Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Badlof2k
üzenetére
Új helyszin ami már korábban ha jól olvastam be lett mutatva pár képen a neve Korvan Plateau , itt fog lenni valószinűleg egy új frakció a Conclave of the Three és Mazaan, the Keeper of Portals egy npc aki képes nekünk portált nyitni a valóság szövetébe ahol belemerülhetünk mélyebben az új játék módba ami a Shattered Realm , igen csak hasonlit a D3 féle riftekre, nos ha jól olvastam NEM emlitik az idődet hogy növelheted közben killel vagy egyéb módon. két fajta dolgot lehet gyűjteni közben az eredeti post alján látható képen látszik is "Chunkot" és "Shardot" amiket az adott realm végén lévő boss dob begyűjheted és mehetsz tovább vagy pedig a lootot választod , gondolom Crucible jeleggel történik az egész ..minél tovább mész annál több hős szörny és erősebb jön plusz több mutator is lesz , csak ebbe a játék módba lehet majd az új Rúna Augmentációkat szerezni és egy új teljes Setet ami tükrözi hogy mennyire király vagy ebbe a módba, legalábbis a hivatalos megfogalmazás szerint reflectál arra mennyire megy jól az új játék mód szal.
majd kiderül , egyébként attól még ha lejár az időd ugyanúgy van esélyed új augmentáció szerzésésre bár nem irták milyen formában szerezhető de akkor valszeg droppol ha csak nem vehető majd valamiből.. ha valaki esetleg jobban átolvassa javitson ki ha valamiben tévedtem az eredetihez képest 
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
majd kiderül , egyébként attól még ha lejár az időd ugyanúgy van esélyed új augmentáció szerzésésre bár nem irták milyen formában szerezhető de akkor valszeg droppol ha csak nem vehető majd valamiből.. ha valaki esetleg jobban átolvassa javitson ki ha valamiben tévedtem az eredetihez képest 
reelc