Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
válasz
Tuninger
üzenetére
És igen, k.rvára nem zajosodik, de olyan durván, hogy 2x-es PS átdolgozás után -mikor ráküldöm a zajszűrőt- alig akad munkája... Lassan 2 évtizede fotózom, de még mindig elég felfoghatatlan, hogy egy ilyen kis érzékelő hogy tud APS-C minőséget előállítani...

Khaosz55: nálam a kihajtható kijelző döntött el mindent, mivel én főleg fotós vagyok, s sokat szeretnék vele fotózni is. Persze minden tesztet végignyálaztam ahol a 3 nagy konkurens legújabb flagship kameráit hasonlították össze. S sztem a 3 közül nem volt rosz választás
(hozzáteszem, a víz alatti kamerázás nálam 10 rangú, de persze ahhoz is beszereztem már 4 ezerért egy búvártokot, a szomszéd aranyhalas kerti tavában tesztelem a napokban
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(hozzáteszem, a víz alatti kamerázás nálam 10 rangú, de persze ahhoz is beszereztem már 4 ezerért egy búvártokot, a szomszéd aranyhalas kerti tavában tesztelem a napokban
)