Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborkik
tag
válasz
Tuninger #6956 üzenetére
Mennyire támasztja ez alá az alábbi megfigyeléseimet ?
GoPro Hero 8-nál a 2.7k 60FPS-t szebbnek láttam mint a 4k 60FPS.
Váltottam 10-re itt a 2.7k 60FPS roszabb volt, mint Hero8 2.7k, de 4k 60FPS ugyanolyan vagy jobb mint Hero 8 2.7k.
Minden out of the box belenyúlás nélkül barkács videók esetén kint és bent.
Emiatt nyilván szívtam sokat a vágás és export időkkel. -
Gaborkik
tag
válasz
freelanced #6491 üzenetére
A transmitter önmagában is rögzít sd kártyára, meg tud bluetooth mikrofonként is funkcionálni.
-
Gaborkik
tag
válasz
freelanced #6484 üzenetére
Receiverrel lehet a hangfelvételt állítgatni, de nem szükséges. Nekem csak a transmitter van, cserébe a Mic 2 nyersen nagyon halk és nem lehet rajta állítani, csak utómunkában. De így is nagyon szeretem.
-
Gaborkik
tag
válasz
SeniorTilla #5977 üzenetére
DJI Mic 2-t vettem a DJI EU-tól, semmi vám nem volt, hozta a futárcég simán.
-
Gaborkik
tag
válasz
blaca83 #5006 üzenetére
Szia,
Esetleg ez ?
https://gopro.com/en/us/legal/gopro-affiliate-program -
Gaborkik
tag
Én mondjuk belülről szoktam kamerázni. De a Gopro eredeti tappancsa és gooseneck rögzítéssel is ezt hozta a Hero8 stabilizátora:
https://youtu.be/IYe50xzl5V0
Ennyi időhöz már powerbankra kell kötni, amihez a Passthrough Door hasznos kiegészítő.
Illetve ehhez a stílushoz jó a GoProTimewarp módja, normál felvételben nagyon sok helyet fog foglalni és 6-8 óra nyers anyagot feldolgozni kemény meló. -
-
Gaborkik
tag
Kérdés, hogy milyen pénzügyi kereted van és milyen minőségre vágsz ? Saját tapasztalatom szerint: Hero 8 2.7k-ban szebb, Hero 10 4k-ban szebb felvételt készít, stabilizálás majdnem egy szinten van. Én majdhogynem megbántam a 10-re váltást, mert a hobbista /alkalmi videózó szintemen a 8 is elég tudású.
-
Gaborkik
tag
Garanciális ügyintézés GoPro kék akkukkal:
2021. decemberi vásárlás, az egyik akku 2022 decemberében már vergődött, % szerint feltölt, de a kamera állandóan kikapcsol felvétel közben és írja az akku problémát, múlt héten a másik akku is elkezdte ugyanezt. Gyártási idők: 2021/08/06, 2021/08/23. Újabb (enduro) akkukkal nem csinálja a kamera.
Írtam a supportnak chaten, hogy ezekre is a 2év garancia az érvényes vagy hogyan van Minden további nélkül küldtek 2 új kék akkut, 2 nap alatt itt is voltak Hollandiából. Gyártási idő: 2022/07/09, 2022/07/11
Szerintem korrekt ügyintézés volt. -
Gaborkik
tag
válasz
papadzso1 #4287 üzenetére
Mint a legtöbb kameránál itt sem lesz általánosan legjobb beállítás. Attól függ mire szeretnéd használni. Az biztos hogy leginkább csak kültéren jó fényviszonyok között lesz jó a képminőség. Youtube-on találsz egy csomó videót hogy adott felhasználásra mit javasolnak én is így néztem ki hogy mit használjak Drivelapse, reggeli, napközbeni vagy esti timelapse videókra vagy épp sportoláshoz.
-
Gaborkik
tag
válasz
concrete86 #3858 üzenetére
Nem tudok róla. Sajnos az euró árfolyam ....
-
Gaborkik
tag
válasz
concrete86 #3856 üzenetére
Erre akár a Hero8 is jó lehet, de a keretből szerintem a Hero10 is kijön. A 10-hez adtak ki újfajta akkut ami elvileg jobban bírja a melegedést. Ugyanakkor dashcamként le lehet venni az akku fedelet és akku nélkül USB-C-ről táplálni. Így jobb a hűtése. Ha raktáron van 2-3 nap alatt itt van a GoPro.com-rol.
-
Gaborkik
tag
-
Gaborkik
tag
Lehet nálam is Sd kártya vagy kamera gond lesz.
Decemberben vásárolt Hero 10 és a hozzá adott 32Gb Sandisk.
2.7k-ban vettem fel anyagokat, láttam is hogy már csak 7 perc van hátra, akkor fel sem tűnt hogy jóval tovább ment a kamera.
Most leszedtem a videókat és feltűnt hogy az első 3/4 része a sztorinak hiányzik. Azonban csak 8 Gb a fájlok mérete, előszört azt hittem Loopolt és rávette, de akkor lenne 32Gb fájlom.
Easeus Data Recovery megtalálja a hiányzó videókat, de helyreállítás után sem működnek a videók. Sd Card error-t nem ír a kamera, mielőtt Supporthoz fordulok van esetleg tanácsotok ? -
Gaborkik
tag
Hasonló tapasztalatot tudok megosztani: Autóban TimeWarpoztam Hero8-al, lemerülőben volt az akku és rádugtam szivargyújtóra onnan ment tovább. Amire nem emlékszem, hogy teljesen lemerült-e az akku vagy pár %-on megállt. Sajnos 2 hete eladtam a 8-ast, így kipróbálni nem tudom már.
-
Gaborkik
tag
Szia,
Az akku ideje függ a felbontástól, lejebb a kollégák már boncolgatták, hogyan-meddig bírja.
USB-C kábelen keresztül tud menni powerbankról is, nyáron a túlmelegedés miatt lehet hogy leáll, de talán futásnál ez nem lép fel.
Hivatalosan ki kell takarnod vagy írásbeli engedélyt kérned minden videón szereplőtől. Egy futóversenyen van hogy a nevezéssel beleegyeznek, hogy felvétel készül róluk és publikálják, de ez lehet hogy csak a szervezők felvételeire vonatkozik. A gyakorlatban a nagyobb youtuberek is azt javasolják, hogy felrakod és ha valaki reklamál kitakarod. Mert amúgy a kitakarás elég szívás meló (Legalábbis Prmeiere Proban).
-
-
Gaborkik
tag
Szia,
Kérdés, hogy milyen felbontással szeretnél rögzíteni.
Memóriakártya maximuma a 8-asnál 256Gb, külső áramforrásról is tud üzemelni.
Pontos infóm nincs, hogy mennyit bír Timelapseben, a fórumok alapján pl. 4k 10s intervallummal olyan 3 órát tud. Elvileg van GoPro Labs firmware ami minden kép készítés után lekapcsolja a kamerát, majd vissza a következő kép előtt, ezzel megnövelve a működési időt, de ezt magam még nem próbáltam
A SanDisk UHS-1 U3 / V30 A1 vagy A2 paraméterű kártyái jók pl.
A legtöbben a gopro.com-ról rendeljük, mert általában ott a legolcsóbb és gyors a kiszállítás. -
Gaborkik
tag
válasz
maxika2004 #3358 üzenetére
Tudtommal nem lehet. A GoPro szenzorja teljes felbontásban 4:3 arányú, a videóknál a 16:9-hez levágja képet, fotóhoz viszont ilyen opció nincs beállítva, magadnak kell a képekből kivágni. Ahogy láttam a gyári fórumon, ez régóta probléma, de a fejlesztők tesznek rá.
-
Gaborkik
tag
-
Gaborkik
tag
válasz
energy4ever #2303 üzenetére
Hétfőn jött meg a Hero8, feltöltöttem, kikapcsoltam a hangvezérlést és a quick capture-t, SD kártyám még nincs, ezért pihen. Ma délben 94%-on volt.
-
Gaborkik
tag
#kiegészítő kompatibilitás
Sziasztok!
Van egy Hero3 White kamerám, nem kapcsol be, de tölt. Arra gondoltam, hogy TradeUp-al Hero8 Blackre cserélem.
Próbáltam utána járni, de bizonytalan vagyok hogy ezek kompatibilisek lesznek-e a Hero8-al:
- Chesty
- Head strap + Quick Clip
- 3M Öntapadós rögzítő csavarral
Illetve érdekelhet valakit a Hero3 vízhatlan tok + nyitott fedél, egy eredeti és egy HAMA akku, vagy ez nagyon elavult már ?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest