Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hell
tag
Szia!
A gépem: 6000+; 4 Gb; Gigabyte 4670 512 Gddr3.
Végigvittem küldetéseket. Pontos Fps értékeket nem tudok mondani, de ritkán ment 20 alá. Természetesen emiatt néha belassult, de nem egetverően (legalábbis engem nem zavart). Tisztában vagyok vele, hogy a gépem nem egy erőmű.
Talán ha kétszer fagyott a játék. Néha előfordul "úteltűnés" a felüljárókon, de nem rendszeresen. Patch-eket nem raktam fel. A contigot használtam és a menüben kikapcsoltam a (talán) videó rögzítést. Ha jól emlékszem a 8.12-es catalyst van fent.A lényeg. Nagyon örülök, hogy ezt a kártyát választottam. Tekintettel arra, hogy a GTA IV a leggépigényesebb játék, így nem panaszkodok.
Nem törődtem az apróbb hibákkal. Vitt-visz a játék magával. Nekem bejött.Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- bobalazs: Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest