- Magisk
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
manieeec
tag
Sziasztok!
Pár napja vásároltam egy GoPro Hero5 Sessiont. Az istennek nem akar videót felvenni. Először egy gagyi 4gb-os kártyával próbáltam, arra fogtam hogy legalacsonyabb felbontásban sem hajlandó semmire.
Ma kipróbáltam egy SanDisk Extreme PRO SDXC 64GB Class 10 UHS-I U3 V30-al, az eredmény ugyanaz. Megnyomom a recordot, csipog, villog a led, megjelenik egy 00:00:00-s számláló, azonban ezután nem történik semmi. Próbáltam többször is, annyit értem el vele, hogy felmelegedett.
A FW-t hivatalos oldalról manuálisan frissítettem, semmi változás. Tudnátok segíteni, hogy mit csinálok rosszul, vagy miért használhatatlan a vadiúj 0 napos cucc?

Ja egy dolgot kifelejtettem. A vicc, hogy még a GoPro app se megy, össze tudom párosítani a telefonommal (i6) de nem jelenik meg a kép. Azaz első pár alkalommal megjelent, aztán úgy döntött hogy mostantól nem. Vicc az egész.

Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest