Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fuwiradis

aktív tag

válasz AtHoS #8363 üzenetére

Szólózva is remek szórakozást nyújt. :) Nem kell össszeverődni csapatba, hogy tudj érvényesülni. A dinamikus eventek meg nagy mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy egyébként gyakorlatilag egyedül barangolva sem fogod egyedül érezni magad. :) Nincs is annál jópofább dolog, mikor egy NPC odaszalad hozzád vagy távolról ugrálva integet neked, hogy "hahó, gyere már, kéne némi segítség!" :D aztán ez egy teljes eseményláncolatot indít el, aminek aztán a egyes állomásain több irányba is terelődhet, hogy mit kell csinálni. Mindeközben azt látod, hogy egyre több játékos is csatlakozik hozzád. :)

Én is egyedül járom a világot (nem rég még a guildemből is kiléptem, mert a rendszeresség a játékomban az utóbbi időben, abszolút zéró) és szinte mindent lehet egyedül csinálni. Ha meg valamihez kell némi segítség, akkor lehet a chat-en az embereknek írni, hogy mit kéne megcsinálni, általában mindig akadnak néhányan, akiket érdekelni fog a dolog. Aztán meg viszonn' látásra, mindenki megy arra, amerre akar. De persze lehet haverkodni is. :)

Ennyi pénzért meg abszolút óriási vétel a játék. Hogy őszinte legyek, még én is elgondolkodtam, hogy ennyi pénzért megveszem megint, aztán lesz egy csomó character slotom tartalékban. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák