- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rizseslescó
aktív tag
Össze akarok rakni egy Desolationt, ehhez kellett a conflagration. Éppen írtam De. Nándiéknak Dc-ra, hogy kellene, aztán 2perc múlva kiesett.
Nézegetem, hogy milyen villanyos cuccokkal tudnám feltúrbózni a karit, Ez a Rakajax fegyó elég durván megdobná a dps-m
Az FG még ráér, rengeteg a meló itthon és lassan indul a ház teljes felújítása..semmire nincs időm
Karácsonyra a Jézuskától lvl94-t kérekEgyenlőre felszenvedem magam(már csak 12lvl
)
Addig meg kísérletezek és magamba szívom a tudást.
Nem tagadom, nehéz megállni, hogy ne kezdjek újat, már egy buildet ki is szemeltem magamnak, bár biztosan BIS itemek vannak rajta. Ő lenne az:https://youtu.be/hAOh562g-PA
-
Rizseslescó
aktív tag
Igazad van, elnézést kérek mindenkitől
A GD-hez még hozzászólni nem tudok.
82-s a kari, egész jól halad. A devo rendszer elég ködös volt nekem, de megnézve pár vidit, már tisztul a kép.
Mondjuk az tényleg kicsit fáj, hogy itt nincs normális trade, de majd csak kifarmolom a cuccokat, vagy megveszem az FG-t is és majd bízom a nagylelkűségetekben. Épp ma kellett volna egy reli reciés mit ad a jóisten, ki is esett.
Próbálom most már felszerelni a karit minden földi jóval, egyenlőre eliten vagyok Nekróban, a resisteket rendbe raktam, a sebzés viszont...
Azt viszont látom, hogy az xp nagy része a küldikből jön. Amúgy mikor nyílik meg a következő nehézségi fokozat?
-
sirdond
őstag
Igen, olvastam is, plusz az összes többi leírást és ezer hála, amiért ennyire lelkesen csináljátok a dolgot!
Meg láttam a trade fórumot is a hivatalos oldalon, nem is az volt a problémám, inkább csak azt akartam jelezni, hogy a poe trade kicsit zökkenőmentesebb, de ez nem is igazán érdekes és nem akarok ezzel tovább offolni. -
sirdond
őstag
Igen, én még SG fórumot használtam anno a béta ideje alatt, meg utána is még.
Aztán elmaradt a GD pár évig, az AoM kiegészítőt teljesen kimaradt,de most megvettem azt is FG-vel együtt, mert újra kedvet kaptam a játékhoz. Szóval annyira azért nem ismeretlen maga a játék, viszont másabb, mint 5 éve volt mondjuk, persze pozitívan más, sokkal gördülékenyebb lett a játék szerintem. Igazából csak azért érdekelt a dolog, hogyha netán segítség kellene valami craftolásban, vagy recept ügyben, akkor hova lehetne fordulni. Sajnos Discord-ot nem használok és nem is tervezem. -
Shadowguard
senior tag
Na most tettem el a játékot pihenni, tegnap kicsit berágtam Port Valburyben. Konkrétan azt se látom, hogy honnan becharge-olt egy mob és belestunolt a zöldbe... Már így is feszült voltam, mert a célkereső zöld takonytól idegbajt tudok kapni (tényleg, az mi a franctól spawnol?
), erre jön ez a dög és pont akkor talál meg...
Mióta átmentem ultimate-ra egyébként is egy csomó dolog van amit idáig észre se vettem, de idegesít. Mint mikor azért tartott egy boss másfél percig, egyhelyben állva, mert a falon keresztül egy totál más helyről gyógyította valami mob. Amit utána jó egy perc volt megtalálni. Meg amikor én nem tudom lőni a mobot, mert ott a kerítés/korlát/bokor, de ő simán tud engem.Különben sem értem a játék rendszerét. Hiába minden ellenállásom maxon, berobog egy abomination (vagy mi a neve annak, ami a kristály helyén kelhet ki) és van, hogy oneshotol. Ha szerencsém van akkor "csak" 20% HP-ra üt le. Meg amit már írtam, néha kapok olyan bleedinget, hogy 3 sec alatt lepörög a HP-m. Egy sima mobtól, maxos resisttel... Kösz...
-
Shadowguard
senior tag
Nem farmoltam, csak végigmentem a Arkovian Undercityn. Egy Tremor máresett azóta is, de már nem is érdekel.
Egyébként megvan a 100 közben, most szépen végigmegyek még a sztorin, elnézek végre az FG területére is, aztán meglátom mi fog még hiányozni a kinézett buildhez. Idáig egy gyűrű receptje van meg, szóval nincsenek nagy reményeim
De addig még saját erőből akarok eljutni.
Linket köszönöm, bár újabban már nem annyira a sebzésre megyek, muszáj sakkoznom a resistekkel. Vitality kivételével (74%) minden maxon van, de valami nem egészen van rendben. Sima mobok néha olyan bleedinget tesznek rám, hogy szemmel láthatóan pörög le a HP-m, de ugyanezt már poisonból is megkaptam. Az meg a legjobb, ha nagy a nyüzsi és valami odaszalad, nagyobb dögök 30-40% HP-t is lecsapnak. A bossok békésebbek, Ravokot is egy helyben állva kitankoltam.
Szetkonvertálás nekem nincs még, gondolom ahhoz át kellene tévednem az FG-s területekre.
Egyébként hogy működik pontosan? Teljesen random, vagy lehet ugyanarra a setre konvertálni? Utóbbi esetben sokkal kevesebb recept kellene
-
Har_melin
addikt
Igen, az elejétől kezdve nézegettem a részeket, igazából arra voltam kíváncsi, mennyire tudja felszerelni és működtetni a karaktert nulla készlettel, kizárólag SSF alapon. Ez nekem elég, aztán majd ha oda jutok, akkor meglátom, hogy mennyire szánom rá az időt a legendary farmolásra.
-
Nandi88
junior tag
Én csak leírtam gondolkodást mögötte, hogy megy ez, mert nagyon kevés lvling, beginner build van fent jelenleg, mivel ott skill azt nyomod 75 és annyi. Ha nem használja ezeket és csak a főküldit visszi végig az összes részen még abban az esteben is ulti előtt 90 94 lesz. és ehhez nem kell nagy skill meg tudás.
Kiválaszt egy lvlingelő skillt hozzá a devokat és annyi, mehet, ahogy írtam, mint eddig is. Itt nicns olyan, mint a legtöbb játékban, hogy most erre 2 pont arr 2 pont és így lesz kari egyre jobb, míg fel nem veszed a cuccot vagy van hozzá kis szinten is.
Itt elmész 75 - ig vagy 94 ig és magadra pakolod, ami kell.
-
Har_melin
addikt
-
jambiyya
őstag
Ja persze, várom már. No meg ugye a blazeseer (emlékszel?) is cserére vár, lesz ez még jobb is.
Resiket is csiszolni kell még. -
Shadowguard
senior tag
Jaja, alap nehézségi fokozat, de 150 fölött már valami kegyetlen amiket rám dobált.
Repuból Devils Crossing ami nagyon vacakul áll, meg a Rovershez kell még ~1500, utóbbit mindenképpen ki kellene farmolnom, többi rendben van.
Így néz ki most a karakter.Szerk.: Hát lehet tényleg nem kellett volna így elhúznom. A végén már nem is nagyon mászkáltam el, csak mentem célirányosan. Kicsit untam már
-
Shadowguard
senior tag
Hát Crucible 160 a vége nálam... Az valami kegyetlen.... Már odáig is érdekes volt eljutni, de az a pálya a halálom. Szó szerint
Direkt rákerestem most miket dobál rám, mert csak a csupakabra meg Grava'Thul volt ismerős, anyáztam is mikor együtt jöttek. Hát a többi is Nemezis. Azt hiszem ezt inkább hanyagolom.
És ez csak az első nehézség, milyen lehet a többi?
Egyébként eliten is végeztem a kieggel. Az end boss megint könnyű volt és most nem felejtettem el Allostriat lecsapni. Most kéne menni ultira, de valahogy nem csábít, a Forgotten God területhez meg pont határon lennék (lvl90)... Vagy marad az új karakter, de nem tudom mi tetszene. Az biztos, hogy ismerve mi vár rám melee-t nem
-
Shadowguard
senior tag
Annyira nem voltam azért elkésve vele, ha jól emlékszem mintha nyolcvanas lett volna
Ultit ne emlegessük, azért annyira nem vagyok magabiztos még. Meg néha azért benne maradok vackokban, ha minden proccol olyan effekt-orgia van a képen, hogy sejtésem sincs mi is történik pontosan
Vineltont néztem, de semmi hasznos nem volt nála. Vagy legalábbis olyan, ami nekem jó lett volna.
-
Shadowguard
senior tag
Egen, tudtam, hogy kulcsos terület, azért is vártam amíg nem fejeztem be az AoM területet. Csak meglepett, hogy nem is a főboss volt és ilyen lazán oneshot voltam neki. De azóta visszamentem bosszút állni és lecsaptam a nyavalyást (Slathsarr Aethergaze-ről van szó). És arra is rájöttem, hogy akár ki is kerülhettem volna. A terület főbossa viszont ismét kiábrándító volt
Még innom se kellett, kb. öt kört futottam és meg is halt. Az első fázist megoldottam arcból
-
Shadowguard
senior tag
Ez a Crucible-ös jól jött, pont rá akartam kérdezni, hogy van-e értelme benézni. Egy kört mentem, de 60nál kiszedtem a lootot és örültem magamnak. De akkor egyelőre békén hagyom.
Egyébként kis helyzetjelentés: befejeztem az AoM-ot is, eliten pedig már Blood Grove felé tartok, idáig egész jól megy. Bár néha történnek érdekes dolgok, bemerészkedtem normálon Ancient Grove-ba és valami dög lazán oneshotolt. Köpni-nyelni nem tudtam
És megvan az 55 Devotion pont is... Innentől van még értelme foglalkozni a shrine-okkal vagy felesleges? A loot miatt nem hiszem, hogy megéri... Vagy csak én vagyok szerencsétlen, de zöldnél jobb csak mutatóban esik és az se szokott jó lenni.
Lassan már neki kellene kezdenem rendesen szétpakolni a skill-pontokat is... -
Shadowguard
senior tag
Köszönöm a térképet, ez tökéletes
Meg is terveztem a haladást ez alapján, elmegyek a Barrowholmi riftig, aztán megyek és megcsinálom az Act1-et. Majd utána tervezgetem tovább, de így jónak tűnik.
Plusz a vitality/Aether kivételével sikerült felhúznom minden resistemet normális szintre, így már a virágokkal sem kell szenvednem (meg mással se), simán tudok haladni (egyelőre).Azért előbb sikerült begyűjtenem három halált zsinórban, összefutottam a főboss testvérével, kicsit másabb volt a működése, elég hamar haltam elsőre... Szóval muszáj volt bosszút állni
De legalább dobott egy epic kesztyűt, még három szint és fel is tudom venni
-
Shadowguard
senior tag
Egy-egy tabot oldottam fel csak, egyelőre elég annyi is
Nem sok cuccot pakolok el így szintezés közben.
Közben gyorsan meglett még egy halál, találkoztam egy rusnya nagy bogárral (valami Mad Queen), két percig kergetőztünk, rendre visszahealelte magát (Life Leech), aztán a végén egyszer megütött és bele is haltam... Max HP-ról...
Azt hiszem ezt inkább nem fogom piszkálni, annyit nem ér...
Megvan az FG is, gondolkoztam rajta, mert annyit nem biztos fogok vele játszani, de ennél rosszabb dolgokra is költöttem már.
-
VWendigo
tag
Köszi, meglesem.
Valószínűleg várok akkor kicsit, vagyis nem is kell, mert kb 1-2 hét mire befejezem veteránon a mostani karit. Jó ha napi 20-30 percet le tudok ülni nyugodtan gépezni, ezért nincs időm nagyon a buildet építeni. Jah kérem két leányzó...
Nade, köszönöm a segítséget, érkezem majd, ha úgy alakul a kari, hogy kérdésem, lesz... persze csak ha nem gond
Magyar FB csoport nincs esetleg? Itt van az egyetlen aktív fórum egyébként? SG halott, azt tudom.
Üdv
VW -
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Az új területen eddig 3 Shrine-ba futottam bele, ebből kettő verekedős volt és egy, amihez mati kellett rejtett területre pakoltak. Közben esett egy cucc a buildemhez (kurva anyját, be akartam linkelni, erre átdobott maintenance üzenetre és szépen eltüntette a grimtools linket
csak remélni merem, hogy elmentettem korábban a linket
), bár nem tudom még felrakni, mert resisteket erősen felborítja, negatívba küldi
-
Shadowguard
senior tag
Köszi
Nézegettem már a buildeket, a warderek inkább 2h. Egy Blademastert találtam, ami tetszik, más kérdés, hogy mennyi idő lehet összeszedni hozzá a cuccokat és milyen vele szintezni. Róla lenne szó.
Anno nekem is Purifierem volt, de azt valami kegyetlen módon elbaltáztam, veteránon sem tudtam vele haladni egy idő után
Nem pakoltam elég pontot Physique-re...
Forgotten Gods egyébként ad valami nélkülözhetetlen bónuszt? Kicsit utánaolvastam, de annyira nem győzött meg és az Oathkeeper pont nem az amit én keresek
-
reelc
Topikgazda
Elnézést az újabb OFFért.
Ha már szóba került a Vikings - Wolves of Midgard.
Kalypso-pick-and-mix bundle, 3 játék válogatható össze €2.69-től, és közte van ez a játék is.
Ahogy említettem nem tudom a tengernyi patch után milyen lett, és most ezzel az akcióval olyan árba került, hogy be is próbálom.
0,89 EURt csak megér az a játék. -
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
Abból kiindulva, hogy milyen kevés idő volt a 2 játék megjelenése között, egyszerre fejleszthették és nyilván egy ponton túl nem a Vikings volt a priorítás.
Egy másik topikban egyszer próbáltam összefoglalni az ARPG-ket (az izometrikus nézetűeket), mivel nagyrészt fejből írtam a címeket (a dátumokat nem), ezért kimaradt 1-2 játék, pl. a Nox.
Tudom elfogult vagyok, és az újabbakat nem játszottam (gépem sincs hozzá), de úgy gondolom, hogy a 2016-os Grim Dawn volt eddig az utolsó normális ARPG. Sikeres, 2 kieget is megélt. Nagyon szép egy kb. 14 fős indie csapattól!
Kiemelném a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyrt, mert 40k és sci-fi. Egyszer majd szeretnék vele játszani. Peace a szakértője, kb. 20 EUR-ért már jó vétel lesz(#1798) HugóBoss: 15 óra? Az csak gombócból sok, ARPGbe ölt órákból nem.
-
Rizseslescó
aktív tag
Fent leszel ma este mester? felkéredzkednék a sárkánytól és míg mamutos vagy igényt tertanék néhány cuccra, amit nélkülözni tudsz..
Elsősorban elektronyos dolgok érdekelnének, de mindenre vevő vagyok.
pízöm áz nincsén tezsvírőm, hogy rágjám ki já lélkédét, de Vátikáni valutába tudnék fizetni?
Hogy á Dévlá vigyázzá já utadot
-
-
Rizseslescó
aktív tag
Jó lesz ez, csak nem kulcsos riftben kell próbálgatni
Ott is az volt a baj, hogy "ahová léptem szörny terem" (emlékszik valaki a hasonló című filmre? ) és nem tudtam hova futni, mert bezárult a kapu mögöttem
A world mapon nincs még olyan lény ami megizzasztott volna (nem nagyképűségből mondom) , de ha sikerül linkelnem majd, akkor pezsgőt bontok és rálátásotok lesz mit kutyultam össze
Akkor köszönöm, holnap megveszem a storeban. Az AOM majd megjelenik a steam fiókomban és oda kell letöltenem? Írjátok le pls nagyjából hogy kell csinálnom..
-
Rizseslescó
aktív tag
Köszi srácok. Megpróbálok linkelni de nem ígérek semmit.
Egy búbos kemencét hamarabb megépítek, egy házat alaptól-tetőig szintén, de ebbe a karimásolásba lehet, hogy beledöglik az egeremEgyenlőre nem érzem azt, hogy saját magamtól életképes karit össze tudnék hozni, ez okból tehát megpróbálom a mostani karit kihúzni amíg lehet, hallgatva a jó szóra. Talán később megint újat kezdek, de azt is egy már kitaposott út szerint követem. Eljön az én időm is majdan, mikor saját kútfőből hozok össze lvl 100s túlélőgépet, de nem sietek sehova. Magamhoz képest elég messzire eljutottam , persze kellett a támogatásotok is hozzá. " Túl sokat akar a szarka..." ez a jelenlegi helyzet. Próbálom erőltetni a magasabb loot-l kecsegtető helyeket, de még kevés vagyok hozzá. " Aki kíváncsi hamar megfekszik" tanultam belőle
Mondtad, hogy ne menjek le, mert az ottani mobok sokkal erősebbek, nem hallgattam rád.. de ugye a kíváncsiság lángja addig csiklandozott, amíg lemerészkedtem. Nincs baj erős a kari és még pihés a szárnyam, nem tudok repülni..
-
Rizseslescó
aktív tag
nem tudok linkelni, béna fac vagyok, sose tudtam...
Én inkább nagy vagyok és erős, a két kezemmel alkotok, előre látom a dolgok ok-okozati rendszerét, de a Cyber térben elveszek, még a saját gépemet sem raktam újra soha, szóval nem vagyok egy Bill Gates
Mondjuk értek a számítógépekhez kicsit:
" Qva jól hasad rajtuk a fenyőfa "Az összes karit egyszerre akarom kipróbálni?
-
Rizseslescó
aktív tag
Köszi R. , így is terveztem, amint írtam is korábban. Már ma reggel meg akartam venni, de írtad a múltkor, hogy várjam meg a ma estét, hát megfogadtam és várok, de reggel kíméletlenül megveszem és meghágom a Necrót
Már látom mi lesz a baj
annyi kari van, hogy nem győzöm majd az összeset kipróbálni és egyet sem fogok befejezni rendesen. Még elég sok dolgot nem értek, de majd csak alakul. többek között a nehézségi fokozatváltós rendszert sem..
Ugye anno poe -ban megvolt X act, azt 3x kellett végigvinned, 3 fajta nehézségen, mielőtt megnyílt előtted az endgame tartalom. Itt ez hogyan működik? mert írtátok a múltkor, hogy letoltam csáposkát és egyel nehezebbre kerültem... oké, de ezzel nem vagyok előrébb... Actonként változik a nehézség?? fogalmam sincs..
-
Nandi88
junior tag
Nah igen, de alkamost és lokkart azért nem hoztam fel, mert azokat kurva nehéz kiszedni.
Alkamost azért mert 100 run kell, hogy SoTba dobja a Alkamos drága látos gyűrűjét. 1 run 15perc, ha gyors vagy.
Lokkarhoz megitn fullosnak kell lenned.
Dark one köré építeni megint nehéz,de jó set, azért bloody pox szar, a Ravenous earth önmagában nem elég.
Shatterd realmos annak lesz jó, akinek nincs alternativája, de szerintem zöldből utlin sokkal jobbat vagy faction setekből tudd össze rakni.
-
Rizseslescó
aktív tag
Bocs de még mindig nem egyértelmű nekem: "Kilépsz a menübe, vissza, újra elküzdheted magad a területig, újra megnyithatod. " újra le kell gyártanom a kulcsot, vagy ha egyszer megnyitom úgy is marad?
Jól van, akkor várok kedd reggelig és meglátom hétfőn este írtál e a fórumra. Megint be vagyok sózva, de annyira tetszik ez a kari, hogy lehet felviszem lvl 100-ra és meglátjuk életképes lesz e..
Nem sietek nekrót csinálni, ez nem Poemegvár a játék, először felfedezem, aztán majd hosszú nedves előjáték után, mikor már sikongva és elalélva a vágytól, utánam kiált és követeli, hogy tegyem a magamévá,...
no majd akkor, minden gátlásom levetkőzve, keményen belé hatolva, magam alá gyűröm és birtokba veszem, minden hibájával és szépségével együtt, majd örök hűséget fogadok nékijé... -
Nandi88
junior tag
Reelc neked mi a faszom bajod van? Nem azé vagyunk itt, hogy megoszam véleményem az, hogy abból ki mit fogad meg más. De ha majd az lesz kérdés mé nem kap xpt úgy hogy 60 lvl és 30as területen van, majd akkor is mond azt, hogy jó van úgy fedezd fel... Tedd hozzá, hogy maradjon lvl 110 ig az is felfedezés része.
-
Rizseslescó
aktív tag
Köszönöm a tanácsot, majd kipróbálom. Tegnap találtam egy kőoltárt, amit nem tudtam megnyitni, karattyolt valami seal-ről és pirosan írta ki. DC-n a kolléga azt javasolta, hogy gyűjtsek hozzá Mogdrogen cuccokat, az miaz?!
Kifejtenétek?
Közbe próbálok rákeresni, ír valami Ankala NPC-ről, de szeretném tőletek is hallani
Na már nézem a vidit is, jó loot jár érte? A frakció szintet melyik gomb mutatja? -
Rizseslescó
aktív tag
Tegnap keménynek éreztem magam és kinyitottam a skleton key-l az átjárót. Mit ne mondjak nem vol elég, hogy 6 boss szakadt a nyakamba még a zöld trutyi is sebzett, meg valami hőkövetős anti ciklon is kergetett 3sával. Először azt hittem a wine devil petem, de a színe nem stimmelt és 3-nál már kezdtem gyanakodni
Szóval meg kellett futamodnom a 2. halál után és szégyenkezve Blood Grove felé vettem az irányt. Itt azért már stabilan fekszik minden és megvannak a küldik is. Most adta fel a bountyt Homested-ban, majd azt is megcsinálom...
Remélem leóccsóózzákk az Aom-t és indíthatok egy Necrót -
djherby
tag
-
Rizseslescó
aktív tag
A cuccok közül sokat lecseréltem, a resik kb 20%-n mind, csak a skilleket tudtam összedobni most, hogy legyen vmi alapotok. Van 2 rare kardom ami ad a Nidallához 6t és a shadow strikehoz is pár pontot, de csak 15-35-ig sebeznek. Most kezdem kapizsgálni, hogy a cuccokba is kellene rakni dolgokat, armorokba(ezek adnak még resit) és a fegyókba is(chipped claw jo kis dmg-t ad).
Szeretném legyártani a bladeswarm reliq-t, de gondolom ahhoz még reci is kellene? -
Nandi88
junior tag
lvl 30 - 40 ig nagyon variálni nem kell, ha tudod éppen az adott területhez mi kell. Pl első acthoz pierce elemental aether, ha szerencséd van krieghez. Egy sárga cumó ami 40% aether, vagy pierce posiont add simán jó. Lvl 75 pucéron el lehet haladni főleg, ha caster vagy. Lvl 94 ig necceseb casterral lehetséges csak sok dodge kell. (75 és 94 tudod legokat felvenni azé az fontos szint.)
Apropó attől is függ, hogy shaman vagy nightbaldet akarok erőltetni:
Ha shaman akkor modrognas pact maxra (Később nem kell)
2 totem max + wind devilből raggign tempest maxra.
Ha ezt tovább akarod spékelni és bírja még a manád, akkor devoruing swarm még jöhet. -
Nandi88
junior tag
Nem értem miért nem szeretik curcit. Ott igazán le lehet mérni egy karakter erejét. A különbség a single és crucis karakter között, hogy láttod, hogy pro a játékban vagy csak el van vele. Bár igen ez nem feltétlenül arról szól, hogy egy buildet "megítéljünk", de amikor postolnak egy buildet és olyan "hibákat" vélek felfedni amit egy pro nem nagyon követ el és mégis használják az más kérdés.
Úgy gondolom a realm nem lesz annyira kemény, mint cruci, mert nem egyből 2, 3, 4 nemesis vagy 5 boss ugrik rád és azokkal kell megküzdened. Challange arena az meg olyan, mint cruci csak kicsibe. Kapsz pozítiv meg negítív mutatort. (Ez csak arra lesz jó, hogy pl SOT be lemenjen vki kifarmolni a alkamos ringeket, me elvileg nagyobb lesz az esély rá.)
Az is lehet esik cruciban (Nem minden MI esik), akkor viszont jobban megéri, mert amíg 3, 4 legot kapsz SOTból, addig ez lehet 10 is Cruciba + tekercsek + zöld MI.
Meglátjuk egyelőre a mostani patch kinyirta a drága látos Double blitz commandomat, aminek nagyon örülök, mert pont volt egy ötlet a fejemben, de ugrott. Nem baj van még másik 5 + variációk.
-
Nandi88
junior tag
Azért jobb, mint volt, mert jelenleg retas dmget hozzáadják a skillhez, tehát ha 2000% reatalion dmged van, annak 20% hozzá adódik pl. az aegis of menhirhez, ami azért nem sok, de nem gyenge.
Retalitonből nem lősz lövedéket, mivel azon nem változtattak, ahogy működik. Max vmi procolt.
-
reelc
Topikgazda
Üdv itt!
Sajnos sokáig szerkesztettem az előző hsz-t, így elúszott.
A lényeg az, hogy a Retaliation sokkal jobb, mint volt.
A Damage Reflected helyett (kinyírta a patch) a távolsági kari egy lövedéket kap. Az én esetemben villám alapú volt, gondolom azért mert olyan alapú a karim. Lehet physical is van a visszahatásban, a patch sokat változtatott, majd még olvasgatom.
Jobb mint volt, de részemről megmarad fun karinak. Biztosan Ultimate képes lesz de szerintem nem lesz gyors clear vele, így nem lesz farmolós kari.
Ez a Wardenem. Elég felemás, mert amikor új cuccokat kapott, le is raktam a karit mert meguntam főleg a távolságiak miatt. Ezért nincs összhangban a skillezés a cuccaival (pl. pajzsos skillek).
Most - nem állítottam át a karit - Eliten lenyomtam Wardert (Act 1), meg a Rotting Croplandson a fészkében a Queent. Őt csapkodtam is, sokkal hamarabb kifeküdt mint amire emlékeztem.Röviden: A Retaliation szerintem használható, sokkal jobb mint volt, de jelenleg úgy néz ki hogy fun szinten (tapasztalni kell még, mire képes). Viszont ha megunod ugye bármikor áttudod szerelni, skillezni a karit valami ütősebbre. .)
-
jambiyya
őstag
Érdemes átnézni, bár hosszú. Hol elvettek, hol adtak, bár ezek szerintem nem borítják meg a meglévő karikat. Mondjuk a pyrom combosabb lett.
pl.
-Bysmiel's Command: significantly increased Pet Attack Damage bonus on the summoned hound's breath and swipe attacks and increased the damage scaling on its attacks
-Behemoth: increased Health Regeneration bonus to 32, % Health Regeneration bonus for players to 25% and to 50% for pets and % Health to 5%. Added 4% Increased Healing Received, removed % Constitution bonus (Forgotten Gods only).
-Summon Briarthorn: replaced Pierce Retaliation with Physical Retaliation. Replaced Pierce damage with Bleed damage.
-Thermite Mine: increased Radius to 2 -
Rizseslescó
aktív tag
Igazad van, jobban fogom értékelni a dolgokat, ha vért izzadok értük
Az a gondom, hogy nem szeretek írogatni, meg ki-be lépkedni ha elveszek a game-ban. Ezért erőltetném ezt a dumaszobát, no meg az sem baj, ha kellemesen elmarhulunk pár órácskát. Amúgy sajnos lemaradok rólatok, mert egy 7 délután, 1 hét délelőtt dolgozom általában. Vagy délelőtt vagyok, vagy 15-17.ig és ti csak kora este vagytok fent. Hétvégén meg kora reggel tudok feljutni..Na nem baj 1x csak összehozzuk.
-
Rizseslescó
aktív tag
Szépek vagytok, szívjátok e vérem 2 Lugosi Béla
Nem, nem adtam fel, csak szeretném már, ha meglennének a kiegek. Persze nyárig meg is lesz. Amúgy, már mint mondottam volt, nem tetszik az új liga és lehet rá is hagyom. Amúgy ma esett egy ex, ha kell odadom a másik árulónak? -
AtHoS
nagyúr
Persze, csak ugye VGA stabilitás tesztelésénél "általában" az a legvégső fázis, hogy játék alatt teszteljük a beállításokat. No akkor már jó lenne, ha olyan játékban, amivel játszik is az ember...legalábbis én ezt a lehetőséget választanám első körben
No mindegy, majd áprilisban gép előtt ülve tesztelem aktív játék közben
-
reelc
Topikgazda
Elkészült a Forgotten Gods Steames adatlapja.
Március 27-én jön, az ára $15.99-nek megfelelő EUR lesz (valószínűleg 15.99 EUR lesz). -
Rizseslescó
aktív tag
Akkor ne játssz
Éppen itt van az ideje, hogy elkezdj szocializálódni.
Mondjuk én sem állok le bárkivel beszélgetni
A múltkor Bad-l is kellemesen elbeszélgettünk és egy kedves és segítőkész emberkét ismertem meg benne(mondjuk nem is vártam mást). Te sem fogsz csalódni ha szobára megyünk, neked is jó lesz
Ez sem motivál?
Mondjuk én szeretem a társaságot, de meg is válogatom kit gyűjtök magam köré. ( az már más kérdés, hogy ki visel el) Van nekem is több DC csatorna, ahova azért nem járok fel, mert bizonyos kispöcsű egoista barmok, hartalmas E-Penis-l vannak megáldva, a sok kis buta jellemtelen kuki, meg felszopja őket 1-2 jobb itemért. Na szép napot nektek..
-
Rizseslescó
aktív tag
-
Rizseslescó
aktív tag
Jóreggelt, nekem anno volt egy játék sajnos már nem emlékszem a nevére de nagyon megfogott. Egy srác valahogy átjutott a jövőből a múltba, farmer póló,tornacipőben
és egy léhajó is volt benne, mintha azzal hozták volna... Sacredhez hasonló játék volt. Azt hiszem 3 féle kari volt indulásnak, warrior-conjurer-varázsló. Azt hiszem almák is estek és az volt a hp poti. Sacred szerű grafikája volt. Nem tudjátok mi lehetett?
Nekem is volt diablo Trilógia, de D3 csak az elején volt "jó" és a paragonnal mindent elbactak(nagyszintű vagy? nem? akkor solo vagy support) A heroes of might and Magic volt a másik nagy szerelem(3 volt a best szvsz) Később rátaláltam az elder scroll sorozatra, mindet imádtam, de a skyrim vitte a prímet. Az online változatból megvan a Gold edt. szép meg minden, de nekem nagy csalódás volt, valahogy nem tudtam megszeretni. Aztán a Poe, na ezt egy év után sem untam meg, de nem kezdek új ligát most szerintem.
Nagyon tetszik most a GD, ha még partizni is fogunkha megveszek mindent, akkor maga lesz a menyország. -
Badlof2k
senior tag
Mert az Sierras volt szal nemis csodalom de omg...
becsuletbol is megkell vennem 98ban elso jatek volt amivel valaha is jatszottam 😁instant szerelem volt
aztan jott a 2
azota nincs megallas
A retillation meg uh nem az en mufajom biztos jo de szeretek direct dmgre alapozni amit en okozok nem a visszakuldott
Haza erek raprobalok megint majd a calcra , hatha , de eddig sose akart normalisan mukodni lehet valami plugin vagy nem tom mi okozza Chromnal hogy szarakodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest