- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagyon sok mmo-t megnéztem már de ennyire még egy játékban sem volt balance pvp-re, sőt 1v1-re is eddig a legjobb. Az számít, hogy értesz-e a class-hoz (prof) vagy nem. Eleinte kicsit fura az tuti de idővel nagyon jó lesz ha ki lett ismerve. Az összeset megnéztem Mists-ben 80-on és Warri+Ranger nagyon jók, Elemental meg OP. Enginer nagyon de nagyon... érdekes. Amennyire jópofák (pláne ha még Asura is mellé) a skill-jei annyira nehézkes is PvP-ben. Valahogy a Kit-ek nekem nem jöttek be. A PvP map-ok meg jönnek majd csak ha most feldobnak mindent akkor minek vennék majd meg a kiegeket?

szerk:
(#967) CactuSÉn nem vennék erősebb vga-t, a procid nem fogja kihajtani rendesen és az mmo-k inkább proci,ram,vga sorrendben zabálnak.
Amúgy nálam is voltak gondok de már nem tudom 2,8-on hajtani a procit mert kék halált kapok és csak gyárin megy 1,86. De az első pár Patch nagyon sokat számít majd és még ott vannak a vga gyártók driver/catalyst-jai is amiket minden nagyobb játék mellé kiadnak és ilyen "régi" kártyákon is sokat dob(hatnak)
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Óra topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest