Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabesz123

tag

Sziasztok!

Az Sg-ről ide irányítottak a srácok, hogy erre még aktívabb a közösség. Látom, ez valóban így van. :) Szeretnék én is belépni a crew-ba, ha lehetséges; buragabo néven futok a játékban. Már kértem engedélyt a belépésre, nem tudom, mennyi az átfutási idő, mindenesetre lehet előbb írni kellett volna ide, talán azért nem lett még jóváhagyva. :)

Kb. 3 hónapja tolom az online-t, eddig solo-ban. Mostanra nagyjából kiismertem a világot, így szívesen megcsinálnám a Heist-eket, meg segítenék eladásokban is.

A fő dolgok már megvannak; de még csomó minden hiányzik, ezért kérdezek pár dolgot, hogy szerintetek merre, hogyan. Szóval, az MC-hez egyelőre csak cocain van. Office-hoz meg csak i/e garázs. Nightclub is megvan, de még nem is jártam ott (pedig az is termel passzívan, bár az nem teljesen világos, hogy a ládás részhez a technikusokon kívül másba is kell befektetni?). Ti mit vennétek következőnek? Meth labor az MC-hez, vagy gyűjtsek egy nagy raktárra CEO-hoz, netán kezdjem a nightclub-os dolgokat (max 2-3 technikussal)?

A bunker-ban random mennek a fejlesztések? Vagy valahogy meg lehetne sürgetni, hogy a Heist-es ruha minél előbb megvásárolható legyen (az oké, hogy az éppen folyó aktuális fejlesztést pénzért is meg lehet venni)?

Mindig elcsábulok a hülye akciókra :DDD , így most megint alig van pénzem. De a Stromberg talán megérte, így 40%-al kevesebbért. Ezen kívül van Kuruma, Buzzard, Terrorbyte, MOC. Van még valami erősen ajánlott jármű (Insurgent, Avenger?)?

Új hozzászólás Aktív témák