- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Russel009
csendes tag
Először is köszönöm a válaszokat mindenkinek (#szpeti40, #sityupityu, #Ano).
közben elkezdtem keresgélni és számolgatni.. 8-as szériát néztem ki (használtan) először és mivel gyakorlatilag semmilyen kiegészítőm nincs, így azokat is elkezdtem nézegetni... gopro termékek brutál áron vannak (laikusként nem tudom mennyire használhatóak, megbízhatóak más gyártók kompatibilis termékei), de minden esetben jópár 10 ezer forinttal megdobja a költségeket és ahogy te is említetted, számomra is kérdéses, hogy meddig kapható még pl pót aksi a 8-as szériához...
Míg a 9-10-11 szériát újonnan ugyan azokkal a kiegészítőkkel mondjuk 30-40 ezerrel drágábban tudnám beszerezni (gopro.com) és még jópár évig van hozzá támogatás a gyártó részéről... Tesztek alapján a 8-as is bőven megfelel az elvárásaimnak és igényeimnek, de hosszú távon lehet az újabb modell a befutó. Minden esetre alszok még jó párat a dologra.
Köszönöm még egyszer a tippeket!! -
Russel009
csendes tag
Sziasztok! Kissé amatőr kérdés, de a tapasztalatotok szerint melyik gopro típust érdemes jelenleg megvenni? Mármint a legújabb tud-e annyival többet mint a tavalyi, vagy azelőtti modell, hogy azt válassza valaki? Nyaralások, kirándulások, túrák során használnám nagyrészt rövid videók, fényképek, timelapse-k készítésére javarészt + megfelelő védelem esetén esetleg airsoft játékok során (de ez csak másodlagos). Eddig középkategóriás mobilt használtam erre a célra de ideje lenne váltani. Nézegettem a kínálatot és mivel a "használt piac" tele van korábbi modellekkel elgondolkodtam, hogy egy korábbi de használt típust, vagy egy újabb modellt válasszak. Korábban még nem volt akciókamerám így nincs összehasonlítási alapom sajnos. :/
-
Russel009
csendes tag
Sziasztok! Gopro vásárlás előtt állok és jelen állás szerint a Hero8 vagy a Hero9 lesz a befutó. Már majdnem rányomtam a Hero8 rendelésre, amikor totál véletlen szembe jött a Hero9-es "scheduled capture" funkció, ami érdekes lehet számomra, mert nagyrészt timelapse videók készítésére használnám. Esetleg van rá mód hogy a Hero8-ban is előre beprogramozható legyen a felvétel ütemezése, vagy ez csak a Hero9 kiváltsága?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Videós, mozgóképes topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Automata kávégépek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest