Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ideg
aktív tag
Nekem az előző tali sokkal jobban tetszett, még akkor is ha ott kevesebben voltunk. Ez a tegnapi egy ideig jó volt (kb. 20-30 perc), aztán páran nem bírtak magukkal és össze-vissza robbantgattak, meg tankot hoztak, lövöldöztek, hozták a yardokat. Volt egy két ember akit figyeltem és rajtuk kifejezetten látszott, hogy Ő most legszívesebben azonnal felrobbantana mindenkit, de visszafogta magát és csak lövöldözött az aszfaltba (ezzel hozta a yardokat persze), na jó meg egyszer kétszer le is lőtt vkit, felrobbantott vmi kocsit.
Én támogatom ezt a vasárnapi talikat, de akkor kellene valami egyszerűbb szabályozás, vagy menetrend, ahogy felettem is említették már. Ha sokáig vagyunk egy helyben akkor többen megőrülnek és nem bírják tovább, zúzni kezdenek. 
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én támogatom ezt a vasárnapi talikat, de akkor kellene valami egyszerűbb szabályozás, vagy menetrend, ahogy felettem is említették már. Ha sokáig vagyunk egy helyben akkor többen megőrülnek és nem bírják tovább, zúzni kezdenek.
CactuS