Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsigaGyilkos

aktív tag

válasz Penge@Borisz #15545 üzenetére

Igen az igaz, hogy nagy a felhajtás körülötte, talán túlságosan is. De ennek megvan az oka! Pl.: előzetesen annyit tudunk, hogy már konzolokon is nagyon jó játék lett. Mind grafikailag, fizikailag, sok autó, intelligens környezet, kiváló játékélmény, jó multi player -> jól megtervezett közös missziókkal, nagy város/nagy terület, vezetés élménye. Ezzel még nincs vége! A Multi részleg "MMO szerű", FPS bandaháborúkkal és küldetésekkel. Ami egy olyan hangulatot adhat a játéknak, mint eddig egy játék sem (Nem tudom a GTA IV milyen volt, de nem hiszem, hogy így meg lett volna csinálva a multi része. Biztos jó volt az is, mert sokan játszottak vele, de ennyire azért nem). Hab a tortán: kapunk belsőnézetet vezetésnél, nfs élmény autózás a városban, + lesz kihívás a pénz gyűjtésben, élethűen be kell szerezni a cuccokat küldetésekhez, elején anyagi nehézség + kihívást jelent, hogy feltételezem mindenki egy csóróként kezdi a játékban és egy fegyverre se lesz pénzed (most ne vegyünk számításba a sok előrendelő ajándékban kapott online pénzét).
    Pénzt kell gyűjtögetned, hogy saját ingatlanod/ingatlanjaid, garázsod, autóid legyenek + egyedi skint tudj csinálni a karakterednek. +Újítások amiket a konzolosok nem kaptak meg (eddig).

Igen azt hiszem érthető, hogy miért várják/várjuk sokan a játékot. Ezek az újítások bőven több, mint elegendőek ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődést az emberekben. Akár olyanokban is akik eddig egyszerűen gyerekesnek tartották a GTA-kat. (Pl.: Én is inkább Mafia 1,2-vel játszottam, mint a GTA-kal.)
    Ezeket ráadásul csak hallomásból tudom innen onnan olvasva pár dolgot, de én sem akartam túl sok mindent megtudni előre, ezért csak néhány írást, cikket olvastam el a konzolos változatokról.
    Azon kívül egy jó barátom Xbox-one konzolon játszik vele és mesélt pár dolgot. De amikor szóba hoztam előtte a Pc-s megjelenést, csak annyit mondott, hogy: "vedd meg! Mert k**va jó játék lett!"

Szóval azt gondolom élőben ez csak jobb lehet és igen csak elrontani lehet!

Új hozzászólás Aktív témák