Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
Legjobban megérő ajánlat most a hivatalos oldalról a Heart of Throns és a Path of Fire kiegészítő egyben 30 euróért. HoT-ban vannak a legjobb mapok szerintem, durva amit leműveltek vele, ebben a kiegben kapsz glidet-ot és itt nagyon sok a vertikális tartalom, könnyű is eltévedni
A PoF-ban nyílnak meg a mountok, itt nem igazán van vertikális tartalom viszont a térképek nagyok. A mountok nem csak vannak a gyors közlekedéshez, hanem mind hasznos is. Ezek között meg után vannak living world szezonok, ahol folytatódik a történet és hozott be új mapokat/dolgokat. Ezeket a játék shopjából lehet megvenni gem-ért.
Ha PVE-t szereted, ez a játék neked egy kánaán lesz. Egyelőre ezt a kettő kieget javasolnám, az End of Dragons meg az újabb Secret of the Obscure kieget későbbre hagynám (az utóbbi nem tudom milyen, azt már nem vettem meg - engem már kevésbé köt le a játék
).
Új hozzászólás Aktív témák

- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A PoF-ban nyílnak meg a mountok, itt nem igazán van vertikális tartalom viszont a térképek nagyok. A mountok nem csak vannak a gyors közlekedéshez, hanem mind hasznos is.
).