy risen a friendly npc-k meg le se szarják... Elhiszem, hogy Orr nem a mi területünk, de azért kicsit sok, hogy minden négyzetméteren áll egy risen és úgy kell végigmenned a területen, hogy vagy végig combatban vagy és healeled magad miközben futsz az ellenség elől, vagy pedig minden egyes mobot egyenként leölsz... Egy darabig még oké, mert háborús terület, de ha hirtelen el kéne jutnod A-ból B-be, nem tudnál, mivel az összes waypoint állandóan contested, szóval marad a gyaloglás, de mint írtuk, még az is meg van nehezítve... Eventekről nem tudok nyilatkozni, viszont guild chatben láttam már jó párszor, hogy mennek 80-as eventeket farmolni, én még nem jutottam el odáig, hogy az utolsó területeket felfedezzem, nincs időm játszani mostanság.

Új hozzászólás Aktív témák