- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
-
Puma K
nagyúr
"Nalam eleg gyakran infinity loop loading online van W10 alatt."
A GTA Online már a megjelenésének az évében 2015-ben megkapta PC-n a "Töltőképernyő szimulátor" játék plecsnit. Szóval semmi újdonság nincs ebben.
2018. decemberéig Windows 7-et futtattam és csak azután tértem át Windows 10-re. Bőven volt töltőképernyő nézegetés már a régebbi Windows-nál is... nálam azon az OS-en futott bele több mint 1.000 óra.
A véletlenszerű ledobálás is ugyan úgy előfordult szerintem ugyan akkora arányban mint Windows 10 esetén mint Win7-nél.
Bőven nem Windows sajátosság egyik tényező sem. Simán csak a Rockstar az Online történetet 2015-ben kezdte el, aminek az alapjai régebbre nyúlnak vissza így belejavítani nem igen tudnak...
Ennek a játéknak az online-multi része ilyenre sikerült. A következő remélhetőleg jobb lesz...
-
negyven2
nagyúr
Semennyire sem igényelte a Physx-et. Nem is támogatta. R.A.G.E. engine (és a vele készülő játékok) mindig is a Euphoria, és a Bullet Physics Library-t használta. De főleg az Euphoria-ra épült a fizika (ez volt pl. a Star Wars: The Force Unleashed I./II. -ben is)
-
ViiiiktorOC
senior tag
1:25 másodperces videó és 11 db képünk van idáig. Annyit tudunk hogy legnagyobb open world lesz. Ne mondj ilyeneket.
De hát persze, én se örülnék "csak" egy ráncfelvarrásnak.
Dogs-re meg mindenki odafigyel, hogy most jött ki.+(#710) hegti: Itt van egy SA-s amit már egyszer mutattam, azért jó lesz ez!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest