- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
Szia!
Megoldható. Igaz én nem goproval, hanem sjcammel szoktam makrózni, de az tök mindegy.
Alapból egy 37mm-es adaptert teszek fel, amire bővítő gyűrűkkel bármit fel lehet tenni.
Ami a legszebbet csinálja, az szerintem a Raynox dcr 250, annak az sjcammal alapból, egy 37-43mm-es bővítő gyűrűvel és teljes látószöggel kb 8-9 és 12-13 cm között van az éles tartomány. Ez egy nagyon jó minőségű lencserendszer, a széleken sem torzít zavaróan. Cserébe sajnos elég drága.
Gopro plusz raynox.Ha ez elé még egy makrólencsét teszek, akkor a nagyítás növelhető. (vagy a lencse távolításával, de akkor a sarkokon már be fog lógni a lencse)
Olcsóbb megoldás a dioptriás előtétlencse, de annak nem lesz olyan szép a széle, kicsit betorzul a nagyítástól függően. De azért az sem rossz. Nem tudom, milyen minőséget akarsz elérni. Alapból én egy 8 vagy 10 dioptriással kezdenék próbálkozni. Itt játszik a srác ilyenekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Olympus OMD E-M1X jó állapot
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest