Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
manieeec
tag
Sziasztok!
Pár napja vásároltam egy GoPro Hero5 Sessiont. Az istennek nem akar videót felvenni. Először egy gagyi 4gb-os kártyával próbáltam, arra fogtam hogy legalacsonyabb felbontásban sem hajlandó semmire.
Ma kipróbáltam egy SanDisk Extreme PRO SDXC 64GB Class 10 UHS-I U3 V30-al, az eredmény ugyanaz. Megnyomom a recordot, csipog, villog a led, megjelenik egy 00:00:00-s számláló, azonban ezután nem történik semmi. Próbáltam többször is, annyit értem el vele, hogy felmelegedett.
A FW-t hivatalos oldalról manuálisan frissítettem, semmi változás. Tudnátok segíteni, hogy mit csinálok rosszul, vagy miért használhatatlan a vadiúj 0 napos cucc?

Ja egy dolgot kifelejtettem. A vicc, hogy még a GoPro app se megy, össze tudom párosítani a telefonommal (i6) de nem jelenik meg a kép. Azaz első pár alkalommal megjelent, aztán úgy döntött hogy mostantól nem. Vicc az egész.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest