- Netfone
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
válasz
Botigta #4055 üzenetére
Lehet hogy AZ a kártya épp hibás, hiszen a 32eseddel jó. Régebben volt itt beszélgetés kártya megbízhatóságról, én a Sandiskeket éltettem, más a Samsung Evo-kat. Nekem 1 hónapja adta meg magát a 128-as Samsung EVO (igaz már legalább 5 éves volt) és előtte is előfordultak vele SD errorok Hero 7-ben. A Sandisk-ekből eddig egy 32-es buktam, de azt egyik pillanatról a másikra.
Másnál a Sandisk leszerepelt, a Samsung Evo hibátlan.Én jelenleg az összes kamerámba Sandisk A2--es MicroSD-ket használok adapterrel és Blackmagictől kezdve Panasonicon át, Sonyn kereszül a Canon RAW-ig mindenhol jól teljesítettek. GoPro-ról nem is beszélve.
Magyarul próbáld ki ha van rá módod egy másik 128assal.
-
-
zgospel
őstag
válasz
Botigta #4013 üzenetére
Szoftverfrissítést próbáld meg a lefagyás ellen.
A fájlrendszer korlátai miatt darabolva vannak a felvételek kisebb fájlokba, a kamerán azért látod őket egybe, mert a kamera szoftvere összefűzi a háttérben, viszont fizikailag annyi létezik amennyit a quikben látsz. A fájlnevek alapján neked kell összefűzni őket számítógépen és sorba raknod. -
Tuninger
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest