Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
Kicsit ömlesztve: Igen kellenek a hero pontok hozzá és igen a kiegel lesz elérhető. Maradna 71-es, ha megvennéd a kieget
A HoT-al 4 új térkép és 2 Guild Hall-al bővült a játék. A térképek közepes méretűek de többszintesek vertikálisan így elég nagy a játéktér. Strongholdot passzolom, nem szeretem a mobákat meg a hasonszőrű játékokat és hiába van már bent régóta egyszer sem próbáltam még, ez a része a játéknak egyáltalán nem érdekel. Grafika nem sokat javult szerintem, inkább apró pluszokat adtak bele, jobb megvilágítás, mélységéles...stb ellenben a művészi megvalósítás a mai napig magasan veri a piacon lévő mmo-k 90%-át minőségben. Lehet random csapatban menni nem kell guildben lenni, keress partit az LFG-ben (talán z gomb alapbeállításon). Superior sigilek egy részét lehet gyártani 400-as szintű craftingal, némelyiket csak találni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi haladó szinten
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- FC26 Nintendo Switch játék
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A HoT-al 4 új térkép és 2 Guild Hall-al bővült a játék. A térképek közepes méretűek de többszintesek vertikálisan így elég nagy a játéktér. Strongholdot passzolom, nem szeretem a mobákat meg a hasonszőrű játékokat és hiába van már bent régóta egyszer sem próbáltam még, ez a része a játéknak egyáltalán nem érdekel. Grafika nem sokat javult szerintem, inkább apró pluszokat adtak bele, jobb megvilágítás, mélységéles...stb ellenben a művészi megvalósítás a mai napig magasan veri a piacon lévő mmo-k 90%-át minőségben. Lehet random csapatban menni nem kell guildben lenni, keress partit az LFG-ben (talán z gomb alapbeállításon). Superior sigilek egy részét lehet gyártani 400-as szintű craftingal, némelyiket csak találni lehet.