Új hozzászólás Aktív témák
-
David 92
újonc
Ez jó ötlet, volt, bár magamtól is eszembe juthatott volna, mert másoktól már hallottam hogy nekik például a CB rádiójukat zavarja az áramátalakító... na mindegy beállítottam középhullámra jó pár helyen lehet hallani ezt sípolást, vagy hangot vagy nem is tudom a szaknyelv minek nevezi ezt, ha bekapcsolom az áramátalakítót és töltöm a Tab-ot! Úgyhogy első körbe veszek egy erősebb USB-s töltőt aztán ha akkor is gebasz lesz akkor veszek egy külső GPS antennát hozzá, ehhez tippeket szívesen elfogadok!
-
-
LámaZ
addikt
Szerintem a Mock GPS opció nincs bekapcsolva.
Ja, nem! ez akkor szokott előfordulni, amikor nem jött létre a kapcsolat. Ennek oka biztonsági probléma.
Töröld, párosítsd újra, de előtte a telefonodon a Bluetooth beállításokat nézd át alaposan, lehet, hogy ott valami rosszul van beállítva. -
ksanc
őstag
Igen, én írtam
Igazából csak kettő darab antenna van ezekben, az egyik lent, ez a GSM rádióé, a másik fent, ez a GPS/WIFI/BT. Ebben nincs hiba, a lehető legmesszebb vannak egymástól, mint a jobbakban is.
A "rosszul tervezték"-ről is írtam már: (eleinte én is csak annyit, hogy rossz) nem rosszul, hanem direkt így, merthogy így a legolcsóbb. Tervezni is, gyártani is. Azok a mérnökök (és megrendelőik) tudják, hogy mit csinálnak, elhiheted.
Ugye senki sem gondolja, hogy a kínaiak merő emberbaráti érzelmektől fűtve tervezik és gyártják az olcsó eszközöket? Valamitől olcsóbbak, mint a jól működő társaik, és nem csak azért, mert nem azt nyomták rá, pl., hogy "Samsung".
Hát többek között ezért olcsóbb. Azt is írtam már többször, hogy a GPS hivatalosan még mindig 50 méteres pontosságú a civil felhasználásra, ennyit kell tudnia a vevőnek. Szóval csak annyi a történet, hogy ez a minimum, nem pedig a villámgyors, 3 méteres pontosság, ezért az óccsókat így is gyártják.Csak ezért hiába is küldenéd vissza, nem fogják kicserélni. Tud 50 méteres pontosságot? Tud. Hát akkor? Az eredeti kínai leírásokban soha nincs benne, hogy csúcskategóriás a GPS, csak azt, hogy van. Hogy a kereskedők és forgalmazók mit hazudnak hozzá, az más kérdés.
Aztán van, mikor belefér az ennél jobb is. -
ksanc
őstag
Abban igazad van, hogy én is tervezési hibát emlegettem. De azóta lefolyt pár liter víz a Dunán
Nem csak azt írtam, hogy nem számít! És ugyebár meg lehet valósítani.Csak elfelejted, hogy a hasonló tudású de jó GPS-ű készülékek más árkategóriába tartoznak.
Mivel lehet spórolni? Az olcsóbb megoldások valahol mindenképpen gyengébbek is.Az átsugárzós antennát eredetileg olyan készülékekhez találták ki, amikhez nem tudsz se külső antennát, se külső vevőt csatlakoztatni. Okostelóknál pl. tök felesleges, veszel egy bt-s gps vevőt és kész.
A drót pedig nekem tökéletesen megfelel, olcsó, egyszerű és működik. Ha az Ingress 8. szint mond valamit, akkor tudod, hogy azt rossz vétellel nem lehet játszani. Pontosabban értelmetlen és igen mazochista
-
ksanc
őstag
NEM az antennával van a baj, és nem is a tervezéssel. Ezek ilyenek, ennyit tudnak, direkt így vannak tervezve. Így jóval olcsóbb, ennyi. Nem igazán számít önmagában az, hogy egyéb rádiós áramkörök is egybe vannak zsúfolva.
Na ezért kellene a topikot olvasgatni, az átsugárzós antenna elég jól ki lett vesézve.
229. hozzászólás és környéke
Magadnak is megcsinálhatod olcsóbban
És igen, nyilván működik, jobb lesz vele akármelyik kütyü, "lehozza" a műholdakat a földre, úgymond
Az a baj vele, hogy autón kívül elég macerás a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged