- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
Anulu79 #60205 üzenetére
Szerintem kell mind3. Buzzard a CEOhoz, Deluxo ha nem kell sietni, vagy fedezni kell eladásnál, viszont ahogy én észrevettem, A-ból B-be nagyon gyors eljutáshoz az Opressor. Nem kell folyton röpködni vele, de ha behajolsz a plexi mögé és folyamatosan nyomod a rakétát, az brutál gyors. Legfeljebb a nagyobb kanyargós részeket érdemes átugrani vele. Én a sivatagi cuccaim és a városi iroda között azzal közlekedem. Ráadásul MCből 1 pillanat alatt melléd rakja. Akkor is ha rabszolga vagy
-
szTotyy
őstag
válasz
Anulu79 #60205 üzenetére
A Deluxonál számold bele azt is, hogy sokkal lassabb, mint a Buzzard. Én is meglepődtem mennyire, amikor valakinek methet adtunk el. A kikötőből a reptérig kellett menni, mert helikopteres eladás volt. Én pont valaki Deluxojába ültem be utasként, míg akik kicsit késöbb lekérték a Buzzardot, úgy húztak el mellettünk, hogy a Buzzard menetszele majdnem felborított
. Kb a 2/3 utat tettük meg ezen a rövid távon.
A Delixo nagy fun, mégiscsak Vissza a jövőbe hangulatot ad egy kicsit, kötelező a garázsba. Viszont közlekedésre a CEO Buzzard gyorsabb és egyeszerűbb, persze amíg van szabad CEO. -
Met
nagyúr
válasz
Anulu79 #60201 üzenetére
Deluxo jó, gyorsabb mert tud repülni de lassabb mint a Buzzard. (Hogy az istenbe mentek rakéta gyorsasággal a Deluxoval? Tudom van valami bug hogy tolatva gyorsabb de tegnap vagy előtte láttam Skyblade-et előre menetben rakétázva menni.)
Rakéta hasznos ha ládázol, és ha a tengerről kell a ládákat begyűjteni nem kell baszkódni a csónakkal.
Csak sajnos nincs rajta full páncél mint a Kurumán. -
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #60201 üzenetére
Az az egy hátránya a Deluxo-nak hogy nem tudsz benne használni kézifegyvert,csak a géppuskát vagy a rakétát.
De emellett olyan mint a kuruma,egy robbanástól elszáll,tud repülni,tud vízen járni.
Bár néha azt sem,szokásom hogy kimegyek vele a vízre és beugrom a tengerbe búvárkodni,ilyenkor szépen ott marad a vízen lebegve,de tegnap beugrottam a vízbe hogy búvárkodjam erre a kocsi elhúzott mellettem le a tengerfenékre. -
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #60196 üzenetére
A Deluxo sima autó.
Nekem a Ceo garázs első emeletén van.
Berakod MOC-ba vagy Avengerbe és veszel rá rakétát.
De korlátozott darab megy rá,nem akarok hülyeséget mondani de talán 30 rakéta van benne.
Facilitys jármű így nem kell rá semmit sem ki fejleszteni.
Bocsi látom közben válaszoltak.De azt nem láttam.(#60197) Met
Avenger pilótafülkéje 2 személyes,a hátsórésze 30 személyes.
Van benne 3 embernek ágyú kezelőhely,weapon workshop és wehicle workshop.
Már ha megveszed. -
bluuzia
senior tag
válasz
Anulu79 #60122 üzenetére
Nem arról van szó, megéri-e. Inkább csak elfoglaltság.
Összehoztam egy leírást.
Próbáltam a legegyszerűbb feladatokat beletenni. -
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #60107 üzenetére
Majdnem az indulás óta játszom Online,azt hiszem 2015 június óta vagyok PH-s,mintha ez lett volna írva az adatlapomra social club-on,de most nem tudom megnézni.
Sosem érdekeltek a top autók,meg nem is akartam őket beszerezni,egyszer volt atom drága kocsim ami tuningolva volt vagy 4 milla,de utáltam mert ritka rossz volt utcai használatra,túl gyors volt és túl irányíthatatlan,versenyre biztos jó lett volna,de az sosem érdekelt.
Van rengeteg kocsim,a CEO irodámban több szinten állnak kocsik,meg sok házamban is,de legtöbbet úgy loptam az utcáról.
Tegnap is totál elfelejtettem a bunkeremet supplyzni,meg a gyárakat,úgy el szórakoztunk hogy mire eszembe jutott már túl késő volt.Nekem nem arról szól a játék hogy minden kocsit meg vackot megvegyek,inkább hogy a többiekkel el szórakozzunk. -
Reaper
őstag
válasz
Anulu79 #59953 üzenetére
Nekem nem volt még ilyenem vele, inkább az fordul elő, hogy túltolja a mókázást, ebből ütközés / kill / valami lesz. Viszont amikor meg idegen jön a sessionbe, akit nem tudunk kirakni, akkor legalább terrorizálja őket, volt hogy így maradt meg egy eladásunk, mert lefoglalta a hülyegyereket.
Kiskokó: Egyébként igen, egyetértünk, mindenki a saját listáját karban tartja, figyel a "jelekre" akkor nem lesz gond
-
Segal
veterán
válasz
Anulu79 #59154 üzenetére
Eleg ha bent van valaki a sessionbe nem kell hogy bejelentkezve legyen barmibe is csak a "tamado" szerepkort el tudja jatszani(akkor is ha akar afk az illeto a lakasaba
Amugy meg nem nagy dolog a tamadas ha 100%-ra 0 karral szeretned megcsinalni akkor ahol tudod hogy jonni fog a tamadas (centire pontosan mindig ugyanott tamadnak) ott elotte par meterrel lekered az armored kurumad es ha megerkezett akkor elore gurulsz par metert az eladasra szant kocsival. Tamado kocsik elkezdenek jonni, te kiugrassz a kocsibol (szelso savba vagy jardan kozlekedj vele) es elszaladsz a kurumaig. Rad fognak loni, nem a kocsira. Beugrassz a kurumaba es kilovod a 4x 2 kocsinyi tamadot. Utana viheted eladni a kocsit senki sem fog tamadni. Az egesz max 2 perc plusz eladasnal. -
Segal
veterán
válasz
Anulu79 #59084 üzenetére
Te hamar bekerultel a ph kozossegbe ahol tobbnyire beke van de en 138as szintnel csatlakoztam addig publikba jatszottam random emberekkel. Ugy meg azert kicsit kemenyebb minden a jatekba. Alapesetbe abba is hagytam volna ujra (elotte egyszer mar abbahagytam) csak utana a kozosseg vegett teljesen masik oldalarol ismertem meg a gta-t. Hirtelen nem arrol szolt a dolog hogy 1 utcahosszon 10en akartak kinyirni hanem egymas segitese volt a cel es ez tetszett csak ugye igy meg lenyegesen gyorsabban lehetett fejlodni es utana egyszer csak azt vettem eszre hogy mar mindenem megvan. Az is ami amugy marhara nem kellett volna csak megvettem mert miert ne.
Pont ez hoztam fel par napja hogy tok jo hogy meg mindig ingyenesen frissitik a jatekot de nekem az elsodleges cel mindig az uj kocsi vasarlas es tuningolas volt es mivel ezt nem tudnam csinalni jelenleg ezert jegelve a visszateres.
Total OFF de tegnap kiprobaltuk haverral a Serious Sam VR valtozatat coop-ba hat valami fergeteges elmeny aki tudja probalja ki -
Segal
veterán
válasz
Anulu79 #59004 üzenetére
Garazshelyem nincs mar. 6 ingatlan 10es garazzsal, 3x20 ceo garazshely, motorosclub 10 garazshellyel es a moc 1 garazshellyel tele. Most ha megvennem ezt az uj heistes lehetoseget kapnek 6 uj garazshelyet de az kb semmire sem lenne eleg.
Plusz megvan az osszes pegazusos jarmu es az osszes autolopos melygarazsos jarmu is es a yacht is. Tehat mar nagyon mire kolteni sem tudnek...
Ez a jatek addig buli amig van benne valami amit szivesen megvennel de ha hirtelen elfogy a lehetoseg akkor celtalanna valik -
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #58917 üzenetére
Nekem van Insurgent,Pegazus féle Insurgent Pick Up és most már van egy személyes Insurgent Pick Up-om is,rengeteg tuning van rá.Végre nem kell többé Pegazus-tól lekérni géppuskás Insurgentet,bármikor lehívhatom magamhoz a garázsból,rengeteg tuning van rá,fegyvereket is lehet tenni rá jobbat,de nekem még locked.Nincs kifejlesztve,rengeteg camo van hozzá,nekem a naval camo kéne azért nem is vettem rá camot csak az alapot,majd ha kifejlesztem a naval-t akkor teszek rá.
Igazából ha Avengerben van wehicle workshop akkor ott is tuningolhatod,de én azt kihagytam a repcsiből,minek ha már MOC-ban is van?
Ha lesz még fölöslegem másfél millám az Avengerbe is veszek workshopot.
Annyira megszerettem az Avengert.
Igazából még egy dolog kellene,Akula,de szerintem azzal úgysem tudok jól boldogulni.
Azért kellene Akula mert 6 személyes,eladásoknál jól jönne.
Másik 6 személyes heliről ami ilyen kicsi nem tudok. -
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #58905 üzenetére
Már vagy két éve is volt hasonló,azt hiszem valaki rakott is be róla gif-et a fórumba.
Gáz ha megint így elkanászodnak a modderek.Mondjuk tegnap este kb 7 órától úgy éjfélig milyen jól meg voltunk.Nem zavart minket a kutya sem,bár én nagyrészt lófingot sem csináltam csak lébecoltam,volt két autóeladásom oszt semmi más.
De attól függetlenül hogy csak a pénzt költöttem én jól szórakoztam,mókás eladások voltak.
Az amikor lezuhant az egész banda helivel és meghalt mekkora poén volt.
Nem én vezettem.
Az irodámba viszont bekerült még két kocsi.
Gondolom úgy két év és ki is lesz fejlesztve hozzá minden a bunkerben,folyton hülyeséget fejleszt,először ballistic cuccot most valami aknát. -
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #58757 üzenetére
Fogalmam sincs mennyi a raktár,mikor kijött CEO én a legdrágább irodát,mozi melletti raktárat vettem és majdnem megvettem minden CEO járművet upgradelve,ami nagy hülyeség volt,se kamiont,se repülőt se hajót se semmit nem is használtam.
A hajóval mentem egy próba kört,oszt annyi.
Jah a cargobob-al néha poénból szórakoztunk. -
bluuzia
senior tag
válasz
Anulu79 #58721 üzenetére
South Los Santosban, Grove street környékén spawnol, sárga, zöld és lila színben.
Ugyan itt a Mananán kívül néha Peyotet, Tornadot vagy Buccaneert dob, szinte egész nap. Néha kettesével.
Rare car-nak (Én NPC tuningoltnak szoktam nevezni) minősül, így értékesebb, mint egy normál autó. -
MrYoniko
aktív tag
válasz
Anulu79 #58705 üzenetére
Hardest Target:
Team deatmatch, megfűszerezve azzal, hogy csak a célpont megöléséért jár a pont. Percenként mindig más a célpont.Hogy pontosan mennyit lehet kaszálni, azt nem tudom, Vesztesként 10k-t ír, győztes körnél meg 20k-t.
Eggyet mentem csak, abban 1xvesztettünk, 2x győztünk, így kaszáltam a végén 78k-t.
Gondolom minnél több körre van állítva annál nagyobb szorzó van rajta.
Ha gondoljátok mehetünk egy full crew-ost este, de akkor a győztes csapatban akarok lenni (nagyon kell a lóvé, mert a ceo iroda elvitt mindent, és 1,5M a kocsilopós garázs...
)
-
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #58503 üzenetére
Nagyon furcsa így visszanézni San Andreas-t,az én emlékeimben szép játék volt.
Rengetegszer vittem végig,sosem játszottam még annyit GTA-val mint azzal.
Ezért volt is hatalmas csalódás a 4,hiába van meg az összes kiegje,sosem tudtam még végigjátszani,szerintem még félig sem jutottam el. -
Puma K
nagyúr
válasz
Anulu79 #58458 üzenetére
Oké, hogy SSD, de azért a CPU rendelkezésre álló feldolgozószálai és órajele is számít, a RAM mennyiségéről és sebességéről nem is beszélve. Valamint az sem elhanyagolandó tényező, hogy a komponensek milyen sebességgel tudnak egymással kommunikálni.
Én pl azzal, hogy fixáltam a CPU órajelét és nem veszi vissza már plusz sebességet értem el mezei Windows használat során is. A játékbéli FPS értékeim is egyenletesebbek, mert nem dobálja másodpercenként az órajelét és feszültségét a CPU terheléstől függően.
"2018-ban már nem éri meg hdd-ről járatni a játékokat sem"
Ez nettó hülyeség.
Ha futtatsz egy HWiNFO-t akkor gyönyörűen látszik, hogy egy HDD sosem pörög játék közben a maximum írási-olvasási értékén. Az SSD előnye abban rejlik, hogy nincs mozgó alkatrész benne így nem kell megvárni míg a motor felpörgeti a korongokat és a fej olvassa-írja az adatokat...
Még 2018-ban is van értelme játékokat HDD-ről futtatni.
Annyi a lényeg, hogy SSD legyen az OS-nek és egy másik meghajtó ha nincs elég hely az SSD-n akkor lehet tenni egy HDD-t a gépbe.
Akinek meg nagyon sebesség fétise van az pakoljon legalább 128 GB RAM-ot a gépbe és csináljon egy RAMDISK-et
-
freeknight
őstag
válasz
Anulu79 #58458 üzenetére
Ahogy előttem írták, a játék közbeni töltőképrnyők rövidültek. Az online maga egy másodperccel nem tölt be gyorsabban.
Amiért én áttettem ssd-re, hogy 8 giga ram mellett 1-2 óra játék után néha elkezdett mikroszaggatni a játék, ezt kiküszöböli.
2018-ban már nem éri meg hdd-ről járatni a játékokat sem, nem kell óvni a széltől is az ssd-ket. Rendszer, programok, játékok simán mehetnek rá. -
MrYoniko
aktív tag
válasz
Anulu79 #58458 üzenetére
Ssd-vel gyorsabban tölti be a textúrákat, szal sory módba tényleg gyorsabban tölt be, viszont online-ban már a szerver komunikáció fogja vissza, amikor keresi azokat a sessionokat, amikbe beférsz.
Ha meg crew-be, vagy barátra akarsz csatlakozni akkor ott is a szerverrel való komunikáció fogja jobban vissza.Magyarul SSD-vel kb az első betöltés gyorsabb, utána már kb ugyan az.
Erre jó példa a laptopom vs párom öccsének az asztali gépe, ami kb 2x erősebb és SSD-ről megy a winfos és a gta. Kb 1 percel hamarabb van online-ban, viszont utána kb egyszerre dobál mindenhova...
... Csak neki 30 helyett 70-90 fps-el megy minden... -
szTotyy
őstag
válasz
Anulu79 #58106 üzenetére
Ha ládalopást akarsz indítani, három lehetőség közül választhatsz, attól függően, hogy egyszerre hány ládát akarsz ellopni:
1 láda lopásának indítása: 2.000$
2 láda: 8.000$
3 láda: 18.000$
Egyszerre több ládát persze annál jobban éri meg lopni, minél gyorsabban tudod pörgetni a bizniszt.
Ha jól rémlik, egy láda eladási értéke 12.000$, de lehet ez kicsivel növekszik, ha minél több cucc van már a raktárban. Az összegyűjtött ládák 9 darabos eladásig egyszemélyesek, de van idő a többszemélyes eladásra is, ha egyedül akarod eladni. -
freeknight
őstag
válasz
Anulu79 #58099 üzenetére
Én is gondolkodtam már a sima raktárra (special cargo), hogy megvegyem, de mindig elvetettem az ötletet, mert ott még a küldi lekéréséért is fizetni kell, nem is keveset, van kötelező cd a küldik között, szóval mindig elvetettem az ötletet.
Hangár az van ugye repcsik miatt, úgyhogy azzal játszogatok. Jobb, mert a supplyzás legalább nem kerül pénzbe, meg ki lehet kerülni a cd-t a küldik között, ha kétféle árut lopkodsz. Viszont a küldik időigényesebbek, és kötelező hozzájuk a hydra, a hunter meg erősen ajánlott. A pénz egyenesen nevetséges, arra is a special cargo jobb.
-
Marcoo017
csendes tag
válasz
Anulu79 #57379 üzenetére
Én egy jó ideje a GeForce Experience-t használom erre a célra, persze ha csak FPS-t akarsz nézetni vele, akkor ez elég szerintem, plusz képeket, videót tudsz felvenni, és egyből akár fel is tölteni facebookra,imgurra,youtubera.
És ez lényegében egy "alap" program, ha frissíted a vga drivered, meg persze ha nvidiad van -
JulianSinulf
őstag
-
válasz
Anulu79 #57382 üzenetére
Én a PlayClaw6-os progi ingyenes változatát ajánlom.[link] Ezeket az adatokat lehet kiíratni vele: fps szám, proci, VGA, RAM kihasználtság, és hőmérsékletek.
Az ingyenes változattal is lehet képernyőmentést, és videót is rögzíteni. Évek óta használom, minden gond nélkül.
Ja, és a Steam is ajánlja.[link] -
Segal
veterán
válasz
Anulu79 #57228 üzenetére
Az a baj az ilyen talikkal hogy elsőre mindenki lelkes és hú meg há meg hű aztán ha túl koránra szervezed akkor a nagyrészének már nem jó ha későbbre akkor meg feledésbe merül.
A másik a helyszín mert ugye a legegyszerűbb azt mondani hogy Budapest de az sok vidékinek probléma lehet főleg ha estefelére szervezed. Ha meg napközbe akkor meg annak aki dolgozik aznap.
Tudom nagyon jól mert az aláírásomba szereplő oldalon szerveztünk anno ilyet meg itt is próbált már Saabe ilyen villámtalikat összehozni. -
szTotyy
őstag
válasz
Anulu79 #57136 üzenetére
Igen, én is így vagyok vele. Meg írták sokan, hogy örülnének újra Vice Citynek. A játszható terület jelentősen megnő, Florida meg nem túl változatos hely, csak városi és mocsaras terület lenne, főleg ha óceán alá kerül az egész. Sehol egy hegy, domb. Szóval én is jobban örülnék, ha a jelenlegivel törődnének, bővítenék tovább szép apránként. (Las Venturas, San Fierro)
-
BP71
tag
válasz
Anulu79 #57010 üzenetére
Igen, csalt. Nem állítom, hogy nem csalt, valami pénzcsináló progit rakattak fel vele. A büntetést is jogosnak tartom egy időre, de azt már nem, hogy érdeklődtem tőlük, hogy mi történt és nem válaszoltak. Szerintem egy bunkó cég, akik szarnak a felhasználókra. Gondolom, nem tartott volna semeddig megnézni, hogy pontosan mit csinált a gyerek és azt leírni. Kérdeztem tőlük mit tehetek azért, hogy újra játszható legyen a játék, meg kell-e vennem vagy pár hónap után visszaadják a lehetőséget. Nem kértem vissza a pénzt (az jár nekik), csak érdeklődtem, hogyan tovább. Semmi válasz.
A gyerek nem tud angolul, fingja nem volt róla, hogy mi jár a csalásért, gondolom más is van így vele. Jó az első bünti után már gondolkozhatott volna, de nem tette, ez van. Most kifizettem egy valag pénzt a semmiért, és a cég még csak egy levélre sem hajlandó válaszolni.
Az éltkorról szóló vitába nem veszek részt, szerintem ezt mindenki magának dönti el, mit engen meg és mit nem.
Nem fog újra csalni, ismerem annyira, hogy ebben biztos lehetek.
-
freeknight
őstag
válasz
Anulu79 #56886 üzenetére
Én, ha jó akció van rá, mindig veszek shark cardot, de max csak a great white-ot.
Egyébként nem valami game-changer a dolog, ha belegondolsz, a 8 milliós se jó semmire igazából, a mai árak mellett max 1-2 dolgot tudsz belőle megvenni a játékban. Az 1,25 milliós is max csak egy kis pénzügyi vérátömlesztés, kicsit nyugodtabb lehetsz, hogy több van a számlán
-
szTotyy
őstag
válasz
Anulu79 #56564 üzenetére
Ezek a fejlesztések vannak a bunkerben. Szemezgess kedvedre!
Amúgy, ha az ember nem nagy pvp-s, tényleg nem létszükség egyik sem. Számomra a robbanó töltény és a hőérzékelős távcső a mesterlövész puskához, valamint az oppressorra a rakéta voltak talán a leghasznosabbak.
-
Daw93
senior tag
válasz
Anulu79 #56566 üzenetére
Van egy két értelmes fejlesztés amit érdemes kifejleszteni, csak 1 baj van, hogy random jönnek.. Nekem az explosive ammo volt a 2. fejlesztés (az első valami idióta skin valami járműre vagy fegyverre) szóval én végeztem is a bunkeres fejlesztős cuccokkal
egy hőkamerás sisak vagy mi a bánat azért jól jönne még, talán majd egyszer nekiállok ha minden mást megunok.
-
Segal
veterán
válasz
Anulu79 #56564 üzenetére
Főleg járművekhez ad fejlesztéseket. A legelején 45 darab volt belőle aztán jött talán még 5-6 amikor játszottam. Nézz rá a research részre a bunkerbe mutatni fogja miket takar. Sajnos random fejlesztgeti a dolgokat tehát nem tudod kiválasztani mire van szükséged és mire nincs.
3 opció közül lehet választani a bunkerbe.
(nem biztos hogy ebbe a sorrendbe már nem emlékszem pontosan a sorrendre)
- Csak nyersanyagot termeljen
- Csak fejlesztést termeljen
- Mindkettőt egyszerre fejlessze
Magyarul veszed vagy lopod a supplyt és a fenti 3 opció közül kiválasztod az egyiket és azt fogja gyártani a gyár. A fejlesztések alapesetben egy örökkévalóság míg meglesznek de persze jó pénzért (darabját 225-k vagy a fejlesztés előrehaladtával kevesebbért) megveheted.
Végül meg kell venned a kiválasztott járművet, lehívni pegazustól, elmenni érte, elvinni a MOC-ba (értelemszerűen azt is venni ha nincs), ott pénzért megvenni rá a fejlesztés lehetőségét (mint Bennynél a kocsikra) és utána még pénzért megvenni rá azt a fejlesztést amit a bunkerbe (pénzért) kifejlesztettél...
Csak egy icike picikét lehúzás. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Anulu79 #56512 üzenetére
pegasus mindig reptérre* teszi - bármelyik légijárművet -, ceo buzzard lekérésnél a hozzád legközelebbi kb. 10x10 m egyenes és akadálymentes placcra (út szokott lenni), vechiles lekérésnél meg fix spawnpontok vannak, de nem mindegyikre teszi a small/mediumnál nagyobbat.
*LSIA, FZ (asszem ha van ott tagságod, csak akkor), GS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Windows 11
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest