- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
David 92 #504 üzenetére
Mint már írtam, nem a leadott áramerősség mértékétől függ, hogy egy bizonyos 12V-5V inverter mennyire termel elektroszmogot, hanem a tervezés alaposságától. Keress olyan jó minőségű töltőt amivel másnak nincs ilyen problémája. Ha van olyan ismerősöd akinek szuperül megy a kütyüje, próbáld ki az ő kocsijában a te cuccodat.
-
nyisziati
veterán
válasz
David 92 #504 üzenetére
Hali! Én csak az antennáról tudok beszélni, használtan 3.000 volt. Bluetooth párosítással működik, vételnél ki is próbáltuk, előtelepítettem a Bluetooth GPS progit, engedélyeztem a bluetooth bekapcsolást és bepipáltam az "enable mock GPS provider" ablakot.
Ha nem itt, akkor a Beállítások - Fejlesztői lehetőségek - Helyutánzatok engedélyezése menüpontot kell bepipálni, hogy a külső vevőt használhasd.
Ja és persze a vevőnek is kell kb. fél-egy perc, hogy megtalálja a holdakat. -
Digger
senior tag
válasz
David 92 #500 üzenetére
Nem vagyok Ceglédi, (én kérdeztem tőled) de az előző képeden ott voltak a gps koordinátáid. Sokan egy grafikus programmal olvashatatlanná teszik ilyen esetben a számokat, ha inkognitóban szeretnének maradni. Pláne ha a lakásban készül a kép.
Az, hogy a töltő zavarja a rádióvételt nem attól függ, hogy mekkora áramút használsz, hanem, hogy mennyire volt a tervező mérnök alapos. Ha nem fordít figyelmet ilyen apróságokra, mint az okozott rádiószmog, akkor persze, hogy meghülyül a környéken minden rádióvevő! Ezek az inverterek meredek négyszögjelekkel működnek, aminek nagy felharmonikus tartalma van, ezért keltenek rádiószmogot.
Tehát egy teszt dönti el, hogy az éppen a kezedben levő adapter mennyire jó minőségű, mennyire zavarja a GPS-edet. -
ksanc
őstag
válasz
David 92 #496 üzenetére
Szia!
Azok az értékek megfelelőek , mert NEM 25 alattiak
Az alsó vonal a 25-ös értéket jelzi, afölött már megfelelő a vétel, ahogy ezt a zöld oszlopok jelzik is.
A 8 műhold az tökéletes. Nem mindig van a fejünk fölött 20 műhold...Inverteres tápegységről rossz, anélkül jó: elég nyilvánvaló, hogy a tápegység a ludas
Nem a 100.000 Ft kategóriás invertered van, ha jól sejtem. Gyakorlatilag négyszögjeles a szinuszuk, ami itt nem annyira érdekes, viszont nagyon jól működnek közeltérben szélessávú zavaróállomásként
Arra jók, hogy az áram nélküli hétvégi telken üzemeltesd róla a sörrel teli hűtőt meg valami világításra éjszakaKell neked egy legalább 1, de inkább 1,5, 2 A-es szivargyújtós töltő és kész.
-
Digger
senior tag
válasz
David 92 #496 üzenetére
Látom ceglédi vagy! (Vagy legalábbis ott készítetted a fotót)
Hogy lásd a hiba okát, kapcsold be a rádiódat az autóban, legyen középhullámon, állíts be egy gyengébb adót. (Ne a Kossuthot, bár lehet, hogy ott is hallani fogod a dolgot!) Ezután dugd töltőre a kütyüdet.
A megoldás lehet egy jobb minőségű töltő, vagy ha nem hosszú útra mész, akkor egy powerbank használata.
-
nyisziati
veterán
válasz
David 92 #496 üzenetére
Jó, hogy linkelted a képeket. Szerintem nem az inverter zavar be, egyszerűen gyenge a vevője. 25 alatti értékek nagyon harmatosak. Az én telóm is ilyen (az aláírásomban), és muszáj voltam külső GPS vevőt beszerezni, mert gyenge volt a vétel és állandóan elugrált a jel.
De ha gondolod, próbálj ki előbb egy erősebben töltő USB fejet.
Ha arra sem javul meg, akkor külső vevő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest