- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaddz90
tag
válasz
#51736960 #1258 üzenetére
Szia!
Nincs érezhető előnye a kormánnyal, gamepaddal játszóknak, azon felül hogy az analóg kezeléssel - természetesen ha igényed van persze erre - ki lehet kapcsolgatni a segítségeket. Én is billentyűzettel játszom, ABS és kipörgésgátló van bekapcsolva, néha meg tudnám ölni, hogy nem enged rendesen kigyorsítani, de egyébként csak nagyon óvatoskodva lenne játszható, valamit valamiért.A billentyűzet témához még:
Nekem néha előadja azt az anomáliát, hogy nem érzékeli a billentyűt. Ezt úgy kell elképzelni, hogy mondjuk épp kanyarodnék és az egyik leütést "nem veszi figyelembe", már megyek is előre a gumifalba. Laptopon játszom, de biztosan nem a laptop billentyűzete bugol/hibás, mert még egy vezetékes és egy vezeték nélküli billentyűzettel is kipróbáltam, egy idő után mindkettőn produkálja ezt. Nagyon ritka, de sajnos van hogy a legkritikusabb pillanatokban fordul elő és mivel nem számítok rá, már csak későn tudom elengedni a billentyűt és újra lenyomni. Arra gyanakszom, hogy néha túl gyorsan nyomok le egymás után több billentyűt, korrigálok a fékkel, a gázzal, az irányokkal és ezt néha nem tudja követni, vagy ilyesmi. Viszont senki mástól nem hallottam még erről. Ötlet? Letörölni emiatt éppenséggel nem fogom a játékot, a dühös német kisfiúk hatványozottan több versenyemet rontják el mint ez..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest