- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaja, sokat levesz a mozgás dinamikájából és a látószögből. Nagy dilemma nekem is pl. síeléskor
: be vagy ki
-
-
-
A losslesscut nagyon jó progi, 90 fokonként el tudja forgatni a képet. Nem utolsó sorban ingyenes. Próbáld ki.
-
Tuninger
addikt
A 85-86%-ra merules par het alatt normalis. Az 59% mar kicsit sok.
de a gopro aksiknal akkor beszelhetunk battery drainről ha feltöltve kikapcsolt goproba rakva 1 héten belül 100rol 0-ra merül.ami meglepő hogy van egy Hero 7-em amit legendasan rossz széria a témában, mégis abban egy %-ot sem merül nekem az aksi hetek alatt.
-
olivera88
veterán
Elöször nem fejjel lefelé volt, de úgy nem videóztam csak előnézetet néztem. Aztán fejjel lefelé volt mikor csináltam felvételeket. Nem volt megdöntve fejem irányába. Na a te nézeted már jobban tetszik kicsivel, de kevés látszik kormányból, illetve teleszkóp abszolút nem látszik.
-
twine
veterán
Bár mint említettem, én ezt az infót nem szívesen osztom meg, de végre sikerült elérni a supporton egy kollégát , aki biztosított róla, hogy a csere program épp ugyanúgy él Magyarországon mint eddig, uh. nyugodjak, meg, mert attól megnyugszom.
Kedves volt, mondta , hogy továbbítja a problémát, és ki fogják javítani a hibát.Uh. f@sza...mehet tovább az "okoskodás", lehet csapatni az aprókon a subscriptionben (de szép szó lett
) becserélt kamerákat
A negatív hangú hozzászólásom mellett azért én ennek nagyon örülök...
Uh. kéretik legközelebb nem szívinfarktust okozni
-
twine
veterán
Félek tőle, hogy tudom "mi nem ok..."
Amiért sok Alliexpresses vagy ebay-es stb,stb...sem küld egy idő után csomagot kis hazánkba. Valszeg az nem ok...
Az, hogy tömegesen élnek vissza a Magyarok az ilyen helyzetekkel. Én és a hasonlóan gondolkodó emberek meg c0pnak miatta.
Mert amikor megvettem a 10-est előfizetésre, meséltem a szűk ismerettségi körömben hogy mennyire szuper a gopro, hogy van ilyen náluk...Én FPV drónozok, azon vannak a Goprok, plusz rallyn videózunk, magyarul arra használjuk amire általában az akció kamerákat szokás, és elképesztően jó érzés volt cca. másfél évig , hogy valóban akció kamerának használhattam őket, nem kellett úgy félteni mint egy hímes tojást, mert tudtam, hogy van "2 életem" (némi kis ráfizetéssel)
DE...
Bárkinek meséltem az örömöm, azonnal azt kezdte firtatni "eltorzult arccal" , hogy
"akkor az egy éven beül csak összetöröd nem? HÖ hÖ,,,kapsz újat...HÖ HÖ,,,eladod mi? HÖ HÖ...."
Nem pasztmek...kifizetem az előfizetést újra, egy év után a következő évre is, és használom boldogan azt a kamerát amit vettem, ARRA amire kitalálták, csak végre nem kell rettegnem ha húzósabb jeleneteket akarok forgatni vele. És valamelyest még vigyázok is rá, mert üvegfóliázom elől hátul...mert nem okoskodni akarok vele évente, hanem használni...De teltek múltak a hónapok, és a használt piacon egyre másra jelentek meg az előfizetői programban becserélt kamerák a hirdetésekben...gondolom összeszedték a törött kamerákat a piacról és orrba szájba cserélgették be és üzleteltek...
Erre meg gondolom beintett a gopro...Nagyon szeretném azt hinni, hogy tévedés az egész és csak véletlenül maradt ki kis országunk a listából...
De attól még amit leírtam az "okoskodásról" az sajnos tény...
Tavaly tavasszal tudtam előre ,hogy ez meg fog történni...Egyszerűen ilyen ez az ország...nem kellett hozzá nagy tudás.....Természetesen tisztelet a kivételnek...Kivételek mindig vannak, és a jelenlévők is mindig kivételek...bla-bla-bla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged