- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhymes
csendes tag
Nem játszottam még mmo-val ezelőtt, ezt is csak poénból próbáltam ki. A világ nagyon részletgazdag, kidolgozott, és nem utolsó sorban hatalmas. A "single player" küldetés főfonal annyira nem nyűgözött le, a csoportos raidek a gigászi, hegy méretű monsták ellen először szórakoztató, de szerintem hamar unalmassá tud válni.
Ellenben: második nap rátaláltam a pvp-re, és onnantól kezvde ki se léptem a Mistből, baromi jól eltalálták, az 1000 féle build és felszerelés variáció jó hosszú időre lekötheti az embert. Ha még kitalálnak más játékmódokat a capture-the-pointon kívül, nagyot fog ütni.
Ezen a ponton eldöntöttem, hogy valószínűleg meg fogom venni a cuccot. De, ekkor találkoztam a world vs. world játékmóddal. Na, attól eldobtam az agyam. Iszonyat élvezetes. Aki átélte a tegnapi csatát a központi térképen a francia szerver ellen, az meg van véve. Elmondhatatlan élmény, amikor 5-600 fős seregek csatáznak egymással és szedik szét alattad a várat. Az ostromrendszer nagyon jól eltalált, a különböző ostromgépek, a pontok elfoglalásának módja, az építkezés, stb., ennél jobban nem lehet csinálni.
Ha a küldetések meg a világban barangolás nem is annyira feszít, a pvp miatt, elsősorban a WvW miatt, tuti játszani fogok... és Gandara meghódítja a szervervilágot!

Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hardcore café
- Autós topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- Lenovo Chromebook 5 2in1 (2020)
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest