- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Valóban, van benne valami, de egy idő után rá fog állni a szemed.
Mondjuk én csak wvw-zek, ott nem esik annyiféle szemét.
Pve területeken elhiszem hogy rengeteg féle cucc van.
Én pl azt találtam ki, hogy mindent eladok ami eladható és konkrétan most nem gyűjtöm vagy nem kell rövid távon. Mert ha most eladható, akkor később is vasarolhato lesz ha kell, és valószínűleg olcsobb is lesz idovel. Szoval nem teszegetek félre mindent szart.
Viszont a deposit meg a.... mi is a neve hogy osszehuzza a dolgokat az inventoryban... na az is tök jó. meg a tömeges salavage is sokat segít.
De tény hogy a fő kariknak kell plusz pár slot meg 20-as tasik. de valahol ezeket is fun kiszedni játék elején, ez is egy kényelmi cél, ami aztán mindig veled lesz.Engem az idegesít amikor - számomra - teljesen értéktelen szarokhoz is be kell írnom a nevét hogy destroyolhassam.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest