Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szpeti40

addikt

válasz Cyberslider #2899 üzenetére

1. Milyen programmal (akár fizetős is jó) szoktátok vágni, utómunkázni a felvételt, mi ajánlott? Gopro saját program (pc-n?)

Én Premiere Pro-t, vagy néha Davinci Resolve-ot (van ingyenes verziója, ajánlom) használok néha

2. Nekem persze a 4k 60fps tunik elsore jonak, ez h265 hevc? Maradjak inkabb a 30fps-nél? Nekem persze a 60 tetszik, de az egy dolog kompatibilitás miatt maradjon inkabb a 30-nal..? Codec mas, minosegre ez latszik?

Abba is gondolj bele, hogy az elkészült felvételeket megvágni és utána gondolom, mivel máskor is akarod nézegetni, tárolni is kell tudni, nem feltétlen érheti meg a 4k, de ha neked ezek nem problémák, akkor nem szóltam :D
    De az arany középút szerintem az 1440p :K

3. Eddig nincs semmi kiegészitőm, látom van mindenféle pack, stb. Mi az ami igazán ajánlott és jó?

Én legtöbbször kis hordtáskát, Shorty-t, fejpántot és mellkaspántot használom (bicikli), de egy "suction cup" is hasznos lehet, ha ablakra akarod pl rakni, ha építkezést veszel fel. De igazából majd látod idővel, hogy mire van szükséged :K

Új hozzászólás Aktív témák