- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
manieeec
tag
Sziasztok!
Pár napja vásároltam egy GoPro Hero5 Sessiont. Az istennek nem akar videót felvenni. Először egy gagyi 4gb-os kártyával próbáltam, arra fogtam hogy legalacsonyabb felbontásban sem hajlandó semmire.
Ma kipróbáltam egy SanDisk Extreme PRO SDXC 64GB Class 10 UHS-I U3 V30-al, az eredmény ugyanaz. Megnyomom a recordot, csipog, villog a led, megjelenik egy 00:00:00-s számláló, azonban ezután nem történik semmi. Próbáltam többször is, annyit értem el vele, hogy felmelegedett.
A FW-t hivatalos oldalról manuálisan frissítettem, semmi változás. Tudnátok segíteni, hogy mit csinálok rosszul, vagy miért használhatatlan a vadiúj 0 napos cucc?

Ja egy dolgot kifelejtettem. A vicc, hogy még a GoPro app se megy, össze tudom párosítani a telefonommal (i6) de nem jelenik meg a kép. Azaz első pár alkalommal megjelent, aztán úgy döntött hogy mostantól nem. Vicc az egész.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- További aktív témák...
- Canon EF 24-70mm f/4L IS USM objektív - Megkímélt -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest