Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz123
tag
Sziasztok!
Az Sg-ről ide irányítottak a srácok, hogy erre még aktívabb a közösség. Látom, ez valóban így van.
Szeretnék én is belépni a crew-ba, ha lehetséges; buragabo néven futok a játékban. Már kértem engedélyt a belépésre, nem tudom, mennyi az átfutási idő, mindenesetre lehet előbb írni kellett volna ide, talán azért nem lett még jóváhagyva. 
Kb. 3 hónapja tolom az online-t, eddig solo-ban. Mostanra nagyjából kiismertem a világot, így szívesen megcsinálnám a Heist-eket, meg segítenék eladásokban is.
A fő dolgok már megvannak; de még csomó minden hiányzik, ezért kérdezek pár dolgot, hogy szerintetek merre, hogyan. Szóval, az MC-hez egyelőre csak cocain van. Office-hoz meg csak i/e garázs. Nightclub is megvan, de még nem is jártam ott (pedig az is termel passzívan, bár az nem teljesen világos, hogy a ládás részhez a technikusokon kívül másba is kell befektetni?). Ti mit vennétek következőnek? Meth labor az MC-hez, vagy gyűjtsek egy nagy raktárra CEO-hoz, netán kezdjem a nightclub-os dolgokat (max 2-3 technikussal)?
A bunker-ban random mennek a fejlesztések? Vagy valahogy meg lehetne sürgetni, hogy a Heist-es ruha minél előbb megvásárolható legyen (az oké, hogy az éppen folyó aktuális fejlesztést pénzért is meg lehet venni)?
Mindig elcsábulok a hülye akciókra
, így most megint alig van pénzem. De a Stromberg talán megérte, így 40%-al kevesebbért. Ezen kívül van Kuruma, Buzzard, Terrorbyte, MOC. Van még valami erősen ajánlott jármű (Insurgent, Avenger?)?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szeretnék én is belépni a crew-ba, ha lehetséges; buragabo néven futok a játékban. Már kértem engedélyt a belépésre, nem tudom, mennyi az átfutási idő, mindenesetre lehet előbb írni kellett volna ide, talán azért nem lett még jóváhagyva.
, így most megint alig van pénzem. De a Stromberg talán megérte, így 40%-al kevesebbért. Ezen kívül van Kuruma, Buzzard, Terrorbyte, MOC. Van még valami erősen ajánlott jármű (Insurgent, Avenger?)?
CactuS