- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #19743 üzenetére
rup1u5:
Kb. ezt a szitut jósoltam meg pár hete, csak sarkítottabban.**************
puttputt:
- "Drogot vegyenek! Drogot vegyenek!"
- "De aztán ne éljetek vele, mert csúnya dolog. Csak a kutyán meg a kecskén probáljátok ki!"A véleményem változatlan:
Megint olyat linkeltél, amit a fórumot olvasó csitterek felhasználhatnak és ezzel mások játékát elronthatják.
Ha azt az érvet húznád ismét elő, hogy amúgy is letöltenék, akkor meg a linkelésed öncélúságát támasztod alá.A drogdilernél se áll meg az a védekezés: Ha nem Tőlem, akkor mástól vennék.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #19628 üzenetére
Ahhoz, hogy biztosan HOST legyél neked kell megnyitni a szobát. A játék végéig az is maradsz.
Rankedben (pl race, ahol egymás után több játék megy, nem úgy mint free-ben) már többször előfordult, hogy megörököltem a HOST státuszt, illetve elvesztettem.
Vagy épp csak egyedül maradtam HOST-ként mig a többiek másik játékhoz lettek "hozzárendelve". Ha mentem utánuk, ott nyilván mer nem HOST voltamNekem úgy tünik ez attől függ, hogy a játék végén (eredménytábla nézegetése után) mikor lépünk tovább. Szerencsés, ha egy csapat 10-12 körön keresztűl együtt marad.
Ez attól is függhet hány aktív szoba van abból a játéktipusból. (race és deathmach a leggyakoribb)Tehát időkorlát nélküli free-re biztosan igaz amit irsz, de azt amúgy is baráti társaságok játszák, jobb esetben saját "szabályokkal" és nem is engednek be idegent.
Ranked-ben viszont a véletlenszerüségnek is van szerepe, és a nagy számok törvénye alapján úgy gondolom az általam felvázolt helyzet fog előállni.
(de ne igy legyen....) -
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #19625 üzenetére
Hehe
Én is pont ma olvastam át a dolgokatVégre valami hasznos dolog.Ez a kickes dolog nekem is nagyon tetszik.
Unalmamban elkezdtem ujra játszani a single-t...addig amig fel nem oldom a szigeteket,de lehet hogy újra végigviszem...ki tudja..
Ha minden jól megy,jövöhéten vissza tudok térni,legalább is nagyon remélem..
Persze hogy velem pont most történik ez a dolog,amikor most pont nincsenek csiterek,ill nem vannak olyan sokan,meg ha vannak is akkor csak egy klikk és repülnek is!
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #19625 üzenetére
meg mióta volt szanálás livon mintha jobban is menne a játék (direkt a szanálás miatt, ill. még a javítás miatt is csak most én direkt a kitiltásokra gondolok), én sztem tele volt asisokkal a rendszer ezek ue most le lettek tiltva meg a java ki lett szórva így nincs is túlterhelve a rendszer... szerintem nagyban függhet attól is mert ue a live játék alatt megy, és eszi valószínűleg a cput, minél több a szemét egy rendszerben annál jobban igénybe veszi azt (pl winfos) .. régen is gondoltam már erre, pl éjszaka játszottam és sokkal jobban ment a játék, mikor a sok pici "p*cs"
már alukált, ebből következtettem erre
végre megértünk egy pecset ami ízéig véréig arra hivatott h javítson
mondjuk rakhattak volna bele egy moddoknak való kis almenüpontot amiben ki lehet próbálni pl realizm modot... totál elkülönítve a többi játékmódtól.. mert most sztem azért nem tudok felmenni multira mert az ott van -
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #19611 üzenetére
nem láttam itt a topikban h írta volna vki, pedig rendszeres látogatója vagyok, ezért is raktam be.. akk mind1
eddy15 még nincs kieg, de nagyon úgy néz ki hogy lesz, hogy milyen játszható modokkal az jó kérdés, ezt egy xboxos verziónál kellene megnézned (mert elvileg uaz lesz a pcs is), de ebben nem tudok sajnos segíteni mert nekem pcm van csak
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #19596 üzenetére
mintha én is láttam volna pár új karaktert, ill. az általad említett bugot, de nekem csak magasról olyan ha rázoomolok v ott vagyok mellette akkor nem látni, íme:
ill egy másik érdekesség, fennakadt a szemem a shop feliraton =)
és még azt tapasztaltam h miközben nézegelődtem addig elém állt egy kocsi, a motorom meg nem bírt megállni egy helyben és folyton rágurult a kocsi motorháztőjére, és vissza (ismétlődött pedig nem is nyomtam semmit sem : )ami bugot kijavíthattak volna az az mikor sávot váltanak a kocsik, akkor legalább indexeljenek már.. majd talán a 6. pecs
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #19593 üzenetére
Hát igyekszem minden utamban lévő rendőrt megölni.A legjobb amikor üldöznek és lelövöm a sofőrt
Vagy bomba...6 csillag nehezen sikerül,de ha sokáig csinálod akkor előbb utóbb meglesz.
Live nélkül most nemtudom betölteni a mentésemet
,ezért megcsináltam 2 Roman-os küldit aztán mentettem.Van 1-2 olyan hely,ahol simán át tudsz surrani a sorfalnál,és igy egyből kapsz 6 csillagot...
fsb1000: Nem még nem.De az lesz,hogy megveszem a Club nevű játékot (olcsó és sz*r de van hozzá serial) és akkor annak felhasználom majd a kódját.
-
Robi86
senior tag
válasz
rup1u5 #19585 üzenetére
Nem értek a "déelcékhez", mivel régen nem voltak ilyenek
Szóval, ha megvan az eredeti játék, akkor csak le kell töltenem mellé ezt a "kiegészítőt", vagy külön meg kell venni, mintha egy másik játék lenne?
szerk.: holnap érkezik a PhenomII 720 BE, természetesen csinálok sok benchet a régiekkel összehasonlítva (Athlon X2 vs PhenomII X3, gondolom sokaknak értékes infoval szolgálhatok)
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #19545 üzenetére
Hehe. Biztos törésbiztos üvegből...
Ehhez kapcsolódik, s nem is annyira off (ha GTA4-re vonatkoztatjuk):
[link]Robi86: Én a romvár (vagy mi) mellett lévő palackokkal szórakoztam sokat. Meglőttem sniperként, aztán dobott egy akkora hátast Niko, hogy a tengerben kötött ki.
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #19433 üzenetére
Ott ahova nem tudtál belépni,valakinek ugyanez volt a problémája ami nekem,és azt irták hogy lépjen kapcsolatba a GFWL supportal (telón keresztül).
Most megint fölhivtam a microsoftot.Azt mondja ezzel ő nem tud mit kezdeni érdeklődjek a játék gyártójánál (rockstar) de mondom hát ők küldtek pont ide,mivel azt mondták hogy ez nem az ő dolguk.Erre ő: Hát ez érdekes merthogy mi ebben nem tudunk segiteni...
Kérdeztem hogy a GFWL-nak van-e valami magyar képviselete azt mondták nincs...Baromi jó.Nemtudom mi a francnak kell ezt az egész live-os rendszert ilyen hihetetlen bonyolultá tenni...
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #19433 üzenetére
Most hogy igy mondod teljesen igazad van.Nincs ráirva a dobozára hogy Magyarország nincs támogatva...megveszed 12 000-ért hazaviszed,keresgélsz a neten és hoppá?!Megveszed és nem tudsz multizni....igy mi értelme van?!Rá kell irni a dobozra hogy Mo nincs támogatva és akkor nem vesszük meg.Ennnyi...
Fölhivom megint őket,bár tuti hogy leráznak majd. -
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #19403 üzenetére
Nos felhivtam őket.Azt mondták ugye hogy Magyarország nincs támogatva a GFWL rendszerében ezért ők nem tudnak segiteni.Rákérdztem utánna hogy: Tehát akkor önök egyáltalán nem tudnak segiteni CD kulcs újra aktiválási ügyekben vagy akármi ilyesmiben és azt mondták nem.
Akkor marad a fórum csak bejutok oda valahogy..
-
Mariann294
őstag
-
bognar110
őstag
válasz
rup1u5 #19392 üzenetére
f..tugya milyen elfog az indulni vagy még coler mastert veszek
tápokhoz hülye vagyok picit de táp az alap majdnem mindennek meg az alaplap
NEM HAVEROM HANEM SZÁMÍTÓGÉPES BOLTBA DOLGOZIK ASZT OTT RAKATOM A GÉPEMET ÖSSZE AZ NAGYON VÁGJA PERSZE ÉN IS ÖSSZE TUDOM RAKNI DE HA NEM JÓ AKKOR VISSZA KELL VINNEM D
-
bognar110
őstag
válasz
rup1u5 #19389 üzenetére
Szerintem elfog indulni mert csomo ventilátor is van a gépembe + régen húzva is volt asztán birta ezeket de kituggya nem én fogom berakni számteches haverom mert ha nem indul a tápommal akkor kicseréli olyanra amivel indulni fog
de nem szabad sokáig ezzel a táppal bíbelödni mert egyszer kisül a gépem aszt nyekk! Miért 450wattos táp nem elég neki vagy mennyi kell neki ?? 500w ? Egyszer ha veszek tápot az crosshair lessz az 100
-
Svájcinéger
őstag
-
Svájcinéger
őstag
válasz
rup1u5 #19362 üzenetére
Sajnos csak 256 MB-os a VGA-ja. Végül is gondoltam rá, hogy használja addig az enyémet, de mi van ha kijön az mw2 és akkor ütközés lesz.
Amúgy is a 800-as APC haldokló akksija miatt speciálisan lehet, csak bekapcsolni a gépem, de majd valamikor azt is kicserélem. Karácsonyra kap valamilyen kártyát 5750-et, 5770 talán, attól függ, vagy egy 4850-et, ha szűkös lesz a keretem. Valamennyit biztos lehet húzni azt a procit abban a deszkában is, majd ha lesz VGA akkor nekiülök. Majd az a cél, ha én Core i7-re - álmodni mindig lehet - vagy i5-re váltok, akkor megkapja a procim és az alaplapom,meg a ramokat is. Amúgy köszi a választ.
Win7-en gond nélkül fut ? Itthon valahogy nem akarok SP3-mat, vagy marad a registry buhera.
-
Mariann294
őstag
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #19288 üzenetére
megint kiakadtam a játékra =) volt 4 mentett videom, leakartam renderelni őket, le is ment, de annyi textúra hiba van a filmben hogy az hihetetlen, meg oké legyen egy két halovány/ugráló textúra de ne tűnjön el a fél város :s ááá vram 480-ból van 415 lefoglalva :s és így is.. ez nagyon sux :/ meg semmi híre új pecsnek mert sztem nagggggyon elkélne
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #19211 üzenetére
Papirforma a HD5750. [link]
Az azonos környezet miatt én csak a beépített benchet használom (játékban igen nagy spektrumban változik az fps), igy nem adnék konkrét fps számokat.
Ha a GTX285 a 100% alap 1920x1200 full HIGH-ban (32,51,51,8) akkor:
HD5750 60%
HD4670 35% (van 1GB-os verzióm is)A HD5750 1440x900-ban éri el azt az fps-t, amit a gtx285 1920x1200-ban produkál. (56%)
Auto konfiggal 1920x1200 H,H,VH,H (36, 71,55,8) -ra áll be.
Ez szerintem túlzás, még a tuningos quad mellett is.
///////Szubjektíven:
A HD5750-vel a GTA4 már Full HD-ban is egészen játszható (30-40fps), de az irányítás darabossága csak 50-60 fps körül múlik el 1440x900 felbontásnál.
Sajnos itt az élek már nem teljesen simák, de a látvány egészen élvezhető.
A texturák már megjelenés elött "betöltödnek", azaz nincs az az effekt hogy odanézel és akkor alakul ki a háttér.
Probléma, hogy még mindig néha megakad. Általában 40-60 seccenként van egy pillanatnyi lag. talán olyankor tölt valamit.
Tipikusan az első pálya 10sec-nél bekövetkezik, de aztán megy szépen...
Textura eltünést még nem tapasztaltam. (4670-nél előfordul)
Szerintem az 1680x1050 is sok neki, de ha egyéb paramétereket finomítjuk, akkor már elvárástól függően játszható és a látvány is picit jobb mint 1440x900-banA GPU hűvös és a szinte zajtalan a hűtése, a RAM-ok viszont erősen melegednek.
nem is mertem még tuningolni.... -
Sonky
aktív tag
válasz
rup1u5 #19225 üzenetére
Köszi de max 30k van videókarira
. Ram az talán megleszmert azt kapok
. Csak a videókártya a lényeg meg a több fps. HD4850 1Gb Vs. HD4870 512MB melyik lenne a jobb 1280*1024 be
köszi a segítséget
Amúgy a 8750Be meddig kéne húzni a 4850-hez
az a baj, hogy a HD4870-el nagyon proci limit lenne
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #19197 üzenetére
hehe..
Kár... mert van néhány videóm Xboxról.Ja... és megint vettem VGA kártyát a GTA4 miatt. (örület)
Rendeltem egy 5770-et. Bementem a boltba és aszonták nincs, mert ök 10-et rendeltek, de csak 1 jjött és azt már elvitte egy szerencsécs vásárló.
Erre első felindulásomban vettem egy 5750-et! Ugyanannyiért.....
Mert már rákészültem a mai napra. -
Scorpio06
aktív tag
válasz
rup1u5 #19201 üzenetére
Hát igen, de engem nem az érdekelt most. Az újításokat figyeltem, beszarás milyen jó lett. Ezek a club-ok nagyon jók lettek, jó zene szól, lehet pezsgővel locsolni az embereket, hányi lehet, táncolni, csajozni. És a küldetések is nagyon jók.
Nem érdekelt, hogy csítelt. A játék viszont nagyon megtetszett, lehet, hogy veszek egy xboxot miatta, de még gondolkozom rajta, mivel egy TV is kellene mellé, ami már nem olcsó. -
rup1u5
nagyúr
válasz
rup1u5 #19138 üzenetére
Íme :
19fps és ez nem a háttérben látható robbanás miatt volt. Már elötte beállt ilyen alacsony fps-re és nem mozdult 22 fölé, holott semmi különösebb akció nem volt. Ezután a már nem is ment 35 fölé. Meg elötte sem, holott amikor indítottam a játékot nagyon szépen ment 40-60fps-el. Én biztosra veszem, hogy az öreg vista 64 csinálja ezt a játékkal a sok alt+tab-ozás után. Hozzátartozik, hogy engem már a 25fps is nagyon zavar. win7-ben bízom! -
Overfiend
csendes tag
válasz
rup1u5 #19135 üzenetére
Pedig nem megy le 30 alá soha, inkább 40-50 között van.. De mondom, nálam nem maxra van téve a grafika, hanem ahogy a program beállította automatikusan. Maxra téve biztos leesik.
Ha a forgalmat felhúzom, akkor ilyen 30-35 fps környéke, az már fogja.
Egy szóval nem állítom, hogy a 3gb több a 4-nél, vagy a 2.8 gigás phenom1 jobb a 3.6 gigás quadnál, vagy a 4870 a gtx260-nál, nehogy ez legyen a dologból.. Csak jelzem, hogy nálam egészen jól megy a négymagossal már. -
hörbi
csendes tag
válasz
rup1u5 #19001 üzenetére
Hello!
Neked a következő a problémám:
gyönyörűen fut a játék, azonban az irányítással gondok adódnak, hioszen kséve reagál. Hasonló problámám van az NFS:Shifttel is.
2 GHz-es duo core proci dolgozik windows 7-el, lehet ez a probléma, és ha igen egy visszaupgrade, tehát downgrade vistára megoldaná a problémát?
Mi mást tudok tenni?
A válaszokat előre is köszönöm -
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #19020 üzenetére
GX2=2db 9800GTX és ebből biza van 1gigás, ha azt vesszük alapul akkor szerintem nem sok munkával kihozható egy 2 gigás is, ez épp olyan mint ha 8800gt-t megcsinálják 512rammal utána meg kijön egy 1gigás példány... ahogy Gainward is csinálta.. én ezen logika alapján gondoltam..
tisztában vagyok a fogalommal mint referencia=alap, én úgy gondoltam/tartottam logikusnak (nem tudtam) h mindegyik "márka" megkapja a ref vga nyák tervét, magyarán a licenc jogot megveszi, és azt módosítja saját szájíze szerint, vram, hűtő, matrica stb..
értem mit írtál, de én azokat a viszonteladókat is gyártónak tekintettem akik az említett "matricázást" márkaértétsíkést végezik.. akkor ezek szerint egy helyen megy végbe a venticsere - matricacsere (maga a gyártás)!? azaz nv megcsinálja a partnerei részére a megrendelt kártyákat és ők meg már csak eladják? nem voltam még gyárlátogatáson nvnél de szívesen elmennék
(#19024) puttputt na jók a képek, bár nekem a régiekkel sem volt gondom, mert átjött aminek át kellett, de így szimplán szépek!
(#19026) puttputt fps mérőre gondolsz?
-
PI3525
tag
-
Silenzio
addikt
válasz
rup1u5 #19001 üzenetére
Windows 7, RC1. Felbontás: 1440x900. Belőttem a textúrákat high-ra commandline-ban, renderinget maxra, korlátozásokat feloldtam. Bődületes volt a látvány, mindent kirajzolt, nem volt az a zavaró effekt hogy ha megfordulsz előtted vált textúrákat. Fél perc alatt összeomlott out of video memory hibaüzenettel. Jee. Biztos nem a kevés memória az oka, mediumban nem swappel egyáltalán, csak cseszekedik a textúrákkal. Van hogy egész falak tűnnek el és nem találom az ajtót. Faxom, sok bajom van ezzel a játékkal. 4 giga ramra meg pláne nincs pénzem, most per pill...
512-es 4850-nel is mindent előttem pakolt ki, akkor még Win XP-n futtattam.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
rup1u5 #18931 üzenetére
33ért árul audi100td 4770ből 1gigásat.
Ennyiért nem éri meg!
Akkor már inkább egy használt, 1gigás 4870 Tom-e-tól aki még be is számít! -
Robi86
senior tag
válasz
rup1u5 #18928 üzenetére
Arról találtam már én is, de azért köszi. Lehet hogy 1680x1050-hez elég ez is?
A HD4830 1GB talán jobb választás lenne a gta-hoz, és mindkettő 25K környékén van... Amíg nem találok tesztet az 1GB-os 4770-ről, addig nem tudok dönteni, nem baj, ráérek xDMegkérdeztem ott is
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #18917 üzenetére
Szerintem is jobb lenne ez az Nvidia nekem...
Egyébként van 512-es meg 1GB-os 4670-em is, és az 512-es kicsit gyorsabb, hiába lehet a az 1GB-oson 'elvileg" nagyobb felbontást beállítani.Tényleg nem akarok senkit megbántani, vagy elkeseríteni, de GTA4-hez a HD4670 a minimum VGA.
Egy csúcskártya után elég fura vele játszani. Bár visszavettem a felbontást, de igy sem ok.
Csak egy jellemző példa: ha helivel repülök, akkor gtx285-vel láttam a város távoli részleteit is, most meg a közelebbi házakon világos négyzetek helyettesítik az ablakokat.
Az autok recések, de még a rendszám betüi is.
Szóval a látvány már nem kápráztat el....De nem a látvány drasztikus leromlása a legnagyobb gond, hanem a játszhatóság.
Bár a tesztet feltornáztam 40 fps-re, mégis érzem, hogy kissé darabosan megy (na.. ezen segítene egy középkat. VGA, akár a GTS250 a jóval nagyobb memo sávszéllel)
Valószinüleg az erős vas miatt nyertem meg korábban sok Race-t.
Most jó ha a középmezönyben végzek, mert nagyobb a "kisodródási faktorom".A legnagyobb gond, hogy a sok bosszuság ellenére sem tudok "leszokni" a GTA4-ről.
A COD már kicsit untat, CIV-hez több idő kéne...ja.. COD Waw-val tudok full HD-ben játszani a 4670-vel, GTA4-vel nem.
Ez egy ilyen játék... hardverzabáló, néha bugos, stb, de nem ezért szeretjük. -
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #18833 üzenetére
Miért? Nem ez történt most is?
Megkérnélek, hogy ne ossz ki többet, ne elemezz, bármennyivel is magasabb az életkor...
Köszönöm.
Semmi problémám nem volt sem veled, sem mással. Veled kifejezetten normálisan kijöttünk, ha még emlékszel... Épp ezért nem érdemlem ki ezt a stílust, amit most is tanúsítasz.
Nem kellene mélyreható vizsgálódást végrehajtani a másikon, pláne nem egy ilyen fórumban, pláne nem ismeretlenül.
Mellesleg, nagyszerű, hogy folytattátok ezt a "rendkívül kellemes" témát.
Ha megnézed, máshol nem "reagálom le" a sértegetéseket, mellesleg köteles sem vagyok "kibírni" minden szövegelést. Miért ne reagálhatnám le? Nem lehet véleményem?
Csak annak, aki ráhorkan valakire?
Volt itt némi valóban létező rosszindulat, azt megbeszéltük, lerendeztük, ennyi.
A "komplexusokat" meg felejtsük el szépen.
Nem az a komplexus inkább, amikor nem bírunk elmenni a másik mellett úgy, hogy ne húzzuk le? -
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #18811 üzenetére
hoppá... én már nem is emlékeztem, hogy Ő volt.
.
4 hónapja... ez még abban az időben volt, mikor az újdonság hatásától fűtve napi 4-5 "koromfekete" JPG-t belinkelt és be volt sértődve, ha szóltak, hogy nem látszik a lényeg.
Bocs.. a magam részéről igy vetettem véget az akkori értelmetlen vitának: [link]
.
Utólag is elnézést kérek az érintettől, ha kissé erősre sikeredett. Remélem azóta bekalibráltatta a monitorát. -
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #18802 üzenetére
[link] - Drága barátom, járj utána a dolgoknak, előzményeknek azelőtt, mielőtt véleményt alkotsz.
Nem sértegetni akarlak, de...
Hogyha "hiperérzékeny" lettem volna, erre beletalpaltam volna monitorba, vagy legalább hívtam volna moderátort, talán te is.
Ehhez képest azt is lerendeztem egy "szentenciával", részemről nincs és nem volt harag.
Egyszóval; vannak előzmények, illetve az összképet érdemes vizsgálni.
A kérdések megfogalmazása meglehetősen érdekes az előbbiekben is.
Mint írtam:
"Amennyiben rosszul reagáltam volna, tényleg elnézést kérek,... lehet, félreértettem...stb". -
Neoteric
addikt
válasz
rup1u5 #18789 üzenetére
hát 5870re most nincs zsé, szal az tuti nem lesz mostanába.. még majd érdeklődöm, mert ha Zsé- nek télleg ien jól ment akkor enyimnek is mennie kéne
Q9450-re gondoltam amúgy, mert annak is 12es a cache, de olcsóbb mint a 9550, azt a pár száz mhzet meg sztem megtom húzni vele hogy ua ott legyek.
-
echterion
nagyúr
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #18716 üzenetére
Törlődött, mert átkerül a címlapra, megfontolt fszerk.-i döntés után.
A 40-ik hsz.-ig el van mentve egyébként, képként el lehet majd érni... a képeket viszont felemésztette a most is "raszakodó" - reggel óta haldokló - képfeltöltő, de szerintem bacsissal azokat is "restore"-oljuk. -
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #18702 üzenetére
Speciel valóban nem, mert mint írtam, már rég történt, a hozzá kapcsolódó képek is "elenyésztek".
Különösebben már engem sem foglalkoztat a téma, mindenesetre kicsit furcsa volt a "lerohanás", hiszen mindannyian (akik a Samsung pártját fogtuk) mindössze véleményeztünk.
Mindig ez van, ha félrecsúszunk a topik témájától...Igen, azt hiszem, először is neki kellett volna máshol kezdenie a kérdezősködést. Inkább ebből induljunk ki, avagy zárjuk le ezzel
Írhattam volna, hogy eddig 2 Samsung videomagnóm ment gajra egymás után, de az valóban nagy "brahi" lett volna, azt hiszem.Holott, a "nagy számok törvénye" szerint...
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #18693 üzenetére
Az tény, hogy szériától függ. Lehet, hogy az előző vinyó, ami nálam járt nem a szerencsésebbikből való. Ezzel ezt le is zártam részemről.
fsb1000: Attól, még meglehet a véleményem a márkáról magáról, maximum nem érdekli a "célszemélyt". Nem olyan nagy dolog ez.
Félrevezetés nem történt, maximum tapasztalatcsere, jobban mondva megosztás. Ez csak nem bűn.
Pakolgatok, próbálgassátok csak!Mára még nem találtam említésre méltót.
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #18690 üzenetére
Senki sem mondta, hogy nem tájékozódhat. Én is ezt tettem vásárlás előtt, ezért vettem WD-t.
Mellesleg, a két vinyó azonos árban volt akkor (Samsung&WD), az eladó mégis a WD-t ajánlotta, mondván megbízhatóbb. (Sentinel képeket is küldött, persze nem mentettem el..., nem gondoltam, hogy még szükség lesz rá.)
Miért lenne hülyeség, ha megosztjuk az élő tapasztalatainkat???
Miért lennénk hülyék azért, mert nem a fórumok által szajkózott adathalmazt szórjuk elé, hanem azt, amit mi látunk a winchesterek működése körül.
Olyan nagy baj ez?
Attól, hogy nekünk (2-3 ember) ez a véleményünk a témáról, nem mondhatjuk ki?
Rögtön teszteket kell linkelgetni? Nyilván keres maga is...
Csupán ez nem volt világos, amúgy, mint mondtam, eldönti, hogy mit vesz és kész. Különösebben... -
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #18687 üzenetére
"Tessék tájékozódni". Tájékozódom folyamatosan, jelenleg is.
A saját winchestereim tájékoztatnak.
Egyébként, érdekes a reakció, mit ne mondjak...
Nem hülyeséget mondtam, tapasztalat-alapú véleményt. Majd ő eldönti, mit választ.
Feltétlen a "leghangosabb" véleményeket kell számításba venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest