- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
MrTwister #3080 üzenetére
Igazán nincs mit!
Én sem látom át, nagyon sok a változás, ismét kitettek magukért!
A komponens dolgon akadt meg a szemem azok közül ami nem voltak kiemelve.
Meg nyilván nem említek konkrét skill/mastery stb. dolgot, mert ki mivel játszik.
A lényeg, hogy tartalmas, van benne új dolog is (Monster Totems, új tárgyak).
Szokás szerint majd frissül valamikor a Grimtools is, ahogy szokott.Ami a jövőt illeti:
Egy korábbi GM-ben utaltak egy hídépítésre, talán a következő patch hoz egy kis új területet.Ebben a posztban van pár új tárgy, a legutóbbi devstreamből szedték a képeket, most linkelem újra.
-
reelc
Topikgazda
válasz
MrTwister #3078 üzenetére
A patch notes az amit linkeltem, és kb. 40 perce tették fel.
Sokminden változott.
De 1-2-őt kiemelek akkor.
- Monster Totems - random spawnolnak, korábbi GM-es linken volt kép róluk.
Ha beindítod spawnol sok ellenség, a végén kapsz jutalmat! Szóval új loot forrás. Hasonló mechanika, mint a corrupted shrineok, csak nem adnak pontot, és nem fix a helyük.
- A lootfilterben a Only Show Double Rares loot filter helyett az Always Show Double Rares lett.
- Új cuccok (korábban linkeltem párról képet a devstreamből), rengeteg cuccnak változott a statja.
- SR és Crucible változásokMég úgy ezt emelném ki: "All partial Components have been removed from the game. Existing partial Components have turned into completed Components. No changes to drop rates have occurred alongside this change."
Ez szerintem egy igen fontos döntés. Ugye ez már a TQ-ban is darabokból állt össze.
Jó, hogy nem kell többet a darabkákkal foglalkozni, csak egyben lesznek. -
reelc
Topikgazda
válasz
MrTwister #2327 üzenetére
Köszi az infót, írtam is a posztra, hátha eljut ahhoz aki idézve lett.
Ezt írtam:
"Ezt idézted, linkelnéd légyszi a forrását? Érdekelne mikor posztolta az illető.
Ketten is belefogtak régen, de semmi nem lett belőle, túl régi infók.
Nemrég megkérdeztem lostprophet-et, nem áll szándékában folytatni.
Tavaly megkérdeztem egy másik honosítót, ARPG-hez képest rengeteg szöveg van benne, az FG kiegtől mégtöbb lett. Ez nem egy emberes munka, remélem az illető nem egyedül fogja csinálni.
Sok sikert kívánok neki, jó lenne magyarul játszani vele!" -
reelc
Topikgazda
válasz
MrTwister #1867 üzenetére
Nincs olcsóbb ára.
Amúgy a Humble Storeban, a Steamen, a fejlesztők honlapján (a Humble Store adja a Steam kulcsot), ill. a GOGon lehet megvenni.
A többi ismert bolt nem árulja.Jó sokan játszanak az új kieg óta a játékkal.
-
reelc
Topikgazda
válasz
MrTwister #1124 üzenetére
Csak neked visszakerestem, de nem törvényszerű hogy most is így lesz.
2017.09.18-án természetesen a Grim Misadventuresben jelentették be, hogy a 2017 Q3 kb. végére tervezett megjelenés kicsit csúszik, október lesz.
2017.10.02-án ugyanúgy a GM-ben felfedték a 2017.10.11-et megjelenési dátumként. Plussz meglepiként a 2-ás héten elérhetővé tették a Grimtoolsos számára az új Masteryket és Devotion csillagképeket, hogy lehessen előre agyalni.
A megjelenés napján volt devstream. Azért nem pénteken jelentették meg, hanem hét közepén, hogy ha esetlegesen van súlyos hiba, akkor még a hétvége előtt kitudják javítani.Most is hasonlóra számítok. Kb. 1 héttel előtte bejelentve a GM-ben.
Amikor már biztosra mennek.Amúgy a Grim Misadventure az előre bejelentett szünetektől eltekintve már 2012 óta, a Kickstarter kampány óta fut 2 hetente. Már akkor megmondták, hogy az ő oldalukról lehet mindenről informálódni, és azóta is így van + aktívak a fórumukon.
Ez nekem mindig is szimpatikus dolog volt.
Pl. nem kényszerítenek Facebookra ha megakarsz tudni valamit, meg nem máshonnan tudsz meg dolgokat.
Lassan bejelentenek valamit a városépítős játékukról, ahhoz is akarnak külön honlapot, fórumot, kíváncsian várom milyen lesz.(#1125) jambiyya:
Az alapjáték van meg neked, vagy az AoM kieg is?
Sajnos a grimtools készítője nem tudta megoldani, hogy számoljon a program DPS-t, de ettől eltekintve remek segédeszköz rengeteg funkcióval! -
reelc
Topikgazda
válasz
MrTwister #1121 üzenetére
Én is várom.
Nincs időpont, de hétfőn Grim Misadventure lesz, hátha mondanak valamit.
Becsülöm bennük, hogy nem adták ki elhamarkodottan/kevesebb tartalommal.
Ha tippelnem kellene, február, 3 évre az alapjáték kiadása után.
Tényleg, februárban lesz 3 éves az alapjáték megjelenése!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest