- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
Én sem vitának szánom
: úgy 40-50 óra után nem fogott meg a PoE. Elismerem az előnyeit, de nem fogott meg. Évekig toltam a Diablo 3-at, mellé bekúszott a GD, majd fel is váltotta.
Valószínűnek tartom, hogy ha korábban nem ismerem a Titan Questet, majd a Grim Dawnt, és nem ruháztam volna be a Diablo 3-ba is anno, akkor a PoE-t tolnám évek óta. Túl későn találkoztam vele, előtte megfogott más. A PoE nem fogott meg, és már nincs is kedvem jobban elmerülni benne, hogy hátha.Grat., jól nyomtad a GD-vel.

Sokra tartottam mindig is azokat, akik eredményesen mennek a saját fejük után, netán buildet építenek fel és a közösség elé tárják, bármely játék is legyen az.
Nehézség: na, igen, a PoEvel akkor ismerkedtem, amikor a 3x vidd végiget eltörölték, és jöttek az új actok is. Még nem lehet tudni semmit a Grim Dawn eljövendő új játékmódjáról, de eddig nem csalódtam a fejlesztőkben, biztos vagyok benne, hogy olyan megoldást tesznek le, ami ötletes és jó lesz. Aztán kiderül hogy tetszik a játékosoknak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom DTU-1631 - Digitalizáló rajztábla - 15,6" HD - Több db
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
: úgy 40-50 óra után nem fogott meg a PoE. Elismerem az előnyeit, de nem fogott meg. Évekig toltam a Diablo 3-at, mellé bekúszott a GD, majd fel is váltotta.
reelc