Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

OFF kissé de tényleg :D
    Hát 2 mmo nem férne bele és WoW-ban is csak a PvP érdekelt meg több időt nem is nagyon akartam áldozni mert ha mind a kettő részét folyamatosan játszani akarja az ember akkor azért igen sok szabadidőt felemészt (még casual szinten is). MOP-ot nagyon megnézném de tudom, hogy 1 hónap után frozen lenne az acc mert vissza jönnék GW2-re PvP és WvWvW miatt. Ami meg idegesített WoW-ban, hogy daily questek hülyeségek. Legyen f2p mmo-ban ahol korlátozzák az ingyenes határt de ha kifizettem a havidíjat akkor ne legyenek már ilyen megkötések. Még a végén csinálnak premium tagságot, hogy ne legyenek daily questek meg a premium tulajok ne álljanak sorba dd specként 10 percet egy instára vagy bg-re.

ON: :))
    Nagyon sok helyen látom, hogy azt kérdezik többen: -mi lesz a hc pve end game tartalom? Na erre nem szoktam írni semmit de lehet látni, hogy mennyi GW2 témát olvastak :)
    Amin filózok, hogy külön realm-et keresek. Ahol sok a magyar ott tuti Bloodscalp színvonal lesz (senkit nem akarok ezzel megbántani de a legtöbben tudják mire gondoltam) és az utóbbi időben Ragna is kezd eléggé erre a szintre jutni (túl sokan átmentek bs low pop miatt. bah megint off, fenébe :P ). Egy olyan dolog talán még jó lenne, hogy ha a Guildek összefognának és a gyökereket kidobálnák akkor tisztán lehetne tartani a terepet (lehet egy idő után megunnák mind az offik és mind a rendbontók), elméletileg lehet látni a "tisztelt polgár" nevét hiába alt-on van.

Új hozzászólás Aktív témák