-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoty0
tag
válasz fsb_essex #20103 üzenetére
Úgy néz ki megoldottam a problémát, még 1x újra raktam a vga driver-t, majd megnéztem ezt a lapozó fájl-t, mivel ssd-m van így ki volt kapcsolva teljesen a hdd-re automatikusra állítottam az ssd-re meg engedtem 4 Gb-t . Ez segített, de a megváltást a 8Gb ram hozta, már rendesen fut .
steam-es ph. csoport meghívót én is kérhetek ?[ Szerkesztve ]
cs go
-
zoty0
tag
válasz fsb_essex #20103 üzenetére
Az a baj Kecskeméti vagyok, Nvida kártya nincs az ismerős körömben .
Most majd beszélek haverral, mert 2x4 Gb-ramom van csak 1x4gb-os kit-et kölcsön adtam tán ha azzal javulna. De más játékok ( Wot, diablo 3 stb.... ) gond nélkül futnak max közeli beállítás mellet . Meg majd megnézem a lapozó fájl beállításokat . Újra rakni nem nagyon szeretném.
Azért kösz .cs go
-
zoty0
tag
Helló,
miért van az, hogy kb 2 percig megy szaggatás nélkül a játék majd 1x csak elkezd szaggatni és nem hagyja abba . A gép : Hd 7970, i5 3570K , samsung hdd 7200rpm , 4gb ram, Win 8.1 még normál legkisebb beállítások mellet is csinálja a szaggatást, pedig van mikor meg tök jól megy . A legfrissebb driverek vannak fent . A vga driver is a legfrissebb. ( A gta online meg teljesen élvezhetetlen annyira folyamatos a szaggatás 2mp szaggatás 2 mp játék ) ( steamen vettem )
Van valami megoldás a hibára ?
Olvasgattam vissza de úgy érzem nem egyedi hibáról van szó .
[1 kép a beállításról] + 1440x900[ Szerkesztve ]
cs go
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest