- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bOtX
aktív tag
-
Pubszon
veterán
válasz
#41635072 #6825 üzenetére
Kötelező a 64 bit? Nem...
Nekem 4gb van és 32 bit. Lát belőle 3.25-öt, de xp-n ez mire nem elég?
Ha meg kevésnek fogom látni, akkor meg 64 bit és kész.
Ilyen ram áraknál vétek nem venni, én is gondolkodok a 8Gb-on, pedig totál értelmetlen lenne nekem.(#6833) Sonja: Elnézem, hogy nem érted a poént.
-
-
Silenzio
addikt
válasz
#41635072 #6788 üzenetére
Ebben az uncsi városban sok minden van ám! Vedd a fáradságot 2 órára, és sétálj (ne fuss) végig az utcákon, hallgasd és nézd az embereket, a közlekedő autósokat... Mérföldekkel kidolgozottabb mint az amúgy szintén korrekt San Andreas... Az autósok pl. minden kanyarban körbepillantanak, akár a való életben... Pedig adott képen 50-60 npc is lehet akár, és mind mást csinál. Engem magába szippantott a játék, 3 dolog miatt: grafika. A város a reklámokkal, piszkos falakkal, egyedi házakkal és cégérekkel... Teljes illúzió. Aztán a fizika. Sokkal élvezetesebb a tűzharc és az ütközések, és ha már itt tartunk, a 3. dolog az autók irányítása. Kevésbé árkádos, jobban érvényesülnek a tömegek, végre lehet normálisan vezetni, betartva a kreszt... A tűzharcra visszatérve: nagyon sutának tűnhet helyenként de pont ettől élethű: ahogy az npc-k összecsuklanak, vonaglanak a földön, húzzák a lábukat, tisztára a Taxisofőr groteszk leszámolása jutott eszembe. A gépigény meg momentán nem izgat, épp játszható a játék és ha abba is hagyom a lassúsága miatt, biztosan megvár, addig meg van millió más dolog ami leköt. Ennyi.
piti2: Olyan nekem nincs, csak 12%-nál vagyok... Kiélvezem
-
Silenzio
addikt
válasz
#41635072 #6777 üzenetére
És miben nyújtotta az ezerszeresét?Játéktérben? Élményben? Sztem a GTA IV-ben sokkal több mindent lehet -és érdemes- csinálni, a minijátékok nagyon szellemesek és pihentetőek, a szocializálódás (csajok!) jobban illeszkedik a történetbe, és nekem Niko sztorija meg karaktere is jobban bejön, mint CJ-é. Azért Liberty City sem kicsi, sőt, ilyen mérvű kidolgozást még nem láttam egy GTA-klónban sem. Ha elolvastad volna az első HSZ-t, meg visszaolvastál volna mondjuk két oldalt, akkor tudnád hogy a szaggatást a játék processzoréhsége okozza első sorban. Valószínűleg nincs túl jól optimalizálva, dehát ki tudja? A mai konzolok összetettebb hardverrel bírnak mint a PC-k, tény hogy nem nagyon van olyan gép ahol tökéletesen futna, de sztem ez nem tragédia. Egy jó-közepes géppel már kényelmesen játszható. A grafikát meg lehet szidni, de az összhatás engem még mindig lenyűgöz. Aaall the tiiime...
-
törölt tag
válasz
#41635072 #6770 üzenetére
Egyébként meg mi ez a szenny játék gyerekek?
San Andreas ennek az ezerszeresét nyújtotta.
Próbáljátok ki, hogy beálltok egy magas épülettől nemmessze, és fel le néztek...
Meglátjátok mijen fasza kis grafja van.. Nem is tudom mihez hasonlítani.Az akadozást még mindig nem értem.
Tényleg, amúgy hova lett a nagy DX10 hajszolás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest