- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tuninger
addikt
Mondjuk már pár másodperc azért elérhető az új kamerától is...
-
Tuninger
addikt
Igen, de speccet nem találtam. Annyit tudni, hogy jövő kedden érkezik.
-
Tündike25
tag
elvileg így:
https://www.insta360.com/blog/news/insta360-cameras-integrated-with-Garmin.html
Ha jól értem, akkor az időt szinkronizálja össze a két készüléken és az alapján mutatja éppen hol és milyen értékeken tart a "workout". De még én sem próbáltam. Ez mondjuk a MAX-ban tetszett, hogy nagyon egyszerű. -
Márton
nagyúr
-
-
-
Márton
nagyúr
Nekem kb. 2 hete van X4-em és még csak egy Tenerife nyaraláson használtam, de a lencsevédőt még a dobozból sem vettem ki, nem is láttam
. Korábban egy X3-at már 2x megkarcoltam, így megvolt a drága tanulópénz, erre már vigyázok mint a hímestojásra
Powerbankot sem dugtam még rá, de gyanítom egy 25-30W-os már elég. Több kábellel is próbáltad? Az is lehet ám gyenge láncszem.
A GPS probléma ismerős: az X3-nál épp a Plitvicei tavak csónakázását akartam Streetview-ra tenni és itthon szembesültem vele, hogy csak addig rögzítette a koordinátákat, amig ki nem kapcsolt a teló kijelző. Megoldás? Hagyd bekapcsolva.. -
-
-
-
Nekem egy Hero 9-esem volt (azt akartam 12-re cserélni), így csak azzal tudom összehasonlítani. A 9-esnél mindenképp jobb. Alapvetően 360-as módban használom, így mindenképp több mindenre lehet felhasználni, de single lens módban is jobb, mint a 9-es volt. A 12-esnél azért nem jobb single lens módban (mondjuk ezért is vettem egy Action 4-et is).
Egyébként nézz összehasonlító videókat (én is megtettem), jóval jobb képe van mint a Max-nak, szebbek a szinei is, meg ugye nagyobb a felbontás. Szerintem a stabilizátora is jobb felvételek alapján (ami mondjuk motoron nekem fontos).
Nemtudom, én a Max-ot nagyon hamar kilőttem, egyrészt szerintem a tudásához képest drága is, meg a méretei sem tetszenek. A Max szerintem az X4-el nem is összehasonlítható, maximum az X3-al, mondjuk én akkor is az X3-at választanám. -
Van maxom, király kis kamera. X4-em még nincs de lesz.
Az X4 8k felbontást tud, a Max csak 5,1-et vagy ilyesmi.
A 360 fokos panorámafelvételeknél kell a nagy felbontás, mert itt dinamikusan zoomol és mozog a látószög, és emiatt hamar el tud tűnni a szép részletesség a képről. minél nagyobb a felbontás, annál szebb lesz a végső felvétel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest