- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ano
senior tag
válasz
szuszinho #3515 üzenetére
a sima 4K-s most megy fel a YT-ra és már 2 napja konvertája a "mocsok" mert csak 360p-ben érhető el jelenleg. Ha elérhető lesz végre, akkor benyomok linkeket.
Amit tudni érdemes:
Alapból mindent 4K-ra exportálok ki. Igen, ami 2,7K-ban volt rögzítve azt is, ugyanis a YT lerontja némileg a minőséget, ami elsősorban a gyors mozgásoknál látható erősen (úgy 1 éve kezdtem tesztelni és ez a konklúzió jött ki ... még a 1080p-s videó is fényévekkel jobban néz ki a YT-on 4K-ra felskálázva mintha csak simán 1080p-ben tölti fel az ember !!! )szóval ami MaxLens Mod-dal lett rögzítve az mind 4K-ra felskálázott 2,7K eredetileg, ahol az apró részleteken lehet észrevenni hogy nem olyan éles a kép (55 colos 4K OLED TV-n nézve észrevehető!)
-
Tuninger
addikt
-
Tuninger
addikt
válasz
szuszinho #3436 üzenetére
Az elmúlt 4 évben GTX1070 8GB-vel használtam, most júliusban váltottam M1 Macbook Air-re. Számításigényes feladatoknál az M1 a 40%át tudja a 1070-nek (vagyis GTX1050 Ti felett, 1060 alatt). Maga a vágás, a timeline reakció viszont sokkal gyorsabb az M1-el.
6GB VRAM a minimum Davincihez, de a 8at sem nehéz megtölteni. -
urban racer
senior tag
válasz
szuszinho #3396 üzenetére
Összképet kell nézni, mind a kettőt használja, tekintve, hogy van benne cuda decoder. Nekem is 1060 van benn, de ha nézel egy videót, egy kis "gagyi" M1 körbehu... akár premier alatt is. Ha csak fejlesztesz, akkor lehet mégéri jobban a pc, ha viszont pont nincs semmi eszközöd, a mac mini jobban megéri-pláne hosszabb távon.
De ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest