- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tibinho #1447 üzenetére
Hogy a csipába! Ezen régen agyaltam de gondoltam úgyse lesz. De hátha !! Hú de zsír lenne, mint mikor vissza repültünk a san andreasbol a 3-ba.
Ha pár programozó suhanc rátette az összes GTA-t a RAGE motorra, akkor nem hiszem hogy gondot okozna nekik az egyesítés és kicsit a régi grafika korszerűsítése.
Csak hát persze nem mindenki lehet Berényi Miki ( Pénz & Sárm ) -
South Velen
addikt
válasz
Tibinho #1287 üzenetére
Ami azért elég szomorú dolog, mivel nálam a GTA-ban is a történet a legfontosabb hangulat-meghatározó tényező, így meg aztán én se tudok azonosulni vele. De legalább ilyen durva a 3 karakteres dolog. Óriási, gigantikus lehetőségek, etc, aztán a történetet meg nem tudod átélni, mert 3 karaktert kell irányítani 1 embernek, azaz Nekünk, akik ráadásul még egymásra is hatnak. Teljes káosz ez nekem..
-
nanorambo
őstag
Noh.
Baloldalt a GTA Liberty City stories.
Mellette kanapén GTA3.
Néger szkanderező: GTA Vice City Stories.
Szkander ellenfele: GTA 4 Lost and Deamned
Mögöttük csajjal: GTA4 The Ballad of Gay Tony
Legtávolabb: GTA Chinatown Wars
Niko Bellic a GTA 4-ből éppen idegeskedik a TV előtt.
Tommy Vercetti a GTA Vice City -ből éppen telefonál a kanapén fekve.
Carl Johnson a GTA San Andreasból, bénáskodik a jetpackkel.
A fószer a kép jobboldalán sörrel a kezében, a GTA 5 bemutatójában látott emberke. -
Bjørgersson
félisten
Ha többet kell egy évnél, szétrúgom a Houser fiúk sejhaját!
(#565) cNpowa: Szerintem azért érthető. Még két és fél hónapja adták ki a Max Payne 3-at, amit azért csak nem akarnak kukázni. Főleg nem ennyi munka után. Inkább a trailerrel kellett volna még várniuk. Ez így nagyon béna/gonosz húzás volt részükről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest