Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djherby
tag
A "Compendium" buildek néha elég misztikusak. Valakinek sikerült már egyet is felhúzni (Reelc nem ér
)? Én is nagyon sokat nézegettem nyálcsorgatva. De most rájöttem, hogy eddig ott kerültem hátrányba, hogy kiválasztottam egy karit, és próbáltam neki egy buildet keresni. Most pedig, már két buildhez is van legalább egy olyan cuccom ami kell neki. Sajna így a MageHunterem kis beszerzővé alakult. Aztán persze még jól is alakulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Diablo IV
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
Üzleti előfizetők hirdetései
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)? Én is nagyon sokat nézegettem nyálcsorgatva. De most rájöttem, hogy eddig ott kerültem hátrányba, hogy kiválasztottam egy karit, és próbáltam neki egy buildet keresni. Most pedig, már két buildhez is van legalább egy olyan cuccom ami kell neki. Sajna így a MageHunterem kis beszerzővé alakult. Aztán persze még jól is alakulhat.
reelc