- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Murder3
addikt
4-é nagyobb mint a SA-é de mind1.
Aránytalan az összehoslítás, de azért kivehető a különbség annak aki játszott a részekkel és simán látható, h melyik nagyobb.
SA-nak akkor nagyobb a területe, ha a sok oylan területet is beszámítsuk ahol nicns semmi, de ha a beépített(kihasznált területeket) nézzük akkor SA 3 városa kb annyi mint Broker és Bohan...na jó talán picit nagyobb de akkor még nem vettük algoquin és alderney területét... -
Beerwolf
senior tag
Hát a San Andreashoz képest azért a grafikán kivül jelentős változást jelentett a jóval realisztikusabb autóvezetés. Mikor elkezdtem vele játszani nem sok autó maradt sérülés nélkül az első néhány kanyar után. Továbbá sokkal jobban ki voltak dolgozva az egyes autók közötti különbségek (volt pl. hibrid autó is).
-
KubanitoS
veterán
Ez így van. Ha nagyon szigorúan vesszük, a GTA 4 a San Andreashoz képest visszalépés volt. El kell ismernem, én magam is ezt éreztem. A San Andreasban hihetetlen nagy szabadságérzet volt, amelyet az újítások ellenére a GTA 4 nem tudott biztosítani. Én legalábbis ezt éreztem, és érzem. Persze ezzel nem azt mondom, hogy a GTA 4 rossz lenne, csak más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest